User Tag List

Sayfa 223/390 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon
7399 sonuçtan 4.219 ile 4.237 arası

Konu: Diecast model araç / RC vs. koleksiyoncular

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emresener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tv ler için anten girişi vardır ya ortasında ince bi cubuk vardır falan biz onu kullanırdık eskiden sonradan bunun kitleri çıktı egzoz setleri satılıı

Ama masraf etmeye değer aracmıdır muallakta. Rc deil sonuç olarak Lastik konusunda ona uyucak jant takımı satan bulman çok zor ancak oyuncakcıları gezip kırık dökük depodakilerden uydurmaya çaışcan çnku rc araclarda jantlastik bijon ile takılır. o 6gen şekil yok yanı janttın içine saplama girio üstünü bijon ile sıkıştırıosun.. Görsel amaclı maksimum ne yapılcakca yapmışsın zaten vitrini süslesin
    o tv anten girişini denemiştim baya küçük kalıyor,oyuncakçılarıda gezmiştim yazın depolarda bu boyutta hiç araç yok hep 1/10 boyutlarında , rc mi alsam ne yapsam ya 1-10 boyutunda,sarjları nasıl gidiyor mesela bu subarular var yada honda civic ler tamiyanın speed passions ın sarj süreleri nasıldır ve süratleri nasıldır , kamber ayarı varmıdır onlarda bide bilgi verebilir misiniz

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    örnek varmı peki ? elim yatkındır severim böyle şeylerle uğraşmayı makine müh okuyoruz
    Egsozu ben kartondan bile yapıyorum
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=sselcukk;2727513]
    Alıntı sinan-s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlarda bendekı die cast lar Resimler kötü biraz ama benım makına çekımı ancak bu kadar çıkıyor.. Modellerde bazılarını çektım..Toplu bir şekilde..
    Serhat fotolara iyi bak

modeller cok iyi sormadan edemiyecem e36 yı satmayı düşünürmüsün acaba
    Satmayı düşünmüyorum.. Saolasın
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o tv anten girişini denemiştim baya küçük kalıyor,oyuncakçılarıda gezmiştim yazın depolarda bu boyutta hiç araç yok hep 1/10 boyutlarında , rc mi alsam ne yapsam ya 1-10 boyutunda,sarjları nasıl gidiyor mesela bu subarular var yada honda civic ler tamiyanın speed passions ın sarj süreleri nasıldır ve süratleri nasıldır , kamber ayarı varmıdır onlarda bide bilgi verebilir misiniz
    Bi kere subaru honda civic diye ayırt etmemek gerek onlar (kepler) değişebilen seyler RC de. Şaşe olarak bakmak gerek olaya. tamiya tt01 sase ideal bi sasedir ucuzdur parçası bolbol bulunur 2.eli cabuk gider. Sarj konusunda aldığın pilin Mah'ına göre sure az yada çok olur buda paraya bağlı tabi aynı zamanda iyi bi sarj gerek kamber ayarı olayına gelirsek oda ön-arka 4tane bağlantıya kalır hazır olarak saselere göre satılıo yedek parça olarak.. Satılan araclar kutularda yazan 100km yapıo yazılarına aldanma stok araclar o hıza ulaşamaz anca burshless motor seti alıcan setup'u iyi yapcan falan...

Rcye geçmeni tavsiye ederim o zaman zevk almaya başlarsın.

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...
    dostum subaru egzozdan neyi kastettiğini pek anlamadım ama egzoz nasıl yaparsın.

basmalı kalemlerin kapakları olur. tahta kalemlerin arkasındaki silgi tutcagı olur. kalın pipet bulursun aliminyum folyo kaplarsın olur. beyendıgın buyuklukte silindir bulursun onu kaplarsın olur. olur yanı

jant olayına gelınce. bıraz bekle bakalım benden haber. 6 kollu bişey istersen evde benım bı mersedes var kullanmıyorum onu gonderebılırım istersen.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum subaru egzozdan neyi kastettiğini pek anlamadım ama egzoz nasıl yaparsın.

basmalı kalemlerin kapakları olur. tahta kalemlerin arkasındaki silgi tutcagı olur. kalın pipet bulursun aliminyum folyo kaplarsın olur. beyendıgın buyuklukte silindir bulursun onu kaplarsın olur. olur yanı

