kit mi la bu dön diyince döncek![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
taksici sahnesini de ayrıca koymuşlar
Kuzey Güney 50.Bölüm Taksici Sahnesi - YouTube
Amk gecen bu taksiciye bindim Kapalıçarşı'dan Bayrampaşa'ya gidene kadar susmadı amk normalde
Black reina gibi yerlerin önünde duruyormuş kastamonuluydu kesin bi aksam klüp çıkışı setten biri binde taksisine o keşfetti adam tam arıza o zaman konusuyodu kuzey güneyi izliom diye iyi olmuş adam oynamış dizide![]()
Dün gece takside görür görmez koptum zaten
C R M performance
beyler
bu burak ağacın kovuğundan aldı silahı falan yaa
güney ferhatı vurmuş silahı ağacın kavuğuna saklamış burakta bunu görmüş ve silahı ordan almış olabilir mi güneyin çekmecesine falan yerleştirip ihbar etmesin
bu bölümde asırı sekılde sıkıldım niye bılmıyorum sarmadı bu bölüm bana.ama sonu iyiydi merak edıyorum haftaya olacakları![]()
adam yıllardır ıcınde sakladıklerının hepsını döktu valla helal olsun kuzey yurt dısına gıdıyorlar deyınce dedım dızı bıttı galıba üzüldüm idi ama ıyıkı gıtmedı![]()
19 TH 181-TOYOTA GLİ
19 TA 272-ASTRA GSİ
19 KY 963-HONDA CIVIC 1.6 İES
19 DF 463-HONDA 1000RR
06 KOP 33-HONDA 1100XX
06 ZLU 10-KAWASAKİ ZX10
34 JOB 34-HONDA CİVİC TYPE-R
Sırada S2K Var
ya şimdi dizi b*ka sardı diyoruz da şöyle düşününce mantıklı gelmiyor mu?
olay kuzey - cemre ilişkisi ne olacak? durumuna dönecekken bunu netleştirdiler, demek ki senaryoda başka sansasyonlar var![]()
cemrenin hapise girmesinin sebebi kesin barış demekki
bundna sonra barışla kuzey papaz olucak sanırım sürekli güney de barısın tarafına gecebilir . dün dizinin sonunda köşk'ün karşısına gecip hepinizinı s.... der gibi baktı![]()
çatalcalı ne *** yicek onu kestiremiyorum![]()
Bende düz izlerken dedim, Cemre'nin hapse girme sebebi belli oldu. Barış'ı öldürecek dedim.
Alay ettilerKavga çıktı
![]()
![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)