User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: E36 M3 Sorgusu

sefa325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw style sorun ne derdin ne alan alır satan satar sizi geren ne anlıyamadım ben burada resmen aracı b.k lamışsınız sonrada sakin ol bilmem ne falan filan ortada yapılan iş var iyi veya kötü beğenirsin beğenmezsin alırsın almazsın alan kişi satıyorsa vay haline yazmakda ne demek kraldan çok kralcı olmuşsunuz alan arkadaş hevesini aldı satıyor bunda şaşıracak bişey yok altını çizerek söylürüm amacım kimsenin kalbini kırmak veya bilmişlik taslamak değil sadece arabam konusunda hassasım çakma m3 gibi tabirler yapılması yanlış ilanı m3 lerin arasına koymamın sebebi m3 standartlarında bi araba olduğu içindir normal m3dende hiç bir farkı yoktur koltuk başlıkları hariç arabayı alırsınız veya almazsınız fake olduğunu öğrenmek içinde aracın sahibini ararsın detaylı bilgi alırsın ana teması modifiye olan bir sitede aracı bu şekilde araştırıp kötü yorumlara sebebiyet vermeye hakkın yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gürkan18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e36 m3 ümüz 0-400 akhisar pistinde 13.050 görmüştü
    Sevgili Kardeşim Sende biliyorsunki Akhisar İle Konya Pisti Arasınada Saniye Farkı Oluşuyor Gel Gelelim 13.050 Mükemmel Bi Süre Eğer Tamamen Atmosferik Ve Aracın Üstünden 1 Çöp Bile Sökülmeden Yapıldıysa Ayakta Alkışlarım Başarılarınızın Devamını Dilerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YuSuFJaN_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acıkcası ankarada ilk defa görüyorum jantların replika oldugu belli zatende bilgim yok arac hakkında ama cok para
    Evet Jantlar Replika Orjinal de 18 Csl Yok Aracın Orjinal Motorsportlarıda Duruyo Fakat Farklılık Olsun Diye Değiştirdim Bu Arada Ben Borusana Gidip 4500 Euro Veripde Orj 19.20 CSL Alıp E36 Tısına Takanı Görmedim Gören Duyanda Varsa Helal Olsun Derim Canım Sıkıldıkca Jant Değiştiriyorum Replika Benim İçin Sorun Teşkil Etmiyo Sonuçta Türkiyede Yaşıyoruz Neden Bu Kadar Çok Göze Batmış Anlıyamadım Saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar Tekrar Söylüyorum Amacım Tartışma Çıkarmak Veya Tatsızlık Vermek Değil Sizde Kendinizi Benim Yerime Koyun , İstemeden Yanlış Anlaşılıp Kırdığım Kişiler Olduysa Özür Dilerim

