Bu ara güneyede uyuz oluyorum amma y*vşak cıktı buda ya![]()
Güney ne fena bakıyor öyle. çok boş bi bölüm geçti bence.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
bolum ozeti
kuzey pert handan hanım agır hasarlı zeynep az hasarlı guney ayarda banu ayarsız cemre erken bastı sami amca parca bekliyor simay 2 boy önde
İlker G.
kuzeyin makina sağlam demmekki bütün karılar peşinde yakında bu cemrenin annesinide götürür =))))))))))))))))))))
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
Valla diziye anlamsız saçma yorumlaması yapanlar var sosyal hayatta,ama dizi inceden inceye mesaj veriyor aslında,bir erkek olarak kuzeyin düştüğü duruma ne kendim düşmek isterdim ne de ailemi düşürmek isterdim allah korusun
Dizi güzel seyrinde gidiyor daaa simayın tayt ayakkabı kombinasyonuna ne dediniz![]()
Havuz kenarında cemrede bi hoş geldi gözüme![]()
imzasız..
dugun sahnesınde Sımay'ın ole güldünü görünce yemın edıom kumandayı sıktım az daha kendımı kaybedıp tw'ye fırlatıordum bı an kendımı koydum kuzeyın yerıne maffoldum walla guney'ın trıbını cozemedım bn anlayan war mı..??
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Banuda güneyi çip gibi ortada bırakır bizim başarılı oğlan acıların çocuğu olur Kuzey reis kendini toparlıcak bu zor dönemler bizim gibi koyu taraftarı biraz üzüyo ama bu günlerde geçer arkadaşlar![]()
Çağımız oynak hatunlarının stratejisidir bu maalesef.
Gözlemlerime dayanarak bununla ilgili bi yazı bile yazmıştım
"bir istanbul kaşarı" diye.
iyide arkadaş sami amcanın fırında düğün muhabbeti yapıyolardı dizi bi atladı kuzey evleniyor. insan bi gidip kızı isteme faslını falan gösterir. ben netten izledim yada yarım yamalakmı izledm nasıl oldu öyle bi sahne anlayamadım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)