User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
124 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: ‘Şahinci’ operasyonu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şahinle kime neyin havasını atıyorlar anlasam şunu bi?
    Hadi bin Ferrari'ye bağırt sonuna kadar da, Toplasan şahin çıkarsan şahin..
    Nedir Şahini Bu Kadar Küçümsemenizin Sebebi Şahinle Şekil Yapılmazmı ? Şahinle Hava Atılmazmı İlle Ferrari Porshe Filanmı olmalı altımızda öyle arabası olanlar içinmi sadece şekil yapmak hava atmak herkes kendi çabında kendi gücünce herkes elinde olanla uğraşır uğraştığı içinde ister hava atar ister şekil yapar sonucuna katlanır bizde şahin doğan baya bir var isterseniz gelin biz size anlatalım anlamışsınız siz abi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya basılacak yer var basılmıcak yer var arkadaşım gecenin bir yarısı bomboş yolda bas bas bağırtarak gezmenin ne anlamıvar insanın hastası olur çocuğu olur bunları düşünmek lazım gereksiz yere kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur
    Bende onu diyorum abi işte. İyisi var kötüsü var diye. Mesela biz düşünceliyiz. Ama onlara göre böyle bi ayrım yok.

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nedir Şahini Bu Kadar Küçümsemenizin Sebebi Şahinle Şekil Yapılmazmı ? Şahinle Hava Atılmazmı İlle Ferrari Porshe Filanmı olmalı altımızda öyle arabası olanlar içinmi sadece şekil yapmak hava atmak herkes kendi çabında kendi gücünce herkes elinde olanla uğraşır uğraştığı içinde ister hava atar ister şekil yapar sonucuna katlanır bizde şahin doğan baya bir var isterseniz gelin biz size anlatalım anlamışsınız siz abi.
    Insanları aracları ile yargılayan yok laf edende yok ama gerçek şu şahinler yüzünden her araça aynı muamele yapılıyor yani bilinçsiz arkadaş cok ne zaman modlu şahin görsem napacak bakalım bu diyip izliyorum karı kıza laf atan mı dersin trafikte bmw porsche lüks aracı sıkıstırmaya calısıp gecmeye calısanmı dersin mesela gecende asker konvoyları vardı arkadasın esi aglayarak arıyor kadının öunde el freni cekip önüne gecip sellektör yapıp duruyorlar taciz ediyorlar diye ADAMLIK BU MU HAVA BU MU ? plakalarını aldık gerçi gece sanayii karakolunda güzel bi eğlendiler =) ha düzgün efendi insanlarda yok degil ama %50 si düzgün davransada kendi halinde geri kalan %50 ise demeye gerek yok bilen biliyor daha cook benzer olaylar var ha illa şahincide yapmıyor 100 arac varsa böyle olay yapan 50 60 ı şahin dogan 131 dir

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak arkadaşım işin gerçeği olayın şahinle doğanla alakası yok sadece o tip olayları genelde şahinci tayfası diye tabir ettiğimiz kişiler yapıyor namı diğer apaçi arkadaşlar

kesinlikle araçları küçümsediğimiz hor gördüğümüz yok bende senelerce şahine bindim ama bu tarz gereksiz hareketleri hiç yapmadım bir aracın yapabileceği şeyler belli kapasitesi belli onun üstüne çıkamazsın bütün olay burdan kaynaklanıyor.

