zaten ses tonuna bu kadar gıcık olduğum bi insan yok, kapçık ağızlı
kapçık agızlı heeee
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
ya siz bu merve konusunda ciddimisiniz?
fare gibi la suratı bunun
pc yi ters çevirip baktım halen bi halta benzetemedim
bu saç ona hiç yakışmadı ya, şu bi dizide oynuyodu siyah saçlı hali özellikle kalın dalgalı yaptığında saçlarını dehşet oluyodu. cidden bu saç model olarakta renk olarakta olmamış ona
bu saç ona hiç yakışmadı ya, şu bi dizide oynuyodu siyah saçlı hali özellikle kalın dalgalı yaptığında saçlarını dehşet oluyodu. cidden bu saç model olarakta renk olarakta olmamış ona
Küçük Sırlar
acemi cadı da iğrençti :S
Küçük Sırlar dizisiyle birlikte çok iyi bir dönüş yaptı. Saçının siyah olması taraftarıyım.
ben onu çok beğendiğimi söylemiştim zaten. bi arkadaş hiç beğenmemişte ona istinaden yazdım bu saçıyla pek güzel gelmemiştir diye. kadınlar kadınlar diyeceni sen kendi ilişkilerini çöz arkadaşım hala yalnızsın heralde haha
ben onu çok beğendiğimi söylemiştim zaten. bi arkadaş hiç beğenmemişte ona istinaden yazdım bu saçıyla pek güzel gelmemiştir diye. kadınlar kadınlar diyeceni sen kendi ilişkilerini çöz arkadaşım hala yalnızsın heralde haha