yeni taktik zaten. sivil araçla gezen trafik polisi var piyasada.
Printable View
yeni taktik zaten. sivil araçla gezen trafik polisi var piyasada.
anadolu yakası ztn rezalet geçen benim arabamıda bağlıcaz die belgelerimi aldılar otoparka dediler daha sonra ii dedim devam et o otoparka ben başka yöne ertesi gün tanıdık filan vs bide dil döktüm aldım gidip belglerimi :)
abı gecmıs olsun ya arasaydın benı ya gelırdım yanına
beykoz küçüksu'da aynı yer mi bilmiyorum, dürümcülere gelirken beni de durdurdular ama ben rahatım tabi çünkü 2 gece önce beylerbeyinde ceza yedim cam filminden(ama cezayı yanlış yerden döndü di,ye 66lık olandan yazdırtmıştım memura) anaaa arabadan bir indim sivil polisler ellerinde mp5 ile arabayı inceliyorlar, bi tane genç eleman topraaaam şunun gazına bas bi hele dedi. dedim bu araba stok. filtre miltre hiçbişi yok. sonra yaşlı bi memur egzosdan baglıyorum dedi. benim şalterim attı dedim nereye baglıyosun yaa, ne performans ne de ses veriyo egsoz kafalıgı o sadece görüntü dedim. evrakları almıştı. çekici de baska bir aracı çekiyo tabi o sırada. yeni çekici anons etti. ben bi dellenirsin hacı :D bi başladım bagırmaya çektirtmem arabamı dedim. yok arkadas izin vermiyorum dedim. nerde görülmüş lan böyle birşey? aç göster dedim kanunu. egsoz kafasından araba mı baglanırmış? elim ayağım titriyo ama bu arada. dedim daha 2 gece önce ceza yazdınız. iliğimi kuruttunuz nedir lan bu ben size mi çalışıyorum lan dedim tabi şimdi düşününce nasıl bir güvenle söylemişim bunları bilmiyorum. bagır cagır en son yine baska bir 66lık cezadan yazıp yolladılar beni. o sırada bnm aracın arkasında baska bir ek kasa vardı bilmiyorum onun hali ne oldu :/
geçmiş olsun bu aralar nedense çok cevirme var bu gün 2 yerde sağlam çevirme gördüm çoguna çevirip yazıyordular cezayı bizde nasibimizi aldık egzos vardı bi ton dil döktük bağlamadan 66 lira yazdı uzadık bunada şükür ne diyelim
madem egzoz ucu, buyuk egzoz yasak, satısıda yasak olsun sen egzozun satılmasına musade et kesılen faturanın vergısını al sonra bu yasak deyıp ceza yaz ne guzel ıs :mad:
millet şaşırdı ya
Benim anlamadgm araci altindan alip nasip bagliyorlar muyanneye sevk et dediginde etmiyormu yani disari ciktgmzda es dost illa perisanmi olucaz.hic muhattap olmadan yaz cezami sevk et muyanneye diyemiyormuyuz.
oda garip bir durum normalde burda aracta herhangi bir eksigin varsa sadece ruhsatini alip ceza yaziyorlar.. ben burda polisin onunde el freni cekerek dondum durdurdular on cam kirik diye ruhsatimi alip gidebilirsin dediler cami degistirip muayeneden gecirincede ruhsatimi gidip geri aldim..
Hondada bildigim kadariyla egsoz ucu satiyordu yeni araclar icin bitane fatura kestirip ruhsatin arasina koyulsa egsoz ucundan bagliyorum dediginde arkadaslarda gosterse faturayi sorun olurmu acaba
Adam o aksam kafasina koymus ne gorse bagliyor yen kanunlar falan filan cok ugrastim araya kimleri soktum ama nafile
Simdi araci almaya yani men i kaldirmaya gidiyorum hadi hayirlisi
Siteden Arkadaslar men kaldiriyor hic ugrasma muayne falan ayrica 130 kusur neyde gestiki 32 maddenin tutari 66 lira
ben size güler misin aglar mısın tadında bir hikaye anlatayım o halde..