jant olayına gelınce. bıraz bekle bakalım benden haber. 6 kollu bişey istersen evde benım bı mersedes var kullanmıyorum onu gonderebılırım istersen.
    hocam 1-14 araçlarım oldu onlara yapıyordum egzoz rotring arka kapagı kalem vs vs ama araç büyük dediklerini benim araca yapınca minicik kalıyor araca biraz daha sticker ekledim resimler dandik güze lbi makineyle çekerim bir gün makie bulunca valla jant olayı olursa çok iyi olur varmıdır resmi yada netten temsili bir resim hocam
    Bi kere subaru honda civic diye ayırt etmemek gerek onlar (kepler) değişebilen seyler RC de. Şaşe olarak bakmak gerek olaya. tamiya tt01 sase ideal bi sasedir ucuzdur parçası bolbol bulunur 2.eli cabuk gider. Sarj konusunda aldığın pilin Mah'ına göre sure az yada çok olur buda paraya bağlı tabi aynı zamanda iyi bi sarj gerek kamber ayarı olayına gelirsek oda ön-arka 4tane bağlantıya kalır hazır olarak saselere göre satılıo yedek parça olarak.. Satılan araclar kutularda yazan 100km yapıo yazılarına aldanma stok araclar o hıza ulaşamaz anca burshless motor seti alıcan setup'u iyi yapcan falan...

Rcye geçmeni tavsiye ederim o zaman zevk almaya başlarsın.
    ben orjinal şarj alet ve pillerinden bahsediyorum mesela benim nikkonun 2200 mah,bu evonun 700 mah f1 çok güzel gidiyor gaz ve direksiyonuda ne denir bilmiyorumda adını hani ayarlı gaz ve direksiyonuda ayarlı anladın işte ama evo amele gibi birşey ama uğraşmak istiyorum yinede,varmıdır 2. el tt01 satan sitede hiç bi fiyat bilgim ve yedek parça bilgim yok elimde kalmasın bide bu evonun şarjı 7-8 dk dayanmıyor aynı şekilde f1 de öyle 6-7 dkika bu rc lerde de mi öyledir ?
    Alıntı sinan-s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egsozu ben kartondan bile yapıyorum
    hani foto abi
    İLK HALLERİ

SON HALİ RESİMLERE ALDANMAYIN BU KADAR KÖTÜ DEĞİL NORMALDE

JANT VE EGZOZ HALA ARANIYOR BİLGİNİZE ARAÇ 50 CM DİR 1/8 ÖLÇÜLERİNE UYGUN JANT LASTİK (ÇAP 82 MM ) VE EGZOZ teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla olcu olarak bılmıyorum ama %80 uyacaktır. dedıgım gıbı 2 gun fılan bekle ben resımlerıyle bırlıtke koyarım ıstersen konusuruz tekrar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pilin ömrü bitmiştir 7.2 yada 9.4tur pillerin senın ona göre pil alabilirsin yuksek mahlı olarak

RCPANO - Model Uçak, Model Araba, Model helikopter, Kumandalı Uçak, Uzaktan Kumandalı Araba, RC Model Araç, Model Gemi 2.el sitesi
    sahibindende de var baya rc

Team-Ncrc kıbrısta sıfır arac satar umut abimiz
    Modelizmo Hobi buda trde sıfır tamiya urun satan bayi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pilin ömrü bitmiştir 7.2 yada 9.4tur pillerin senın ona göre pil alabilirsin yuksek mahlı olarak

RCPANO - Model Uçak, Model Araba, Model helikopter, Kumandalı Uçak, Uzaktan Kumandalı Araba, RC Model Araç, Model Gemi 2.el sitesi
    sahibindende de var baya rc

Team-Ncrc kıbrısta sıfır arac satar umut abimiz
    Modelizmo Hobi buda trde sıfır tamiya urun satan bayi..
    evonunkinde AA 700MAH 12 V yazıyo ben bunların ikisinide en ayrı ayrı 3-4 kere ya sürdüm ya sürmedim sarj edip garip ya... seninkiler kaç dakika sürüyor sarjları ve hangi pille ?

teşekkürler bir bakiym senin başının etini çok yiyeceğim hocam söyliym

edit: birde neden benzinli almıyorsunuzda elektrikli alıyorsunuz ? dahamı avantajları var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evonunkinde AA 700MAH 12 V yazıyo ben bunların ikisinide en ayrı ayrı 3-4 kere ya sürdüm ya sürmedim sarj edip garip ya... seninkiler kaç dakika sürüyor sarjları ve hangi pille ?

teşekkürler bir bakiym senin başının etini çok yiyeceğim hocam söyliym
    Benım pillerim Lipo bro en aşağı 45dk gidiolar 4.200mah 7.4

| RCDRIFTTR | Türkiye'nin İlk ve Tek RC Drift Sitesi - vBulletin bu siteye uye ol Forum orda bütün bilgiler mevcut araştırıp
    öğrenmek iyidir

Benzınlı arac çok farklı. elektriklide pili tak devam et ama benzınde spguk hava sıcak hava ayar yap yağlı yağlı bana cazip gelmediği için Elektrikli takıldım ben sonrada bıraktım zaten komple

