ya anlamıyorsunuz beni inadına basın inadına dahada sert basın. durdursa ceza kitlicek belki trafiktende men edicek yada otoparka çekicek. gördün polisi inadına basa basa hızlı geçin çoğu zaman en azından plakanızı alamıyorlar :D
Printable View
ya anlamıyorsunuz beni inadına basın inadına dahada sert basın. durdursa ceza kitlicek belki trafiktende men edicek yada otoparka çekicek. gördün polisi inadına basa basa hızlı geçin çoğu zaman en azından plakanızı alamıyorlar :D
neden bu kadar azdılar ve duruma yapabilecek bişey yok mu? o kadar çok apaçi kılıklı abuk subuk araba kullanan adam geziniyo trafikte egzoz ucundan araba bağlıyolar.. ama dolmuşlara taksilere ceza yazmasınlar parasını yiyolar ne de olsa.. söylemiyim diyorum ama ben de dayanamadım @lambro_team'in olayını da okuyunca.. hafta sonu kızılayda olgunların ordaki üst geçitin orada annem bi mağazaya girecek bi ürünü verip hemen geri çıkıcak işi 4dk taş çatlasa 5dk,annem indi arkada da trafik memuru var gördüm hemen indim arka plakanın önüne dikildim işaret ediyo uzaktan bende 1 dk diye işaret ediyorum çıkardı makbuzu yazıyorum ya da gidiyosun dedi.annem mağazaya girdi gördünüz şimdi çıkıcak ben de gidicem durucağım 1 bilemedin 2 dk dedim.yok gidiceksin diye diretince sinirlendim taksileri de çektiriceksin o zaman dedim,çekeriz hele sen bi git de dedi.la havle çektim bindim arabaya kocatepeden bakanlık yapıp annemi alıcam kadıncağız 20dk bekledi o arada bi bayana gözünün önünde bize yapılanın aynısını yapınca dahanamamış corlamış polise :D yaka numaranı ver demiş taksicileri çekiceksin yoksa şuan burda şikayet edicem işlem yaptırıcam demiş polis dumur o an :D hayır ben duramıyorum 4dk ama taksici mübarekler müşteri alasıya duruyo.. para para para..
150 tl muayene ruhsata işletme
muayene işletene kadar 6 gün geçti 70 tl otoparka verdim
git gel taksi otobüz 50 tl
cumartesi aracımı muayeneye sokucaam egzoz ucu için sıfır muayene istiyorlar 136 tl şişli hadımköy gidiş geliş 50 tl benzin
400 tl toplamda
belki aracın alçak yükselt gel dicek o da ayrı bir muamma
Benim aracımı bağlama sebebi egzoz muayene işleme sonradan çıktı bağladığı zaman bilgisayara giriş yaparken onada ceza yazdı benim olayımı geç o akşam sadece egzoz ucundan düzünece araç bağlandı
Yaşanmaz hale geldi ya arabayı korka korka sürdürüyorlar ,arabanda niye tebeşir yok diye ceza kestiler arkadaşıma bir kere var mı böyle bir muhabbet?.Neymiş bir kaza durumunda bir şeyler çizecekmişsin hatırlamıyorum tam olarak şimdi.O zaman yanından sagından solundan her aracı kontrol et bakıyım var mı tebeşir ?
Alakalı alakasız her şeye ceza yazar oldular ,cayır cayır çata pata serseri arabaları geziyor rahat rahat ama adı çıkan arabaları sevmiyorlar .Gıcıgıma gitmeye başladı bu durum
Sivil trafik ekipleri acımıyor, benim aracımı da "abartı egzoz" dan bağladılar, halbuki sadece uç vardı.
Otoparka çektiklerinde abartı olmadığını ispatladım, kendileri kabul etti ama cevap bu " arabayı faça yapmışsın, -dingilleri kesip- aracı yere indirmişsin, bunlardan bağladım. "
:)
Neyseki trafik şube muayeneye sevk etmedi , sadece kontrole gittim egzoz ucunu söküp.
araçlardaki sonuçta fabrikadan çıktığının haricinde bir değişiklik yapmak yasak, yapıyorsanda ruhsata işletmen gerekiyor. bunların haricinde ne yazıkki biz ne kadar ağlasakta bu işlemlerin hepsi illegal olduğundan elimizde yasal dayanak olmadan atıp tutuyoruz
bence devletin paraya ihtiyacı var
gecmıs olsun kardes yazıklar olsun bunlar artık seyını cıkartılar ALLAHtan bulsunlar
aynen katılıyorum dostum antalya dakı polısler gercektende otoparkcılarla ısbırlıgı ıcınde ve polısle dalasmaya gelmıyor kı haklı olsan bıle ,gecenlerde aracımla konyaltına gıttım ve trafık polısi durdurdu sorun eksoz dan ses gelmesı stock dedım eksoza ımkanı yok dıyor aracım dedım sport ruhsatı gosterdım hala ınanmıyor men edıcem dedı kaynar sular kafamdan aşağıya dokuldu :ofk: eksoz ötüyor diyor ,eksoz muyanesı yenı yapılmıstı gosterdım zor ıkna ettım :D
Yakında Plakayi dijital Ekrana dökecem en tem,zi polismi gördün Kapaa KApa Geç =) Adam gibi Adam yok Anlatacak Modifiye araçlarla gelene kadar Şehit olaylarını bitirsinler egsoz gürültü cıkarsada öldürmez amma gel gelelim pkk köpeklerini durdurmadıkca ürür ve Masum Bir Canı alıp Şehit olur Adeleti batsın böyle Dünyanın
kim kiminle iş birliği içinde olursa olsun kişisel menfaatiniz için fikirlerinizi buraya açıkça yazmayın,
benim de soba borusu eksozlu aracım var ancak gecenin yarısı sokak arasında bağırta bağırta kullanmıyorum. Hepimizin başını yakan işte bu şekilde davranan adamlar. Bu konuda ne yapabiliriz diye oturup düşünmek lazım aksi halde daha çok polis hikayesi yazılır çizilir,
orjinal olmadığını neye göre belirliyor. banada çift egzos yapmışın diye ısrarla sataşmışlardı. kataloglarla ispatlamak zorunda değilimki.
iyi araba orjinal ama polis bu modeli daha önce görmedi diye beni iki saat uğraştırma hakkına sahip olsun :D
yani en azından muaneye sevk edilenler orjinal olduğu kanıtlanırsa para iadesi yapılması yada çıkarılan masrafların zaman kaybı dahil tanzim edilmesi lazım. bunlar gereksiz yetkiler.