arkadaslar bu hafta eve 4 tane trafık cezası geldı,resmen şoktayım.
1 tanesıne ıtıraz etmek ıstıyorum.ama bı sonuc cıkartabılırmıyız?
yoksa boşunamı ugrasmıs oluruz..
varmı daha onceden ıtıraz edıpte bı sonuca ulasan ?
arkadaslar bu hafta eve 4 tane trafık cezası geldı,resmen şoktayım.
1 tanesıne ıtıraz etmek ıstıyorum.ama bı sonuc cıkartabılırmıyız?
yoksa boşunamı ugrasmıs oluruz..
varmı daha onceden ıtıraz edıpte bı sonuca ulasan ?
engin nedir bu 4 cezanın sebebi? neye göre itiraz edicen?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ben imzalamadıgım cezayı odemem gerçi imzaladıklarımıda odemiyorum.
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
2 tanesı radar, 1 tane yanlıs park war,1 tane tehlıkelı arac kullanmak var.
radarlarla yanlıs parka kabulum, ama tehlıkelı arac kullanmayı neye gore yollamıslar bılmıyorum.
radarlar zaten fotograflı geldı.
yanlıs parkı bılıyorum,araba cekılmıstı zaten.
araba kullanmaktn sogudum resmen, bu ay boşa çalıştık![]()
tehlikeli araç kullanmayı fahri müfettiş yazmıştır. itiraz etsen de sonuç değişmez.. paşa paşa ödeyeceksin veya ödemeyip şansına belki ceza affa uğrar veya sistemde görünmeyebilir. karar senin![]()
Yaw arkadaş benimde 4 sene öncesinden ceza göndermiş araba pert oldu yandı bitti kül oldu tüm işlemleri promlemsiz halledildi ne cezası şimdi bu bende çözemedim..
engin cok geçmiş olsn tehlikeli kullanmakdan cok kişiye ceza gelmsti ama neye göre yazıyorlar bilmiyorm bi trafik kanunu araştır istersen. bide ay daha bitmedi inş gelecek ayın yarısıda boşa gitmez. radarlar nerede yazılms sölersen ona göre bizde önlem alalım.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sagolun abı. ewet, yazım bıraz karısık olmus kusura bakmayın.
tekrar ayrıntılı yaziyim..
mahmutbey gıselerden gırdıkten sonra ( kadıkoy ıstakemetıne dogru) (sagdan ılk sapak havaalanı) 2.veya 3. sapak habıblerın ıcıne cıkan arka askerıye yolu var. oto center fılan var. o askerıye yolu.fazla kullanılmayan bı yoldu. belkı bılenler vardır.
benim tanıdığım bi abi var babasının 64 impalasına ceza geldi artık 30 senemi oldu satalı kaç sene oldu orasıı tam bilmiyorumarabayı satarken alan kişi saışını almamış şuan arabayı zengin bi iş adamı toplamış o adamı buldular borcunu sen öde ya da arabayı alırız demişler
adam ödemiş temizlemiş satışını almış valla dikkat etmek lazım
herturlu odeyeceksiniz imzasizda olsa ben cok ugrastim hatta yapmadigim seylerden gelen cezamda oldu fotograf video olamdan yazmislardi itiraz ettim sonuc olmadi cezayi imzalamadim amadim bile sonuc cikmadi malesef sistemde gorunmedigi halde ortaya cikti cezam
geçmiş olsun, bende o kameralı yollar da 50 ile gidiyorumeminim ki benim gibi giden de vardır, adamlar herşeye ceza yazdıkları için sıfır risk almaya çalışıyorum
ne oluyor trafik sıkışıyor o ayrı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)