User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: Köpeklerime Belediyeden Yetkililer geldi

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serkan egsoz değil bu silencer takasın

Sen nasıl göz kırpıyosan, konuşuyosan onunda doğası havlamak
    Cerrahi yolla ses tellerine müdahale edilebiliyor ve kısmende olsa çözüm olabiliyor ama hekimler pek tavsiye etmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cerrahi yolla ses tellerine müdahale edilebiliyor ve kısmende olsa çözüm olabiliyor ama hekimler pek tavsiye etmez
    hayvana yazık oluyo bi arkadaşımda sibirya kurdu vardı ameliyat edilmiş hayvan havlicak yapamıyo ulumayla karışık havlama sesi çıkıyo falan yazık...

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apartmanda köpek çok rahatsız edici, bunu kabul etmek lazım. müstakil evi olmayan beslemesin, besliyorsada şikayet edilince kızmasın bi zahmet. gece havlamıyor gün içinde havlıyor diyorsunuzda hastası olan var, bebeği olan var, çocuğu sınavlara hazırlanan var, vardiyalı çalışan var. bunlar olmasa bile kimse onun havlamasını dinlemek zorunda değil.

ayrıca koca köpekleri ağızlık vs takmadan sıcak falan demeden köpeğe işkence etmek pahasına sırf insanlara hava atmak için kalabalıklara sokanları, hatta drag yarışlarına getiren vardı ankarada, ben hiç iyi anmıyorum

Alıntı mesutgti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet gecen sene oldu olay hala devam edıyo almaya geldıler vermedım ben zorladılar o anlık sınırle ustlerıne saldım bende bırını yaraladı polıslerın vurup öldurduler banada dava actılar halen devam edıyo 2 ay sonra tekrar cıkıcam bakalım nolcak sımdılık hayvan beslemem yasak benım ama genede beslıyorum evımde golden var sıkıntı olmuyo gece gunduz havlasada
    bi anlık sinirle üstlerine saldın vay be, burası teksas ya doğru

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    apartmanda köpek çok rahatsız edici, bunu kabul etmek lazım. müstakil evi olmayan beslemesin, besliyorsada şikayet edilince kızmasın bi zahmet. gece havlamıyor gün içinde havlıyor diyorsunuzda hastası olan var, bebeği olan var, çocuğu sınavlara hazırlanan var, vardiyalı çalışan var. bunlar olmasa bile kimse onun havlamasını dinlemek zorunda değil.

ayrıca koca köpekleri ağızlık vs takmadan sıcak falan demeden köpeğe işkence etmek pahasına sırf insanlara hava atmak için kalabalıklara sokanları, hatta drag yarışlarına getiren vardı ankarada, ben hiç iyi anmıyorum

bi anlık sinirle üstlerine saldın vay be, burası teksas ya doğru
    +1111111
    bende de 2 adet pit var.şantiyede bakıyorum.dışarı çıkmıyorlar..eger bahçem olmasaydı asla evde bakmazdım
    Zalimler için yaşasın cehennem..

target
    Misafir
    uygun yerde bakmak lazım bahçeli ev çiflik vs ondanda köpek dediğin havlar kardeşim hayvan yani ne dicen.

Şahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saçmalık evet köpek dediğin havlar ama karşı tarafada hak vermek lazım..aynı zamanda bir yanlış bilgiyi düzeltmek isterim, erkek yada dişi farketmez, kısırlaştırmak her iki cinsiyet içinde agresyonu düşeren bir durumdur. Birinde dişi progesteron salgılamasını keserken, erkekte ise testesteron salgılaması kesilir.. dolayısıyla agresif köpeklerde eğitim sonrasında kısırlaştırma iyi bir çözümdür.
    Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..

ErenErdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Köpek tabi ki havlayacak!

Şehirler de okadar çok gürültü kirliliği varken hayvanların seslerinin insanlara niye battığını anlayamıyorum.

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar apartmanda köpek bakmayın diyosunuzda köpekden daha çok gürültü yapan insan evlatlarıda var. Köpek olunca şikayet etmesi kolay oluyo tabi de. Sokakda havlıyan köpekler gecenin bi yarısı tuhaf sesler çıkaran kedilere kimse birşey demiyor.

joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bunun cok agar bir gunah oldugunu dusunuyorum kopek bu havlicak tabi ameliyatla susturmakta neymis ben bahce icinde oturuyorum karsi komsumda alman kurdu var surekli havliyo yan komsumda kucuk bir ciftlik havasinda ordekleri var inanin o ordegin sabahin korunde vak vak lamasi kopeginkinden cok daha kotu kopegi ameliyatla susturdun hadi ordege ne yapmak lazim koli bandiyla gagasinimi baglayalim bence hayvanlara hosgorulu davranalim vede sahiplerine sonucta biz onlarin yasama alanlarini mahvettik oyuzdende artik ya bahcemizde yada odamizda yasamak zorundalar...

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    köpektir havlar yahu sanki isviçrede yaşıyoruz hiçbir sorunumuz yok 2 tane kopegın gunduz vaktı havlamasına kızıyor ınsanlar anlamıyorum
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    köpektir havlar yahu sanki isviçrede yaşıyoruz hiçbir sorunumuz yok 2 tane kopegın gunduz vaktı havlamasına kızıyor ınsanlar anlamıyorum
    ya haklısınzda , cidden siz uyurken ,hastayken veya evde hastanız yada bebeğiniz varken durmadan havlayan bi köpeğin sesi size sevdiğiniz müzik gibi mi geliyor? insanların kızması cok normal komşulukdur herkes birbiribi bi doz'a kadarda idare eder...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O....,,,.....cocukları benimde var pitim Allah'a şükür daha bı şey yok şikayet falan bizimki fazla havlamiyo ama disardaki o yaşlı kokana teyzelerden nefret ediyorum aaaa canavar köpek mı oglum o nasıl bakiyosunuz ona diyolar kadınları öldüresim geliyo
    C R M performance

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    yok illa küfürlü yazılacak...
    Demekki yazılmayacak, kitlenmiştir
    Built to fall....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)