no-exhaust don't sıkıntı efendi spec o yeah :D
Printable View
no-exhaust don't sıkıntı efendi spec o yeah :D
Aracımda 142 desibellik tesisatım var gelirken kendini belli ettirecek şekilde.Yeri gelir akşam cıkarım yeri gelir gündüz yükses seste müzik dilemek bir tutku ama hayatta mahalle arasında acamam sesi bebek arabası bile görsem yanımda geçen sesi kısarım.
Bu kadar diyorum !
Bir bireyin özgürlüğü bir başkasının özgürlüğünün sınırında bitmelidir.
ortam gereksiz gerilmiş,bosverın sevısın arkadaslar,konuya gelince,benim beyaz dip basık tamponu sıyah bır (dogan yada sahın fark etmez ) tofas hastası oldugumu yakın cevrem ve burdaki arkadaslarımdan bazıları bilir(seko Allah(C.C) cezanı vermesin o araba satılırmıydı,anladın sen :D ) insanları rahatsız eden tipler heryerde var,bu sadece canımız kuş serimiz ile yapılan bır hata değildir ne yazıkki..ferrari kullanıcısı bile gecenın bi korunde yardır yardır milleti ayaga dıkebılıyo,bu karakter ıle alakalı bişey,herneyse,dediğim gibi beyaz olucak cocuk tamponlarda sıyah bide basacan !! :D :D :D
ben bu devletin politikasını anlamış değilim diyarbakırda görev yapıyorum burda o kadar modifiyeli araba varki abart egzos olmayan çok nadir zaten kimse kurallara uymuyo dolmuşcular trafikte terör estiriyo hiçbir yaptırım yok garibim anadolu insanı dişinden tırnağından artırmış kendine bi eğlence bulmuş arabasını yapmış devletine saygılı burdakiler ordakilerin tırnağı olmaz gel gelelim adalet konusunda çok dengesizlik var bu çok üzücü bir durum . . .
hakotech başkan büyüksn seviyoruz seni :D
85 beygir fluence'e biniyorum .
kurunun yanında yaşda yanmasın diye 1 ay araç binmemeye karar verdim... ama bi çok arkadaşımın aracını kapatmışlar garaja.....uygulamayıda çok sıkı tuttular sisten bile araç baglama durumundayız şu an....
ortalık kızışkın fazla dolaşmamak gerek bu aralar :) ama beni durduran poliste sadece arabanın modeli sormak için durduruyor o kadar :)
Bazı kendini bilmez insanlar yüzünden bizimde başımız yanıcak baskada olcagı yok
lakin eksozlu araba güzeldir ama devletimiz madem böyle istiyor olmayabilirde.Kurban olduğum Allah herkese güzel arabalar nasip etsin inşallah Sen şu şekle arabaya binersin ben bu şekle .Hadi hayırlı işler
arkadas konu mılletın ego dokumu olmus ben o bazı arkadasları bı uyandırıyım :) tr de bellı bır gelır duzeyı var ve o gelır duzeyıne gore aıle cocuk kultur farkı var bazı kultursuz bılgısız ınsanlık gormemıs arkadaslar sahıne dogana parasından ve masrafından dolayı daha rahat sahıp olabıldıgı ıcın bu ınsanlarla dolayısıyla sahıncılık esıttır apacılık olarak yorumlanıyo bu sonra sonra boyle oldu bız 94de doganı sıfır aldıgmızda zengınlıkdı sahın alan oper basına koyardı gel gelelım cayenne ılede dag tas yararımvs dıyen kultur ve akıl fakırı ınsanlarda mevcut bu boyle gıder kımse genelleme yapmasın ben paraya degıl kısılıge ınsanlıga bakarım gece aynı sokaktan bagrtarak gecen sahınle ferrarı arasında bı fark yok cebı degıl karakterı tarttısıyoruz burda bende ıstıyorum kı ıcınden 5kol cıkmıs tız bas son ses acık ucak gıbı bagıranlar cevrılsın bende goruyorum bı sahın gordugumde artık ne yazk kı npcak acaba dıyorum on sanıye ıcınde ıllakı bı mallık gozukuyo o yuzden kımse bosuna genelleme yapmasın bazı arkadasların aracları sahının uzerne 6lıra koyuncada alınan fıyatlar kendılerını ustun gormesınlerdan kafalar para kısmına kaymasın uyandırıyım
o resimdeki gibi bütün şahinlere müstahak :D:D:D:D
adam gibi stoc ama bakımlı jilet gibi cillop gibi olan şahinlere saygımız sonsuz :D:D:D
Konu Uzamış Nerelere Gelmiş Boşverelim Herkes Yaptığıyla Kalsın. Zaten Gereksizlik Yapanlar Bir Şekilde Cezasını Çekiyor Ya Kaza Yapıyor Zaten Çekmezse Bile Arkasından Ailesine Özellikle Annesine Güzel Dualar Ediliyor.
