User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Bebek Arabası

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende piere cardin var isofix bağlantılı özellikle kumaşı kaliteli terletmiyor bu özelliğede dikkat edin özel hijyenik antibacterial özellikli falan bunlar cok önemli.ana kucağı ayrı alın koltuk ayrı hepsi farklı özellikte.ana kucaklı alıyosun boyun desteği yok birini alıyosun o yok bu yok.sonra yaş kilo olayı cıkıyor uğraşıp duruyosun yok buyutme aparatı falan dediğim gibi ana kucağı ayrı koltuk ayrı alın en iyisi güvenlik ve hijyene bak kılıfının sökülüp temeizlenebilmesine bak devam markaya fazla takılma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim kızda 6.ayını bitirdi sayılır.. 3 tekerli bi araba aldık.. markasını hala bilmiyom. amcası aldı.. tek eksiği iki yöne de çevrilemiyor olması.. oysa ilk altı ayda bebekler anneye yada babaya dönük seyehat etmelilermiş. bizimki sürekli önüne yani yola doğru baktı.. sorunda yaşamadık çok şükür ama doğrusu öyleymiş.. şimdi otomobilede binince geri bakmıyor artık sürekli yola bakmak istiyor.. hanım kucağa alınca kızın gözü direk yolda..

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kolaylık versin ...
    Everyday I ** Çapulling!!!

aegean76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne alırsanız alın ama çok para vermeyin derim..chicco dan 250 liraya aldım ben
    1 sene sonra baston tipi aldım mother & care mazasından cok mutluyuz...
    iki hareketlendilermi zaten birseye benzemiyor cok para verdiğinizle kalıyorsunuz...
    ama marka almakta fayda var tabi..
    biz aldıklarımızdan cok memnun kaldık...

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde bi kızım var 15 aylık oldu bebek arabası için hatunla çok tartıştık ama bu kadar para verilmesine karşıyım ben yanlış hatırlamıyorsam 300 400 arası bişey almıştım yine chicco nun zaten kullanabildiğimiz en fazla 7 aya kadar bebek ayaklandığı zaman bi daha kullanamıyosun zaten 7 ay bıyuncada kaç defa kullanıcaksın ki ben sürekli otomobille gezdiriyorum o yüzden hiç işime yaramamıştı ..
    Valla bana kalsa düzgün , hafif bebek arabası alırım koltuğunu ayrı alırım ama ilk çocuk olduğu için eşimin hevesi ayrı onuda kırmak istemiyorum birde biz ikinciyi de düşünüyoruz hani hemen çöpe veya ıskartaya çıkmayacak alacağım araba.

Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bebek arabasını bilmem de , evlat hayırlı olsun tolga
    Efe ALLAH razı olsun cümlemizin İnşallah..

Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok kısa yazıyorum,

En hafifini al, ağırı beş para etmez. Sen taşıyacaksın sonuçta.

Kraftın bir modeli var bende ezbere yazmayım ama ana kucagı ile birlikte oldukça hafif.

Araç koltuğuda 9-36 kg isofix alırsın. Bu senenin flaş markası Cybex Pallas Fix.

Araç koltuklarını alırken mutlaka ADAC test sonuçlarına bak. Türkiye bilinen çok ciks markalar listeye bile girmiyor bilgin olsun.

Cybex 2010 birincisidir.
    Tavsiyelerin için teşekkür ederim ADAC testinden haberim yoktu ona dikkat ederim alırken. İsofix aracımda yok ama bir aparat gördüm kemere bağlanıyor ana kucağıda o platforma oturtuluyor söküp takması kolay oluyor belki o tarz bulursam onada bakarım.

Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende piere cardin var isofix bağlantılı özellikle kumaşı kaliteli terletmiyor bu özelliğede dikkat edin özel hijyenik antibacterial özellikli falan bunlar cok önemli.ana kucağı ayrı alın koltuk ayrı hepsi farklı özellikte.ana kucaklı alıyosun boyun desteği yok birini alıyosun o yok bu yok.sonra yaş kilo olayı cıkıyor uğraşıp duruyosun yok buyutme aparatı falan dediğim gibi ana kucağı ayrı koltuk ayrı alın en iyisi güvenlik ve hijyene bak kılıfının sökülüp temeizlenebilmesine bak devam markaya fazla takılma
    Boyun desteğine dikkat edeceğim , çoğu bu baktıklarımda sökülüp yıkanan tente ve kumaşa sahip ana kucağı ve koltuk ayrı zaten çoğunda çünkü 1 yaşına kadar ana kucağı ile taşıyorsun her yere arabaya ve bebek arabasına onunla oturtuyorsun. 1 yaşından sonra otomobil koltuğu alınıyor zaten ayrıca ondan kaçış yok.

