User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Sigara bırakma yöntemleri ?

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben campixle ile bıraktım yaklaşık 1 yıldır allaha şükür kullanmıyorum..... eşim kullandı o bıraktı yanımda çalışan elemanımda bıraktı tavsiye ederim......

yanlız biraz adamın psikolojisini bozuyor ilaç buna dayana bilirsen bırakıca emin olabilirsin...
    gariban 106 gti....

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İrade herşeyin ilacıdır.. Doğru..

Ancak unutulmaması gereken birşey var. Bu meret fiziksel olarak açıklanmış bir bağlılık yaratıyor. Bu bağlılık tıpkı uyuşturucu gibi, eroin gibi.. Salt irade ile aşılabilir mi? Evet aşılabilir ancak ciddi efor sarfetmek gerekir..

Örneklemek gerekirse;

Sigarayı bırakmak için 500 birim irade gerekiyorsa ve kişide 300 birim irade varsa bu kişi hiçbir zaman sigarayı bırakamaz.. Ancak Champix veya türevi bir ilaç aradaki 200 birim irade eksikliğini giderecek bir fiziksel destek sunuyorsa iradesi ile sigarayı bırakamayan kişi aldığı destekle beraber bırakabilir..

Bu sebeple herşey kafada bitiyor klişelerine girmeye gerek yok.. Herkes biliyor kafada bittiğini.. Hatta kafanızı iyi kullanırsanız dokunmadan cisimleri hareket bile ettirirsiniz..

An itibarı ile ben de bu ilacı araştırmaya başladım.. Yorumlar gerçekten etkileyici, teşvik edici..

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İrade meselesi bence..
    babam 35 senedir içiyordu 6 aydır içmiyor ki bundan önce çok bırakmaya çalıştı bıraktı da ama ağzında yaralar çıkmaya başladıkça çekilmez bi hal alıyodu.tekrar başlamıştı şimdi tam kararlı ve 6 ay bitmek üzere.ağzında hala yaralar çıkıyo ama bi iki ay daha idare etmek zorunda ilaç kullanıyor
    bence iradenize sahip çıkın.

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı facia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen bırakmak istemiyorsun... Boşuna yöntem felan arama , bırakmak istersen bırakırsın zaten... Bunun yöntemimi olur?

Bu iş iradeyle alakalı, gerisi palavra... Yada yanına adam tutucan sen sigara yaktığında o tokatı basacak sana bir süre sonra tırsıp yakamıcan...
    senin yorumuna en iyi şekilde burada cevap verilmiş.
    sigarayı bırakmak istemesem niye kalkıp böyle bir başlık açayım?
    ayrıca ben belki bırakamayacam sigarayı ama sigarayı bırakmak için burada söylenilen yöntemler başkalarına yardımcı olabilir...

Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ancak unutulmaması gereken birşey var. Bu meret fiziksel olarak açıklanmış bir bağlılık yaratıyor. Bu bağlılık tıpkı uyuşturucu gibi, eroin gibi.. Salt irade ile aşılabilir mi? Evet aşılabilir ancak ciddi efor sarfetmek gerekir..

Örneklemek gerekirse;

Sigarayı bırakmak için 500 birim irade gerekiyorsa ve kişide 300 birim irade varsa bu kişi hiçbir zaman sigarayı bırakamaz.. Ancak Champix veya türevi bir ilaç aradaki 200 birim irade eksikliğini giderecek bir fiziksel destek sunuyorsa iradesi ile sigarayı bırakamayan kişi aldığı destekle beraber bırakabilir..

Bu sebeple herşey kafada bitiyor klişelerine girmeye gerek yok.. Herkes biliyor kafada bittiğini.. Hatta kafanızı iyi kullanırsanız dokunmadan cisimleri hareket bile ettirirsiniz..

An itibarı ile ben de bu ilacı araştırmaya başladım.. Yorumlar gerçekten etkileyici, teşvik edici..

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Örneklemek gerekirse;

İrade dediğin şey zaten 500 birimlik olaya karşı 300 birim üretiyorsan irade değildir... Gerçekten bırakmak isteyen kişi iradesini 500br'lik üretmek zorunda...
    Everyday I ** Çapulling!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı facia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İrade dediğin şey zaten 500 birimlik olaya karşı 300 birim üretiyorsan irade değildir... Gerçekten bırakmak isteyen kişi iradesini 500br'lik üretmek zorunda...
    Arkadaşım neyi savunuyorsun ben anlamıyorum ki..

Adamın iradesi zayıftır, 300'ün üzerine çıkamıyordur.. İstiyordur bırakmak ama yapamıyordur, olmamış veya görülmemiş bir şey mi? Bu durumda ne yapalım, e bırakalım ölsün mü diyelim. Adam 500'e ulaşsa zaten ne senin ne benim ne de bir başkasının aklına ihtiya duymaz. Kendiliğinden bırakır, kimsenin de haberi olmaz. İrade yetmiyor ki destekleyiciler hakkında fikir istiyor.. İmkansız mı yetmemesi? Kafanı dışarı çıkar bak, binlerce insan görürsün uyuşturucu tedavi merkezlerinde.. Tedavi olmayı gerçekten isteyen ama salt irade ile bunu başaramayan...