Bu aralar kuş serisinin üstüne cidden gidiyorlar galiba.Dün Ankara'da bi çevirme izledik.Tüm kuşları topladılar.Çevirme yanından geçen bmwler yanlayanlar, filmi egzozlu sis açık araçlar geçti gitti.Ama polis sadece 4 kuş çekip çevirmeyi bitirdi..
valla 150+ desıbel bassla gezıorum ne anam kalıodur ne avradım
Şahinlere zulüm yapılacaksa önce benim evin ordakilere yapılsın, :D
50 Metrelik sokakta Drag yapıyor namussuzlar... :D
Gelir düzeyiyle alakası yok bu işin,tadında modifiye yapan abartmadan şahinleri ben çok seviyorum ama o tarz şahinleri sevmiyorum igreniyorum ..İnşallah sivas'da aynı uygulama yapılır
:) üzüldm senin adına
ileride durumları birazdaha düzeltirsem sanrım bi t stop toplayacam elde mercedes olsa bile kapıda bitane doğan - şahin olsun isterim zevki başka ara ara bineriz spor araba niyetine :D
yok 4 kapı oluyor :) onlar mirafori diye geçer genelde coupe olanlar :) yanlısım varsa birisi düzeltsin tabi
[/IMG]http://farm2.static.flickr.com/1205/...4c5ab38a_o.jpg
http://img714.imageshack.us/img714/8...8611914671.jpg
bu modeller T stop diye geçer safkan 131 lerdir senin anlıycağın
Şahin yerli arabaların revaçta olduğu dönemlerde iyiydi.Orta gelirli her aile sahip olmuştur. Tofaş şahin doğan kartal Renault r9 r11 r12ler vs.
90lı yıllarda her ailede vardı.Hatta beş yılda bir araba değiştirilmezdi sanayide toplatılırdı yeni baştan. Biz çocukken doğal olarak genç abilerimizin yaptıklarına imrenerek bakardık. Pioneer müzik sistemleri geniş taban lastikler kesilmiş yaylar vs.
Bana göre artık bu arabaların ömrü doldu. Etiketçilerin yaptıkları ve orjinal kalmış arabalar koleksiyon nostalji tadında orası ayrı.
Ama eksoz takmış çamurluğunu hello folloş kaplamış emo saçlı ergen lpgli şahinle 5. vitese atacak hala evin önünde uzaklaşamıyor ya bunlara sinir oluyorum:D
Bundan önceki aracım 131 idi hiç öyle çakal çukal şeyler yapmamıştım. Hatta özellikle orjinal parçalarını bulup yan sanayileri söküp orjinalleri takıyordum. Bir gün Ankara Dikmende kara harb okuluna bıraktık arkadaşı mülakatı vardı oranın dönüşünde yolda usturuplu gitmeme rağmen, 3 tane yunus ekibi 2 şerden 6 tane yunus yanıma yanaştı " çek lan kenara" dedi çektik aracı arıyo açık açık söyledi arabadada 3 kişi görünce "esrar var mı lan" diye aradılar aracın içini sonra mülakata giren arkadaş şehit çocuğu idi askeri kimliği vardı bu sebepten, kimliği gösterince uzatmadan saldılar. Aynı şekilde istanbula gittiğimde 1 hafta içinde 2 kere yunus tarafından 1 kere çevirmede çektiler kenara :) hepsinde aynı soru "esrar var mı?" bakıyolar muayene tam sigorta herşey tam salıyorlar mecbur. Yukarıdada yazmışlar adın çıkacağına canın çıksın diye aynen öyle...