Alıntı abdullahçöllü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim kızda 6.ayını bitirdi sayılır.. 3 tekerli bi araba aldık.. markasını hala bilmiyom. amcası aldı.. tek eksiği iki yöne de çevrilemiyor olması.. oysa ilk altı ayda bebekler anneye yada babaya dönük seyehat etmelilermiş. bizimki sürekli önüne yani yola doğru baktı.. sorunda yaşamadık çok şükür ama doğrusu öyleymiş.. şimdi otomobilede binince geri bakmıyor artık sürekli yola bakmak istiyor.. hanım kucağa alınca kızın gözü direk yolda..
    Bende duydum bu konuyu belli bir zaman sonra dışa dönük olması da gerekiyormuş. Dönen sistemlerden araştırmamın nedeni de bu zaten yoksa düz bir bebek arabasıda iş görür fakat avantajları çok fazla.

Alıntı facia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah kolaylık versin ...
    Amin cümlemize allah kolaylık versin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aegean76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne alırsanız alın ama çok para vermeyin derim..chicco dan 250 liraya aldım ben
    1 sene sonra baston tipi aldım mother & care mazasından cok mutluyuz...
    iki hareketlendilermi zaten birseye benzemiyor cok para verdiğinizle kalıyorsunuz...
    ama marka almakta fayda var tabi..
    biz aldıklarımızdan cok memnun kaldık...
    Baston tipini çok duydum sonraki dönemlerde kullanmak için idealmiş. Ama bizim ana kucaklı ve araca da monte edebileceğimiz ilk etapta en kötü ihtimal 1-1,5 yaşına kadar idare edebilecek bir sistem. Elemanın adını Poyraz koyduk. Poyraz beyim 1 hafta önden gidiyor , kilosu falan. Eğer iri olmazsa planlar bu. Olur da iri bebek olursa zaten yapacak bir şey yok kaçan şemsiye misali 1 yaşında iken baston alacağız

aegean76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jehuty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baston tipini çok duydum sonraki dönemlerde kullanmak için idealmiş. Ama bizim ana kucaklı ve araca da monte edebileceğimiz ilk etapta en kötü ihtimal 1-1,5 yaşına kadar idare edebilecek bir sistem. Elemanın adını Poyraz koyduk. Poyraz beyim 1 hafta önden gidiyor , kilosu falan. Eğer iri olmazsa planlar bu. Olur da iri bebek olursa zaten yapacak bir şey yok kaçan şemsiye misali 1 yaşında iken baston alacağız
    allah analı babalı büyütmek nasip etsin...
    Poyraz şanslıymış izmirde mi doğdu

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah analı babalı büyütsün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar dün Hello Baby diye bir mağaza var izmirde , oraya gittim. Bütün arabalar vardı kıyaslama şansım oldu ve karar verdik ..

" Concord Neo Travel sistem 2011 Sahara modeli " diye geçiyor. 2010 modelden farkı arka lastikler dolma değil havalı lastik ve alışveriş sepeti daha büyük.

Diğer araçların hepsini denedim ana kucağını söküp takmak çok zor ve katlanma sistemleri çok uğraştırıyor aynı zamanda ağırlık olarak hepsi birbirine yakın.

Concord Neo seçmemin nedenlerini sıralamak isterim düşünen arkadaşlar varsa değerlendirsin 3 gündür bununla uğraşıyorum

+ Ana kucağını tek elle araçtan ayırabiliyorsun.
    + Bebeğin temas ettiği kumaş yapısı diğerlerinden daha sağlıklı ve hava alıyor.
    + Araba şasesi tek hareket ile katlanıyor ve az yer kaplıyor , daha fazla yer için arka lastikleri sökülebiliyor.
    +Kendi sınıfındaki araçlardan daha hafif.
    +El ile fren kilitleme. Diğerlerinde hepsi ayakta açıp kapatması daha zor.
    +Arka lastikler şişme.
    +Bebek hem ters hem düz oturabiliyor.
    Aklıma gelen artıları bunlar tek eksisi fiyatı diğerlerinden çokta farklı değil ama daha pahalı.

Alıntı aegean76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah analı babalı büyütmek nasip etsin...
    Poyraz şanslıymış izmirde mi doğdu
    Allah razı olsun kısmetse Kasım sonu - Aralık başı doğumu gerçekleşecek.

Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah analı babalı büyütsün
    Amin cümlemizin inşallah.

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübeli arkadaşlardan tavsiyeye ihtiyacım var. Şubat ayında Allah nasip ederse oğlum dünyaya gelicek. Dün Bebek arabası ve park yatağını aldık fakat içine nasıl bir yatak alacağımıza karar veremedik visco yeni doğan için önerilmiyor sünger ise 32-36 dsn arasında öneriliyor fakat onu bulmak çok zor yada aşırı pahalı. Kraft pamuk yatak en cazip gelen, varmıdır kullanan ,tavsiyesi olan ?
    07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
    07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
    07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
    07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
    07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI

VolkanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Henüz nişanlı bile değilim ama nostalji hastalığı olduğundan bulmuşken aldım acayip bi yaylanma sistemi var s Class mübarek 😀

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)