apartmanda köpek çok rahatsız edici, bunu kabul etmek lazım. müstakil evi olmayan beslemesin, besliyorsada şikayet edilince kızmasın bi zahmet. gece havlamıyor gün içinde havlıyor diyorsunuzda hastası olan var, bebeği olan var, çocuğu sınavlara hazırlanan var, vardiyalı çalışan var. bunlar olmasa bile kimse onun havlamasını dinlemek zorunda değil.
ayrıca koca köpekleri ağızlık vs takmadan sıcak falan demeden köpeğe işkence etmek pahasına sırf insanlara hava atmak için kalabalıklara sokanları, hatta drag yarışlarına getiren vardı ankarada, ben hiç iyi anmıyorum
bi anlık sinirle üstlerine saldın vay be, burası teksas ya doğru
uygun yerde bakmak lazım bahçeli ev çiflik vs ondanda köpek dediğin havlar kardeşim hayvan yani ne dicen.
saçmalık evet köpek dediğin havlar ama karşı tarafada hak vermek lazım..aynı zamanda bir yanlış bilgiyi düzeltmek isterim, erkek yada dişi farketmez, kısırlaştırmak her iki cinsiyet içinde agresyonu düşeren bir durumdur. Birinde dişi progesteron salgılamasını keserken, erkekte ise testesteron salgılaması kesilir.. dolayısıyla agresif köpeklerde eğitim sonrasında kısırlaştırma iyi bir çözümdür.
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Köpek tabi ki havlayacak!
Şehirler de okadar çok gürültü kirliliği varken hayvanların seslerinin insanlara niye battığını anlayamıyorum.
Arkadaşlar apartmanda köpek bakmayın diyosunuzda köpekden daha çok gürültü yapan insan evlatlarıda var. Köpek olunca şikayet etmesi kolay oluyo tabi de. Sokakda havlıyan köpekler gecenin bi yarısı tuhaf sesler çıkaran kedilere kimse birşey demiyor.
Ben bunun cok agar bir gunah oldugunu dusunuyorum kopek bu havlicak tabi ameliyatla susturmakta neymis ben bahce icinde oturuyorum karsi komsumda alman kurdu var surekli havliyo yan komsumda kucuk bir ciftlik havasinda ordekleri var inanin o ordegin sabahin korunde vak vak lamasi kopeginkinden cok daha kotu kopegi ameliyatla susturdun hadi ordege ne yapmak lazim koli bandiyla gagasinimi baglayalimbence hayvanlara hosgorulu davranalim vede sahiplerine sonucta biz onlarin yasama alanlarini mahvettik oyuzdende artik ya bahcemizde yada odamizda yasamak zorundalar...
O....,,,.....cocukları benimde var pitim Allah'a şükür daha bı şey yok şikayet falan bizimki fazla havlamiyo ama disardaki o yaşlı kokana teyzelerden nefret ediyorum aaaa canavar köpek mı oglum o nasıl bakiyosunuz ona diyolar kadınları öldüresim geliyo
C R M performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)