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

| RCDRIFTTR | Türkiye'nin İlk ve Tek RC Drift Sitesi - vBulletin bu siteye uye ol Forum orda bütün bilgiler mevcut araştırıp
    öğrenmek iyidir

Benzınlı arac çok farklı. elektriklide pili tak devam et ama benzınde spguk hava sıcak hava ayar yap yağlı yağlı bana cazip gelmediği için Elektrikli takıldım ben sonrada bıraktım zaten komple
    45 dakikamı boingggggggggg ! yuh !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

öğrenmek iyidir

emre ayar oluyorum sana

emre lipo ve nicd yada nimh farkı ne ve bu pilleri her arac kullanamıyomu mesela nimh kullanan lipo kullanamazmı ?

birde Tr de pil nerden alıcaz allah rızası ıcın soyle.

şimdi daha rcmart a baktım xmass ayagına ındırım baslamıs ama kargo bukuyo beli...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre ayar oluyorum sana

emre lipo ve nicd yada nimh farkı ne ve bu pilleri her arac kullanamıyomu mesela nimh kullanan lipo kullanamazmı ?

birde Tr de pil nerden alıcaz allah rızası ıcın soyle.

şimdi daha rcmart a baktım xmass ayagına ındırım baslamıs ama kargo bukuyo beli...
    ayar oluyorum derken

fark etmez aracta istediğin pili kullanırsın ekstra bişeye gerek yok.. Ama lipo iyidir teknık detayını bilmiom al dediler aldık zamanında 3-5 tane

Modelizmo.com'a bak ama burdan alıcağın pil pahalı olur be rcmartta setler satılıodu 5lifalan lipo pil hafiftir diğerlerine göre

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla olcu olarak bılmıyorum ama %80 uyacaktır. dedıgım gıbı 2 gun fılan bekle ben resımlerıyle bırlıtke koyarım ıstersen konusuruz tekrar.
    hocam netten temsili resim yok mu ben bekleyemem sabırsızımdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayar oluyorum derken

fark etmez aracta istediğin pili kullanırsın ekstra bişeye gerek yok.. Ama lipo iyidir teknık detayını bilmiom al dediler aldık zamanında 3-5 tane

Modelizmo.com'a bak ama burdan alıcağın pil pahalı olur be rcmartta setler satılıodu 5lifalan lipo pil hafiftir diğerlerine göre
    sen 45 dk diosun benim pilim yok ayar olmayımda napayım

alla alla forumda sanki birileri nimh olanlar lipo kullanamaz filan yazmıstı esc destekliyo desteklemiyo muhabbeti yapmıstı da ondan sordum.

evet baktım modelizmo 4600 mah nimh 135 tl diyo. boyle olmaz..

yani rc marttan mı bakayım diosun.? ordada 4600mah nimh + charger + kargo 140 kusur lıraya geliyo.. ama kargo ne zaman gelicek allah bilir 1 ay sınırı var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen 45 dk diosun benim pilim yok ayar olmayımda napayım

alla alla forumda sanki birileri nimh olanlar lipo kullanamaz filan yazmıstı esc destekliyo desteklemiyo muhabbeti yapmıstı da ondan sordum.

evet baktım modelizmo 4600 mah nimh 135 tl diyo. boyle olmaz..

yani rc marttan mı bakayım diosun.? ordada 4600mah nimh + charger + kargo 140 kusur lıraya geliyo.. ama kargo ne zaman gelicek allah bilir 1 ay sınırı var
    Ben stok escli aractaada kullandım brushlestada bi cacık olduğu yok sadece bağlantısını değiştir o beyaz olan aparat eriye bilio ısıdan T konnektör alıcan yapıcan iyi olsun diye. şarjını iyi yapıcan desarj sonra sarj gibi kral olur..

rcmarttan alıcaksan bari enaz 2 pil al değsin beklediğine 15gunde gelir 1ay'a kalmaz rcmart hızlıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben stok escli aractaada kullandım brushlestada bi cacık olduğu yok sadece bağlantısını değiştir o beyaz olan aparat eriye bilio ısıdan T konnektör alıcan yapıcan iyi olsun diye. şarjını iyi yapıcan desarj sonra sarj gibi kral olur..

rcmarttan alıcaksan bari enaz 2 pil al değsin beklediğine 15gunde gelir 1ay'a kalmaz rcmart hızlıdır.
    t konnektor beyaz aparat bunlar nedırkı ?

2 hafta dıosun..

ama lipox2 bide lipo icin sarj aleti dedinmi yandı gulum keten helva.. bı bakınayım ben neymıs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    t konnektör

normal uc

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hımm. o tamam bende ıslem yapılcak zannettım.

de guzel kampanya yok gıbı rc martta..lipolarda.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)