m power_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sefa325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Aracın Eski Sahibiyim Çok Güldüm M3 Alacaksan Arkadaşım Paranda Varsa Açar Telefonu Sorarsın Burada Forum Sitelerinde Araba Araştırlılmaz Bu 1.cisi 2 cisi 320 diyen olmuş Falan Filan Feyk Diyen Olmuş Feykın Alası Onlarda Var Herkez Kendini Bilsin Stroker Demek Ne Demek Önce Onun Anlamını Öğrenın Bence Motorun İçi 343 M3 Krank 343 M3 Piston Kol Vs Vs Dereceli Eksantiriğinden Piggy Back Power Mod Beyninden Afc Egt Ivır Zıvır Kesınlıkle Profosyonel Hazırlanmış 0-400 Aracıdır Aracın Orjınali 328 Orjinal Mtech Olup Hava Akış Metresinden Tutunda Şanzuman Defransiyel Arka Taşıyıcılarına Kadar ///M dir 0-400 Metre Tamamen Atmosferık 13.5 Saniyedir Üstüdünden 1 Tane Çöp Sökülmemesine Rağmen Beni BMW M3 olsun M5 Olsun Geçen Olmadı Aracın Yürürünüde Sitedeki Çoğu Arkadaşım Abim Bilir Beni Bu Kadar Sert Kırıcı Konuşmaya Zorlayan Sizlersiniz Çok Kendini Bilmez Boş Ağızlı İnsanlar Var Herkez Kendi İşine Ekmeğine Baksın Fiyat :Çok Diyen Arkadaşlarda Başka Araba Alsın Araç 42000 Binliraya Satıldı Zaten Aracın Üstündeki Malzemeleri Şuanki Dolar Kurundan Almaya Kalksanız 2 Tane E36 M3 Alırsınız Tamamen Keyfıme Keder Yaptım Yürüdü Bunuda Tüm Alem Biliyo Saygılar..
    kardeşim beni m3 vs m5 geçemedi yazmışsın bende izmirde oturuyorum yarın uygunsana yeni sahibi denemek istermi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet çakma demişte yalan mı söylemiş? Araba M3 değil o kadar. İsterse yaptığın araba fezaya gitsin gelsin sonuçta M3 değil. İnsanlarda bunu söylemiş zaten. Kimse arabana da yürümyor filan da dememiş. 28 takla attı gerdirildi toplandıda dememiş. Ayrıca insanlar beğenir yada beğenmez o da seni ilgilendirmez, çünkü herkesin zevki farklı, senin beğendiğini herkes de beğenmek zorunda değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m power_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim beni m3 vs m5 geçemedi yazmışsın bende izmirde oturuyorum yarın uygunsana yeni sahibi denemek istermi
    sadık abi araba soobe kemal de şuan onla irtibata geçebilirsin
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sefa abi araban orjinal M3'mü değil.Çakma ne demek orjinal değil demek
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Millet çakma demişte yalan mı söylemiş? Araba M3 değil o kadar. İsterse yaptığın araba fezaya gitsin gelsin sonuçta M3 değil. İnsanlarda bunu söylemiş zaten. Kimse arabana da yürümyor filan da dememiş. 28 takla attı gerdirildi toplandıda dememiş. Ayrıca insanlar beğenir yada beğenmez o da seni ilgilendirmez, çünkü herkesin zevki farklı, senin beğendiğini herkes de beğenmek zorunda değil.
    Ben Arabayı Oraya Satmak ıcın koydum hemşerım sen beğen veya bokla diye koymadım buda seni ilgilendirmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m power_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmedi Yazdım Geçemez Yazmadım Abi Aracın Sahibi Uygunsa Denersiniz Görürsünüz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alacak Kişi Arar Sorar Orada m3 İlanın Arasına Verilmiş Birsürü M3 Olmayan Araba Var Bilmem Anlatabildimmi Ayrıca Bir M3 Den Beklentiniz Neki Ruhsatında M3 Yazmasmı Ruhsatı Hariç Araba Zaten Taşıyıcılarından Kadranına Kadar M3 Dü Bir Kişide Çıkıp Yapılmış Yapılan Emeğe Saygı Gösterelim Dememiş Herkez Fake M3 Değil M3 Olsa Ne Olacak Ne Değişecek M3 Cabrioyada Bindim Bi Fark Göremedim Satılsın Diye M3 Lerin Arasına Koydum Burada Siz Araba Sorgulamıyosunuzki M3 mü M3 Değil Konu Kapanmıştır Yok Fazla Fakemiş Acayip Fakemiş Fiyat Çok Yüksekmiş Jantları Çakmaymış Yazılması Doğal Bişeymi Aracı Sattım Beni İlgilendirmez Deyip Geçebilirdimde Yapılan Yorumlar Hiç Hoş Değil Karşılıklı Saygı Sevgi Çerçevesi İçinde Tartışma Yapılmıyor Aracı Sorgulayan Arkadaş Zaten M3 Almışsın Amerikayı Tekrar Keşfetmenin Mantığı Nedir

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27473877/detay

İlandaki aracın kaza durumu nedir ne değildir bilenler var mıdır ? Ona göre alacağım.
    M. The most powerful letter in the world.

Işık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim mor sedanı aldığım arkadaş kendisi, ara konuş bir sıkıntısı varsa söyler zaten.

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Işık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim mor sedanı aldığım arkadaş kendisi, ara konuş bir sıkıntısı varsa söyler zaten.
    değişeni falan olduğunu duydum kendisiyle görüşüp durumu teyit edeceğim. buradan direk yazmış olmayalım bu tür şeyleri. gözüm döndü yine...
    M. The most powerful letter in the world.

Işık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ara sor değişeni varsa söyler sana, selamımı da söyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dış renk harika ama iç renk soru işareti bence epey bir tezat olmuş dış renk - iç renk uyumu..

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piyasada bilinmeyen, tertemiz bir e36 cabrio m3 var, öğrencimde.satmayı düşünüyor,2. araca düştügü icin. Nette vs ilanı yok.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özelden bilgilerini alabilir miyim ?

gürkan18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cabrio m3 hakkında bende bilgi alabilirmiyim
    10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec

///M POWER

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)