düşün evlisin küçük çocuğun var yeni uyutmuşun saat olmuş gecenin 3 ü yatıp uyuyacaksın sabah 6,30 da kalkıp işe gitceksin tam yatmışın zart biri aracını bağırta bağırta gazlıyor 50-60 mt lik sokakta çocuk uyandı sen naparsın sinirlenip bir güzel sövmezmisin
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Almas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Insanları aracları ile yargılayan yok laf edende yok ama gerçek şu şahinler yüzünden her araça aynı muamele yapılıyor yani bilinçsiz arkadaş cok ne zaman modlu şahin görsem napacak bakalım bu diyip izliyorum karı kıza laf atan mı dersin trafikte bmw porsche lüks aracı sıkıstırmaya calısıp gecmeye calısanmı dersin mesela gecende asker konvoyları vardı arkadasın esi aglayarak arıyor kadının öunde el freni cekip önüne gecip sellektör yapıp duruyorlar taciz ediyorlar diye ADAMLIK BU MU HAVA BU MU ? plakalarını aldık gerçi gece sanayii karakolunda güzel bi eğlendiler =) ha düzgün efendi insanlarda yok degil ama %50 si düzgün davransada kendi halinde geri kalan %50 ise demeye gerek yok bilen biliyor daha cook benzer olaylar var ha illa şahincide yapmıyor 100 arac varsa böyle olay yapan 50 60 ı şahin dogan 131 dir
    Eyvallah abi baştacısın durumu böyle anlatsa baştacısın ama öyleleri şahinci doğancı diye söylemek biraz ters düşüyor arada düzgünlerde gidiyor. öyleleri yavşaktır herkesin anası bacısı namusu vardır. onlar bizden değildir abinin yazdığı mesaja bakarsan benim ne demek istediğimi anlarsın. altındaki ferarri olsa neyse diyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak arkadaşım işin gerçeği olayın şahinle doğanla alakası yok sadece o tip olayları genelde şahinci tayfası diye tabir ettiğimiz kişiler yapıyor namı diğer apaçi arkadaşlar

kesinlikle araçları küçümsediğimiz hor gördüğümüz yok bende senelerce şahine bindim ama bu tarz gereksiz hareketleri hiç yapmadım bir aracın yapabileceği şeyler belli kapasitesi belli onun üstüne çıkamazsın bütün olay burdan kaynaklanıyor.

düşün evlisin küçük çocuğun var yeni uyutmuşun saat olmuş gecenin 3 ü yatıp uyuyacaksın sabah 6,30 da kalkıp işe gitceksin tam yatmışın zart biri aracını bağırta bağırta gazlıyor 50-60 mt lik sokakta çocuk uyandı sen naparsın sinirlenip bir güzel sövmezmisin
    Ben size sonuna kadar hak veriyor haksız değilsiniz. başımıza gelmiyor değil bende doğana biniyorum ve adana işi egsozum var aracımda ama elektirikli düğmeli gereken ve yanlış olmayan yerlerde açıyoruz onların yaptıkları adamlık değil ama abinin yazdığı mesajda ferrari olsa bin bağır diyor o biraz ters aradaki fark nedir yani ?

