abi alman hastanesinde psikolog bi bayan var ismini bulamadım o biraz ilgili beslenme işine onla bi konuş bence
Printable View
abi alman hastanesinde psikolog bi bayan var ismini bulamadım o biraz ilgili beslenme işine onla bi konuş bence
bide merve mamacı isimli bi psikolog var anadolu yakasında
yok çok kastımı solugu bu sekılde alabiliyorum
http://www.upload.gen.tr/uploads6/fc...4_22.12.04.jpg
valla kilo problemi ciddi sorun-herşeyden alıkoyuyor.o safhalarda olmama rağmen asker öncesi cok zorluyordu beni.
askerde kilo verdim:)
75 günde 17 kilo verince kendime geldim.
ama şunu anladım ondan sonra ***** acemilik filan yiyecek bulamıyorsun mecburen kilo veriyosun anca suya abanıyorsun.
sivilde herşey elimizin altında oldugu için yiyoruz.
kampa-ıssız bir adaya düşmek lazım diyorum harbi harbi:)
gecen ay tam 92 kıloydum sımdı 81 :D yemek yemıyorum artık dedım sadece corba ıcıyorum kolayı bıraktım bırayı bıraktım sadece rakı cacık sabah yemıyorum oglen corba aksam corba 1 ayda gıttı :D hafıf olmak kadar guzel bısıy yok
performansda artıyor baya kıyak oldu :D
yaw askere gidenek adar kilo vermeye çalışmaya gerek var mı?
yoksa orda zaten verdiririler mi?:D
bu tarz bir çabaya girmeme gerek var mı?
bende kilo sorunu yaşıyorum.. Yawaş yawaş Gizli gizli alıyorum farketmeden... Burada zayıf arkadaşların bilmediği şey war Yemek yemek acayip Zewk Veriyor.. Hani o bizim karnımızı doyurmasada yeriz. Farklı bi duygu :P neyse acıktım.
Yaşaşın Yemek YemeK
İş kafada bitiyor, en büyük etken kendiniz, bende bugün ile birlikte yazın aldığım kiloları geri vermeye çalışacağım :D İlk öğünüm activa yoğurt (cornflakes li olandan) ve suydu, öğün atlamayacağım ama gereksiz acıktığım zamanlarda su içeceğim
abim dünyanın en büyük hatası günde 1,5 litreden fazla su içmek şuan kol mesafemde su pınarı var, inan sana hiç içmesem 6 litre su içiyorum günde mide işkembeye dönüştü bu yüzden genişledikçe genişledi.
lokantada duble yemek yiyorum utandıgım için fazlasını isteyemiyorum, paket yaptırıyorum eve götürcem diye onuda araba yiyorum, önleyemiyorum yani :(
ama çocukluktan beri yemek yeme tarzım hiç degişmedi aynı şekilde yiyorum kiloyu 22 yaşından sonra almaya başladım az az az az 30 dan sonra arttı son 7 yılda 50 kilo aldım. yarın sabah zayıflıyayım demiyorum ben, 7 yılda zayıflıyayım önemli degil ama kilo alma işi dursun diye bu balon işine girmek istiyorum yani şeker kolestrol kiloya baglı olarak hepsi şuan var zorum bu ;)
haluk abi vallahi senin için sağa sola sorduruyorm aklıma kilo vermiş arkadasım varmı onları getirmeye çalısıyorum. ve en geç p.tesi spora yazılıcam sen bile bu durumdan şikayetciysen önlemini almalıyım.
hayırlısı abim
yaw haluk bu ne rezilliktir hacı :D senin gibi yemek piri böle diyet filan ayıp oluyo ölümlü dünya ne diyeti yaw ye gitsin ..akşam gelsene burda fena işkembeci açıldı bir kelle yapıyor 2 tane sıyırmadan yersin..