Tv daha iyi ama mecbur netten iyi seyirler
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=E6VNw4XXSrQ
ohaaaaaa yeni fragman :)
Vay babanın düşmanlarının mk :D
4 fragman olur bu bölüm için artık :D
nihayet barış denen sopalıktan kurtulduk.. :D
kaç bölüm sürer failin bulunması :D
şeref komser araştırıcak davayı bence temiz 6 hafta..
66. bölüm fragmanında youtube yorumlarını okuyan varmı.Adamlar kaptırmış :D
haziran sonuna doğru dizi biticek b.ihtimalle hızlandırıyorlar konuları
pattes etti barışı :D
:D
''Söylemiym söylemiym diyorumda barışın o arabası ne yaa... şirketi borsaya açılmış milyonlarca doları parası var malikenede oturuyo bizim alt mahalldeki kaçak çalışan tekstil atölyesinin sahibi ile aynı arabaya biniyo.''
edit : ben 65. bölüme bakmısım :) ama yukardaki yorumda iyi :)
kuzey cemre için güneyi kadın kılığında öldürüp hapse girer , içerden işleri ayarlar aynıkoğuşa düşerler ..mutlu mesut hayat yaşayıp dewam ederler....
şaka bi yana , bu sezon iyi sardı beni , ama ondan önceki merhamette güzel dizi çarşamba günleri resmen oturup iki diziyi izliyorum ...yaşlandım galiba
Şimdi bunu yapan simaysa , bulunması çokmu zor ? arka kapıdan girdi diye yırtamaz bence. hiçmi kamera kaydı yok ? onunda alt zeminini hazırladılar gerçi azbuçuk. kuzey kırmıştı kamerayı..milyonluk evde 1 tane kamera yoktur herhalde. en kötü o çevrede kamera kaynıyodur..simay o anda öldürmeye karar verdiyse , hiçbi delil bırakmadan bunu yapıp gittiyse , gitsin kiralık katil olsun pavyonlarda sürünmesin. çok deli para kazanır.. daha ferhatın ölümünün nasıl olduğunu göremedik. yeni bi olay çıktı. bu şekilde finale giderse hoş değil. en sevmediğim olay. lostu izlemeyide bu yüzden bırakmıştım.soru işaretleri diziye keyif veriyo ama bağlamayı beceremiyolar.8-10 bölümdür herkez birbirinden şüphe ediyo. sen öldürdün , hayır sen öldürdün..ee kim öldürdü ? kaş göz hareketlerinden , ferhatı öldren silahın onda olmasından v.s anladığımız kadarıyla güney.barışı kim öldürdü ? simayın hal ve hareketlerine göre önümüzdeki 3-5 bölüm içinde katil olup olmadığını bizim çözmemiz gerekiyo..senaristin bağlayabileceği tek olay , kuzeyle cemreyi kavuşturmak olcak artık... mutlu son..
ya kesin sacma birşey olacak heycan olsun diye böyle yapıyorlar:) zeynep silahı göle atmıstı bi aralar falan fılan ondada katil olarak göstermişlerdi zeynebi.öyle bi durum cıkabılır
bu sezon başlamadan önce tanıtımlarında cemre hapis'teydi nedeni buymuş demekki :D
spoiler...
barışı banu öldürmüş.
demek isterdim :D:D