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunu bir tek şahinle yapmıyorlar arkadaşlar ben ne hondalar ne bmw ler ne peugeotlar gördüm haberde tek bir marka belirmesi çok yanlış
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu şahincilerin yüzünden cok çektim yalan yok... arabamda ne egsoz oldu ne içinde maganda gibi bir süren oldu ama hiç istisnasız alakalı alakasız heryerde çevrildim çeviren düzgün polislerin coğu kusura bakma diyip gönderdi bi coguda bize şahinci muamelesi yaptı üstümüzü başımızı aradı arabamızı söktü. nitekim burda arakdaşların dediği şahinci marka olarak deil adamlık olarak şahinci kalıbının hakkını verenlerdir. şafakda yazmıs colugu cocugu rahatsz etmenin mileete korku salmanın bi anlamı yok. Ben şahin doğan grubunu cok seven sürerken keyif alanlardanım bir coğunuz bilir. şahini doğanı olan üstüne almasın bu konuda yazılanları. arabasıyla artistlik eden kendi tabiriyle hava yapan milleti rahatsız edenler alınsın. bu haberdede gerkeni yapmıslar.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu şahincilerin yüzünden cok çektim yalan yok... arabamda ne egsoz oldu ne içinde maganda gibi bir süren oldu ama hiç istisnasız alakalı alakasız heryerde çevrildim çeviren düzgün polislerin coğu kusura bakma diyip gönderdi bi coguda bize şahinci muamelesi yaptı üstümüzü başımızı aradı arabamızı söktü. nitekim burda arakdaşların dediği şahinci marka olarak deil adamlık olarak şahinci kalıbının hakkını verenlerdir. şafakda yazmıs colugu cocugu rahatsz etmenin mileete korku salmanın bi anlamı yok. Ben şahin doğan grubunu cok seven sürerken keyif alanlardanım bir coğunuz bilir. şahini doğanı olan üstüne almasın bu konuda yazılanları. arabasıyla artistlik eden kendi tabiriyle hava yapan milleti rahatsız edenler alınsın. bu haberdede gerkeni yapmıslar.
    serkan sana çok hak veriyorum sırf bu zihniyet yüzünden arabayı çıkartmıyorum.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes ister ferrari porsche vs ama para bu devirde kolay kazanılmıyor ki Türkiyede 2 3 kat vergi ödeyerek alıyorsan benzin olmuş zaten 5 lira ampule oy verenler sagolsun neyse
    Şöyle bi konu var rıdvan
    Şahinle illa ses yaparak şunu bunu yaparaktan hava atmaya gerek yok arkadasın anlatmak istedigi şu Abarth egsoz yapıyor ee yanıma gelip catlatıyor patlatıyor vs fln e ne oldu agbi kupamı verdik böyle yaptı güzel oldu diye ....ç diyip gidioz bizde mahallenin ortasında yapanmı yaya gecitini gecerken mi yapanmı vs böylede hava atılmıyor yani anlican ha drag olur slalom olur tuning show olur hadi diyelim drift te olur ne dir amcam yapmıştır şahini sergiler hünerlerini eyw alkışlarız ama konular böyle degil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen sana katılıyorum arabayı merkeze çarşıya çıkartmak artık bizim için bir işkence oldu ne kadar kaçak ara yol varsa ordan gidiyoruz polis direk önümüze atlıyor. onun için sadece hafta sonları çıkartıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Almas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes ister ferrari porsche vs ama para bu devirde kolay kazanılmıyor ki Türkiyede 2 3 kat vergi ödeyerek alıyorsan benzin olmuş zaten 5 lira ampule oy verenler sagolsun neyse
    Şöyle bi konu var rıdvan
    Şahinle illa ses yaparak şunu bunu yaparaktan hava atmaya gerek yok arkadasın anlatmak istedigi şu Abarth egsoz yapıyor ee yanıma gelip catlatıyor patlatıyor vs fln e ne oldu agbi kupamı verdik böyle yaptı güzel oldu diye ....ç diyip gidioz bizde mahallenin ortasında yapanmı yaya gecitini gecerken mi yapanmı vs böylede hava atılmıyor yani anlican ha drag olur slalom olur tuning show olur hadi diyelim drift te olur ne dir amcam yapmıştır şahini sergiler hünerlerini eyw alkışlarız ama konular böyle degil
    Aynen abi. benim sadece anlatmak istediğim şey bu gereksiz hareketler yapanlardan değiliz hala var yani beyfendi gibi süren şahini doğanı hava atmak için değilde kuş serisini çok sevdiği için garajında saklayan çok sevdiği için para.emek.zaman harcayanlardanız ve karşılığı olarak düzüp karşısında kebap yiyenlerdeniz çıkıpta arabayı göstermek için caddelerde terör saçanlardan değiliz.

