kuşların buluşma yeri kuşadası :D
Printable View
arkadaşlar hepinize hak veriyorum tofaşçılar hondacılar bmw ciler mersocular peugeot cular vw ciler vs vs hepimizin arasında kro , maganda , apaçi war Allah hepsini ıslah etsin akıl fikir versin öyle ..vşaklar yüzünden temiz insanlar o arabalara binmeye utanıyor bu insanlar bilinçlenmezler yapıcak bişeyimiz yok böyle gelmiş böyle giderler uzak duralım öyle insanlardan yeter , ama tüm tofaşçıları yada bmw cileri yada başka araba grubundaki insanları aynı kefeye sokan insanında insanlıgından şüphe ederim cahil , eğitimsiz , hoş görüsüz ,kıskanç derim ....
şu apaçi motorlu kuryecileri ve şahincileri Ankarada durdurmaları gerek artık gecenin 3, 4 , 5 i saat fakı olmaksızın eksoz patlatıyorlar deli oluyorum. Düzgün binenlerine lafım yok ama artık işin cıvkını çıkardılar cebeci bu tipler yüzünden çok kötü durumda...
Ben hala çektiklerinin bir kısmını çekiyom.Çevirmeye kesin alıyorlar tipe bakıyorlar sıkıntı yok.Kusura bakmayın iyi geceler.
Kız arkdaşım varken yanımda çeviriyorlardı gbt olayı biraz canımı sıkıyorudu okadar.
Şahini olan dikenine katlanır adı çıkmış bikere :)
Kurunun yanında bizlerde yanıyoruz.
ALLAH'a şükür bir apaçiliğimiz yok.Efendi efendi kullanıyoruz aracımızı.