Aracımızın satışını vericez. Satıştan 2 gün önce araç filmden bağlandı. Otopark cezalar vs halledildi. 16.09 a kadar izinli olarak 14.09da aracı cıkarttık. Muayeneden geçildi 14.09da ve ilçe trafik şubeye gerekli evrakların aslı ile başvuruldu. Memur'dan "kayıt düştü topraaam , gidebilirsin" sözünü duydugumuz vakit ertesi gün alıcı arkadaşımızla noterde buluştuk.
Noterde işlemler yapılırken bu aracın MEN i var sözünü duyduğumuz anda tepemizden kaynar sular boşaldı..
O çok şerefli trafik amirlerinin bulunduğu yere yakın oturan arkadaşımıza rica ettik, gidip işin aslını cismini öğrensin diye..
Gittiğinde zarla zorla kayıtlarıı görmeyi başarmışlar. Polisin arkadaşıma tepkisi şu oldu : " bu aracın müsadesi yarina kadar.. Eh şimdi çözemeyiz pazartesi olur o iş.. Hele bi cezaya düşsün "
Arkadaşım iyi bi yaygara bi kaç telefonla memurun soğuk terler dökmesine sebep oldu ama bize de o anları yaşattılar..
İşin özü halkına hizmet değil cukkaya hizmet mantalitesiyle yaşadığımız için her türlü koyunuz canım Türkiye'm :rolleyes:
bu araalar egzoz takıntıları var sanırım bir kaç kişiden daha duydum
Egsoz ucuna takacaklarına, en basidi arabasına çakar ve siren takanlara müdahale etseler daha iyi olmaz mı!?
geçmiş olsun...
Rahat rahat araba sürmeye ,arabamın içinde müzik dinlemeye korkar oldum ..Bir de her yerden yunus polisler çıkmaya başladı artık onlarda karışabiliyor galiba trafige
geçen sene bi dönüşü hızlı döndüm araba arkayı bıraktı,her neyse cezayı hakettim tamam,yunusları eziyormusum öyle diyorlar baya tantana oldu,benim sıkıntı ettiğim konu kaldırımda dikilen kız arkadasımı alacaktım kız adım bile atmadı polisleri görünce ellerinde klasörler filan bekliyor öyle.aracıma yönlenmedi yürümedi,biner gibi olmadı,beni okulumun+onun önünde indirdiler ellerimi arabaya koydurdular hırsız gibi arıyorlar,hadi neyse dedim,kızında gbtsine bakın dedi,kız yabancı gibi dikiliyordu kaldırımda,bana geldiler bu olaydan sonra ondan sonrası ***** uzun uzun yazmayayım.şikayet edecektim,motorunun plakasını verdi ne yapabiliriz?saçma sapan şeyler yapıyorlar sıkıştılarmı yetkim var deyip geçiştiriyorlar.
-Ben hırsızmıyım böyle arıyorsunuz?
(yunus) Ben nereden bileyim banka soymadığını
-Banka soysam bu araçla mı soyarım burayamı gelirim hırsız gibi ne arıyorsunuz
(yunus) bişey diyemiyor yetkim var istesem yere yatırır ararım
gibi gibi şeyler.yeni yetmeleri yerleştirmişler yunus diye egolarını tatmin ediyor onlarda.
terbiyesizler yaa iyice abarttılar ses yok bişey yok:s Trabzon'dada sağolsun savaş diye motorlu bi polis var araba nie alçak diyip bağlıyor, farlar angel stoplar orjinal değil diye bağlıyor:s
Dostum büyük geçmiş olsun tam net olmasa da genel bilgidir eğer arama izni yoksa değil seni araçtan indirip üstünü aramak bagajını bile açamazlar.. (Trafik ise tabii)
Yapabileceklerini bilgisi olan avukat arkadaşlar yazarlar ama tahminim şikayetçi olabilirsin. Seni insanların içinde rencide etmekten ve hırsız muamelesi yapmaktan belki bir şeyler çıkar ama bilen arkadaşlar yazarsa daha yararlı olur.