cevirdikten sora 20 dk üflememe hakkınız var yani yeni içtim 20dk beklicem ole üflicem hakkımız bizzat cevirmede solediler ayrica üflememe hakkınada sahipsin üflemessen kan testine götürmek zorunda
1881 - 193∞
benide çevirmişti adana-ankara yolunda alkol yoktu ama kağıda yazdı bilgilerimi.
elinde liste tarzı kağıt var günde alması gereken araç sayısı varmış sanırım onu tutuyorlar.
ben alkol kullanmıyorum ama bazen 15-20 promil bendede çıkıyor sigaradan dolayı![]()
barnak bassam olurmu ?
bu olay cok iyiben agzımda birayla cevirmeye girmiştim. öncesinde 1 bira içmiştim cevirmeye girdigimde 2. şişenin yarısındaydım. 117 promil cıktı agzımda alkol oldugu için
ehliyet gitti tabi laf anlamadılar. jandarmaydı bide
bu arada bira rakı viski falan ehliyete zarar arkadaşlar. bogma yollayim size sabaha kadar için cıkmıyor![]()
iyi ya 50 promil bana çok zaten ehliyet giderse işsiz kalıyorum çok sakat durum bunları öğrendigim iyi oldu![]()
![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
sıkıntıya korkuya gerek yok,polisin görevini yaptığına dair bir kayıt. yani gidip ağaç altında gölgelik bir yerde mi yattı, yoksa gerçekten çalıştı mı diye..
BBK90 CORSA OPC
arkadaşlar dilinin altına para,şeker,karanfil vs vs koymak hızlı yada yavaş üflemek gibi taktiklerin hiçbiri işe yaramıyor.ayrıca hiç bir polis benim şu kadar bekleme sürem var kardeşim 20 dakika beni beklicen dersen farklı algılar ve başka yollara başvurur (ecza çantası,ceset torbası vs sorar) benim başıma geldi alkol almamama rağmen 160 promil çıktı.kavgaya tutuştuk felan 1.5 saat kadar sonra hastaneden kan raporunda 10 pronil çıktı üfleme süresi ile kan testi sonucu arası 1,5 saat.2. sefer ehliyet kapırdığım gerekcesi ile (daha önce 1 kez kaptırdım) kurs gördük.orda doktorun söylediği alkol vücuttan 1 saatde 5 promile yakın çıktığıydı.
değişik bi durumla karşılaştım alkol almamışken alkolmetrenin yada o memurun bilemeyeceğim gazabına uğradım ve cezasını çektim. hakkımı aramak için 2007 de başvurduğum kamu ve tazminat davalarım gün itibari ile devam etmekde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)