Operation Faça Eagle :cool:
aynen katılıyorum.egzoz takmıstım söktüm,hele ki kız arkadasımı bıraktığımda utanmaya basladım çünkü basmasam bile gurulduyordu,komsuları ne der diye düşündüm,aynı yere kendimi koyuyorum,gece egzoz sesinden uyansaydım o gün migren çekerdim ,kulaklarını cınlatırdım
Ya en basiti adamlar koltukta otururken bile atmosfer dunya degisiyor onlar icin. Baska bir kaliba burunuyorlar sanki. Bir tane sirti adam akilli koltuga yaslanmis surucu gormedim ya hepsi sanki diken ustune oturmus gibi yamru yumru ..
Iste videolu ornegi ; Tiklayiniz
Ayrica haberde sozu gecen mevki de bir cok sehirde oldugu gibi piyasanin mekanlarin genclerin ugrak yerinin oldugu semtlerden biridir . Sadece sahinciler degil akliniza gelecek her turlu arac surucusunu gorebilirsiniz orada ..
Hahaha o video makarasına çekilmiş bi video be :D İzmit tayfasının çektiği :D
Kankacım doğru söylüyorsun.. Bu kampüs denilen yerde mustang'te ara gaz atıp yanlıyor.. Şahinde..Araba ayrımı yapmak yanlış olur.. :) Ama şahinci arkadaşların adı çıkıyo işte..Suçta onların aslında..
7-8 tane şahin yanyana çekip arabaları.. Böyle hızlı ve öfkeli sahnesi havası oluşturup arabaları durdukları yerde kesiciye sokmaya çalışıyolar..Kontak açıp kapıyolar vs.. :) Amaç ne.. Kendince kızlara hava atmak :)
Geçen gece yarısı saat 03:00 gibi otururken bi el freni sesi geldi.. Tam evimin önünde böyle.. Çıkarttım kafayı camdan.. Bi tane beyaz şahin evimin önünde sıfır çizmeye çalışıyo..Döndüremiyoda.. :) Sağda solda arabalar var.. Tam bi tane bmw 520'ye dokunacaktı ki durdu bi anda.. Gazlaya gazlaya gitti..
Ya sevdiği kız orda oturuyo..Ya birisine hava yapıyo.. %99 alkollü :) Amaç.. Yok :) Rahatsızlıktan başka birşey değil..
Beni tanıyanlar diyebilir belki sen hiç içip gitmedin mi eski sevgilinin evine.. Bende gittim :D Ama sessizce geçip gittim..Bakmıştım sadece :)
Sonuç olarak gece yarısı evimin önünde type'r da gazlasa, ferraride kopsa,şahinde sıfır çizse.. Benim için aynıdır.. Küfür eder geçerim.
el camda apaçhi style sarkı gozlerde gozluk bı kız gördümü o sokaktan 15 kere geçer ıste bu tıpler yuzunden şahin doğan vs araçlara kötü düşünce ve art nıyetle yaklasıyo mıllet..
şahincilerin e30cuların (apaçilerin) yarısı önceden 106cıydı şimdi hondacı oldu
atletle araba süren başka birilerini görmedim ben. veya arabanın arkasına 'Gök yüzünde bir yıldız olsam ilk sana kayardım' yazan başka marka da görmedim. Doğan ve şahin grubunda görüyoruz bu tür olayları hep. Fakat asıl mevzu şahinlerin toplanmasından çok içindekilerin toplanmasına dayanıyor bence. Eğitim şart..