Ben kafaya taktım mı füze bile fırlatırımdengesiz .
fragman çıktı daaKuzey Güney - 35.Bölüm Fragman | Facebook
allah allah yürübe vallaha sıkı bölüm geliyor gibi.artık kuzey şarkıda sölemyemez sazın tellerini kopardı![]()
artık corc-i zamanıcdti
Youtube linki ;
Kuzey Güney 35.Bölüm Fragmanı - YouTube
Geçen bölüm Banu'nun abisi Cemre'ye babasını anlatırken hızlı çapkın vs diyip sonra duruldu evlendi demişti.
Hızlı çapkınlık döneminden kalma bir veled-i zina'da olabilir.
bu dizinin fragmanları süper yabütün dizide ne olcak herşey belli izlemeye gerek bile yok
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Ya iyide hani sevgilisiydide banu atarlanınca köşkü yakmıştı. Madem kardeşi, ne bu aralarındaki mesafe. Banunun annesi çocugun ödemeleri takip ediyorum ne zamandır bakmıyordum diyor. Hep hitaplar isim soyisim. Kesin bu evin hizmetçisinin oğlu, babası hizmetçiden yapmış herhalde.
bu sınanerler ne ayak anlamadım bn sımdı olayı ebru sınaner yuzyılın odullu motorumuymus sımdı fragman bırbırıne gırdı.
"burak benim kardeşim" dedi devamında, beraber büyüdük kardeşim gibi benim diyebilir
bu adamlar fragman yapmayı beceremiyorsuskunlar ile muhteşem yüzyıl a baksınlar biraz ya.
Failure is not an option.
olaylar olaylar
sanırım dizinin sonu yaklaşıyor
ee yaz geliyor final yapmaları lazım,
bence kuzeyle cemre evlenicekler buda böyle biticek)))
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
kım kımın kardeşi kım kimin abisi noluyo
Kuzey ile Cemre evlenemez, çünkü kuzey Fragmanda SAZ' ını kırıyordu. Onun için öyle bir ihtimal vermiyorum ben![]()
Bir onceki bolumde Baris teknede
Burak vardi ben onlara abilik yapiyodum falan dedi varmi bi alaka yada atilla sinaner bahcivanin hanimina atladi bu burak catalcali oldu banuda asik oldu kardes olduklarini ogrendiler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)