Ne kadar meraklısınız bilirkişi olup insanların bilgi istediği konularda duvar çekip moral bozmaya..

Ha şunu der isen haklısın; önce isteyeceksin. "Sigara içmeyi seviyorum, bırakmak istemiyorum ama ilacı içelim, bıraktırırsa eyvallah" diyen birinde bu veya benzeri ilaçların işe yaraması zordur. De burada anlatılan da zaten böyle bir durum değil...

GTCihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ilaç olayına hiç inanmam ama champix benimde dikkatimi çekti araştırmaya başladım ... gerçi herkesin dediği gibi irade ve niyet önemli gerçekten bırakmayı hiç düşünmedim ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence herşey iradeye bağlı azaltıcam artık demekle olmuyor İsteyen adam şimdi bile bırakabilir

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca az önce küçükte olsa biryerden başladım gittim nikotin sakızı aldım.
    uzun zaman önce kullanmıştım bayada azaltmıştım.tekrar denemeye karar verdim

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende oruc baslamadan 1 hafta once biraktim
    1 ay boyunca toplam 10tane anca ictim.
    Fakat asil cozum pat diye birakip geri donmemek
    1 taneden bisey olmaz dememek.
    Ve bence o boslugu doldurmak adina marjinal biseyler bulup oyalanmak
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

harrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tütüne son diye bir sey var kullanan oldumu aramızda hiç? ben sipariş ettim geldi bir arkadasım kullandı bıraktı ama ben bırakırım falan diye kullanmıyorum saka bir yana tekrar bırakmayı denersem ve bırakamazsam ömür boyu bağlı kalacagımı bıldıgım ıcın cesaret edemıyorum ne yapayım baslasam mı ki bu tutune sona??
    Ve tarih bir gün, acz içinde kıvrana kıvrana şehadete susamış bir ülkücüden daha müthiş bir silahın keşfedilemediğini yazmak zorunda kalacaktır...

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çevremde bırakan ve teşebüüs eden cok arkadaşm oldu
    çat diye bırakanlar ciddi anlamda bıraktılar. bugun 1 yarın 2 diğer gün 3 sonra 1 vs. diye gidenler bırakamadılar. Onlardan gördüklerim üzere tavsiyem içmiyorm diyip bırakmandır.
    insan oğlu (şartlar dahilinde) isteyip yapamadıgı şey sanrım yokdur. yeterki gerçekden istesin
    %100 katılıyorum
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    champix... full hd kalıtede ruyalara hosgeldın

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir şey yazıcam ama bu yazıcağımı biri yazsa ve ben okusaydım ha s.. lan derdim.
    Bu Allen Carr in kitabını bir müşterim getirdi al abi oku ben 2.okuyuşumda bıraktım dedi masanın üstüne koydu kitap abartmıyorum 2 aydır masanın bir orasından öbür tarafına gidiyor.Adam yine geldi 2 aydır sigara içmıyor okudunmu dedi yok dedim neyse bu gittikten sonra işimde fazla yoktu bir 50 sayfa okudum ulan bi baktım hiç sigara içesim yok tırstım kapattım kitabı
    muhtemelen bitirsem bırakırım harbiden beyin yıkıyor kitap başka hiç bir şey değil.
    De ben hala bırakmak istiyormuyum istemiyormuyum onu bilmiyorum sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir şey yazıcam ama bu yazıcağımı biri yazsa ve ben okusaydım ha s.. lan derdim.
    Bu Allen Carr in kitabını bir müşterim getirdi al abi oku ben 2.okuyuşumda bıraktım dedi masanın üstüne koydu kitap abartmıyorum 2 aydır masanın bir orasından öbür tarafına gidiyor.Adam yine geldi 2 aydır sigara içmıyor okudunmu dedi yok dedim neyse bu gittikten sonra işimde fazla yoktu bir 50 sayfa okudum ulan bi baktım hiç sigara içesim yok tırstım kapattım kitabı
    muhtemelen bitirsem bırakırım harbiden beyin yıkıyor kitap başka hiç bir şey değil.
    De ben hala bırakmak istiyormuyum istemiyormuyum onu bilmiyorum sanırım.

Emre bana bıraksana kitabı bi ara eğer okumuyorsan. İlaç konusunda kesin karar verene kadar okuyayım bari.

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece irade....
    セルカン+レーラ=愛

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam ben bir bitirym bugun yarın bitircem zaten kafayı taktım mahallede veririm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok erken yaşta başlamışsın be kardeşim.. senin başladığın yaşlarda ben de izmaritle falan denemiştim ama nedense alışmadım sigaraya.. geçen pavyona gittik, sözde sigara yasağı var. yanımdaki 2 arkadaşım içti, ben içmeyen biri olarak resmen sigara dumanı altında geberdim. t-shirt'üm leş gibi duman kokuyordu. bu b.ka hem para verip hem nasıl içiyorsunuz yaw..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Champix kullanmayın.. Neden niye diye sormayın ama kullanmayın.. Çok samimiyim bu konuda.. İlaç sektöründeyim, o kadar diyeyim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)