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen abi. benim sadece anlatmak istediğim şey bu gereksiz hareketler yapanlardan değiliz hala var yani beyfendi gibi süren şahini doğanı hava atmak için değilde kuş serisini çok sevdiği için garajında saklayan çok sevdiği için para.emek.zaman harcayanlardanız ve karşılığı olarak düzüp karşısında kebap yiyenlerdeniz çıkıpta arabayı göstermek için caddelerde terör saçanlardan değiliz.
    ne güzel işte o ***** gruba dahil değilsin arkadaşım zaten bizim lafımız diğer şahıslara sen hiç üzerine alınma

bu sitede kuş serisine binen çok fazla arkadaşımız var onlar alınmıyorlar hiç çünkü kendilerinin onlardan olmadığını biliyorlar sende onlar gibi davran şahinci denilen gruptan sayma kendini
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben babamın 94 de sıfır alıp evladiyelik saklayacağı Doğanı sırf bu gibi i.neler yüzünden sattırdım...o kadar satmıyım dedi gene sattırdım bunlar yüzünden çünkü doğal olarak sende aynı kefeye koyuluyorsun...ne bi son ses müzik ne bi eksoz ne bi elfreni hiç bişey yokken polisin çevirip üstünüzü arayıp arka koltukları söküp yeşillik çıkıcakmı diye bakınması harbiden hoş değil...yanlış anlaşılmasın tamamen takınan tavırdan dolayı anlatıyorum etilere hatunların eve gidiyorum tam sitenin önünde çevirip arabayı söküyolar napıyosun burda nereye geldin ettin burdamı oturuyosun diyolar kızlar noluyo diye aşa gelince ha pardon iyi geceler oluyo ulan az önce koltuğun altında esrar arıyodun niye işte bu apaçi kamiller yüzünden uslu duran kadere razı üstü aranıp yoluna devam ediyo boşuna alınganlık yapmasın da o apaçi staylalara elinden geleni ardına koymamaları temennim polislerin
    Vorsprung Durch Technik

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim ne derse desın kım üstüne alınırsa alınsın bunca sene gordugum hıcbır sahın dogan surucusu traftık mahalle arasında yada herhangı bı yerde arabası adam akıllı kullanmıyrdu arabayı park halınde ıken bıle sesını acıp ortalıga gurultu kırlılıgı yapıyorlar bırde sanırım bızlerın goremedıgı ama ıcınde öz sahıncılık olanların gorebıldıgı dıkız aynasında falan sen kralsın yazısı falan cıkıo bı kasılmalar sekıller allahım ölcem delı sacma trıpler havaysa hava sekılse sekılde bokunuz kadar osurun yaaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne güzel işte o ***** gruba dahil değilsin arkadaşım zaten bizim lafımız diğer şahıslara sen hiç üzerine alınma

bu sitede kuş serisine binen çok fazla arkadaşımız var onlar alınmıyorlar hiç çünkü kendilerinin onlardan olmadığını biliyorlar sende onlar gibi davran şahinci denilen gruptan sayma kendini
    Ben zaten üstüme alınmıyorum veya kimseye birşey demiyorum sadece arkadaşşın dediği şu sözü doğru bulmadım sadece onu belirmek istemiştim neyse.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gitmeyen araçlarda egzoz cok sinir bozucu 3.5 saatte kapının önünden geçior ister istemez sövüyorsun.... bide 70 hp li bi araca neden gürültülü bir egzoz takılırkı ?
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kim ne derse desın kım üstüne alınırsa alınsın bunca sene gordugum hıcbır sahın dogan surucusu traftık mahalle arasında yada herhangı bı yerde arabası adam akıllı kullanmıyrdu arabayı park halınde ıken bıle sesını acıp ortalıga gurultu kırlılıgı yapıyorlar bırde sanırım bızlerın goremedıgı ama ıcınde öz sahıncılık olanların gorebıldıgı dıkız aynasında falan sen kralsın yazısı falan cıkıo bı kasılmalar sekıller allahım ölcem delı sacma trıpler havaysa hava sekılse sekılde bokunuz kadar osurun yaaaa
    musti keşke arabayı satmadan önce bunu yazsaydın istanbulda misafirim olurdun Görmediğini görürdün
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

ErenErdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her marka, model aracıyla saçma sapan hareket yapan magandalara allah akıl fikir versin, tabi bizlere de sabır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)