Ufak ufak otomobil dışı video editlere de başladım. Bu ilk denemem ve mini belgesel tadında.
Mekan Urla-Demircili kıyıları.
Umarım beğenirsiniz.
Blue Heaven - Mavi Cennet - YouTube
Ufak ufak otomobil dışı video editlere de başladım. Bu ilk denemem ve mini belgesel tadında.
Mekan Urla-Demircili kıyıları.
Umarım beğenirsiniz.
Blue Heaven - Mavi Cennet - YouTube
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
cennet izmirim yaaa...ellerine sağlık
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
denıze gıresım geldı abı cok guzel olmus vıdeo![]()
www.honda-tech.com
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Abi çok güzel ve çok gerekli bir şey . böyle şeyleri düşünmeniz . . . gerçekten güzel . ellerinize sağlık . amatör birisine göre bence mükemmel . devamı gelir umarım .
daha önce gittinizmi bilmiyorum ama eskifoça-yeni foça arasında olan yerleride görmenizi tavsiye ederim deniz yaşantısı sürü balıklarının dinlenme yemlenme alanı olarakta seferihisar emeksiz plajından girip altınkum tarafına doğru 2-3 metrelik ufak dalmalarla deniz yaşantısını görmenizde mümkündürkamera güzelmiş ben okadar dalıyorum hiç aklıma gelmemişti
![]()
Çok güzel olmuş çekimler mutluay abi
ama ben senin yerinde olsam 11 dakikaya sadece denizi degil bütün urlayı sıgıdırırdım![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
mutluay abi eline saglık böyle bi çekim fikrin oldugunu bilsem bnm bot,motorla seni ıldırı daki adalara götürürdüm uygun zamanda 20li metreler cam gibi gözüküyo demircili gececilerin bol bol ugradıgı bi nokta oldugu için pek bi balık yaşamı yok bolca daldım ben o bölgede sadece 1 kere 40 ı aşkın bireyli levrek sürüsüne denk geldim süzülüyolardı soldaki ucurumun denizle birleştiği noktada genelde daha çok müren var o kayalıklarda güzel selam veriyolareline saglık çok güzel olmuş
Sualtı harika ya fena şekilde özendim suan![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)