User Tag List

Sayfa 10/49 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
914 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: IPhone 5 Söylentisi ..

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4s alarak ilk defa ıphone kullanmaya başladım vazgeçilmez birşey oldu benim için. Samsung s3 aldı arkadaşım inceledim ancak nedense ıphone bana daha bi güven veriyor app store da uygulama bolluğu vs. cabası. kamerası iyileştirilirse ve şarjın ömrünü uzatırlarsa dahada birşey istemem 2.bir telefona daha ihtiyacım var şu aralar ıphone 5 alasım var ancak ne zaman Tr.ye gelir mechul

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apple, iPhone 5 Adını Doğruladı!

Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarin vereyim bari siparisimi
    Abi mahvettin benii

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 i tanıtırlarsa bir ay içinde internette satılık 600-700 tl lere 4s ler görürseniz hiç şaşırmayın.. o kadar çok 4s satılığa düşerki millet satabilmek için artık fiyatları iyicene kırar..
    İşte o zaman iphone sahibi olurum
    TB4BSA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4s çıktığında 4lerin fiyatı düşer diyorlardı 4ler sabit duruyor 1000 lira altında 4 yok simfree..

4s lerin fiyatı düşüyor

Dağhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu doğru yapılan şey reklam ve satış fiyatları olabilir mi ?
    Sence sadece reklam ve fiyatlarla olacak iş mi bu ? Mal kaliteli olmadığı sürece asla tepeye çıkamassın he bir nesil çıkarır çok iyi reklam yaparsın o nesil satar ama tüketiciler o nesilden bir kez soğurlarsa ondan sonra ne yaparsan yap imajını silemessin.
    Her ülkeyi Tr gibi düşünmemek lazım burada ki çoğu insan ulan ortamda iphoneu masaya koyayım kafasıyla alıyor iphoneu.Dünyanın hiç bir yerinde bu değil olay...6.nesli çıkacak iphoneun insanlar sabırsızlanıyor

1 önceki sayfada benim bahsetmiş olduğum Abd ekonomisine etkisinden bahsedilmiş bir haberde o da kanıt olmuştur inşallah o arkadaşa.
    psn: DAGHAN26

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dağhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sence sadece reklam ve fiyatlarla olacak iş mi bu ? Mal kaliteli olmadığı sürece asla tepeye çıkamassın he bir nesil çıkarır çok iyi reklam yaparsın o nesil satar ama tüketiciler o nesilden bir kez soğurlarsa ondan sonra ne yaparsan yap imajını silemessin.
    Her ülkeyi Tr gibi düşünmemek lazım burada ki çoğu insan ulan ortamda iphoneu masaya koyayım kafasıyla alıyor iphoneu.Dünyanın hiç bir yerinde bu değil olay...6.nesli çıkacak iphoneun insanlar sabırsızlanıyor

1 önceki sayfada benim bahsetmiş olduğum Abd ekonomisine etkisinden bahsedilmiş bir haberde o da kanıt olmuştur inşallah o arkadaşa.
    Bunu alanların bence %50'si dediğiniz gibi masaya koymak için alıyor, benim demek istediğim ürünün yazılımı güzel birde tasarımı göze hitap edince alınıyor sizce 2-3 bin lira edecek ürün mü ? yapsınlar bin lira, masaya koyanların yarısı almayacaktır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunu alanların bence %50'si dediğiniz gibi masaya koymak için alıyor, benim demek istediğim ürünün yazılımı güzel birde tasarımı göze hitap edince alınıyor sizce 2-3 bin lira edecek ürün mü ? yapsınlar bin lira, masaya koyanların yarısı almayacaktır..
    Türkiye şartlarında hangi şey ucuz ki?Her şey bize 2-3 katı fiyatına geliyor Abd'de kontratlı iphone 350-400$ a çıkıyor burada kontratlı iphone 105-110 *24 ay..Bunun içinde vergi sistemimiz de var bunun içinde bizim iletişim devlerimizin bize geçirme çabaları da var
    2-3 bin lira hiç bir telefon ya da pda zaten etmez Dediğim gibi hoşuma giderse yurtdışından almaya çalışacağım bu kez 1400-1500 Tlye geliyor o da maksimum he olmazsa yine kontrata mecbur kalabilirim çünkü gün geçtikçe ip4tte çıkan applerden kasmaya başlıyor
    Satılık ip4 diyelim biz şimdiden

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    iphone yazılımdır zaten iphonedan yazılımı sök at normal 200tl lik çin malı telden farkı kalmaz satan telefon değil ios zaten.. tabi hava civa için alanları saymassak..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone yazılımdır zaten iphonedan yazılımı sök at normal 200tl lik çin malı telden farkı kalmaz satan telefon değil ios zaten.. tabi hava civa için alanları saymassak..
    Peki bunu yeni nesil her telefon için söyleyemez miyiz?Yazılımı çıkarınca bahsettiğiniz şey estetik mi kasa sağlamlığı mı nedir?

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayfonu masaya koyunca ne oluyor yahu ? Bu mantigi hic anlayamadim anlayamayacgaimda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayfonu masaya koyunca ne oluyor yahu ? Bu mantigi hic anlayamadim anlayamayacgaimda.
    Bir şey olmuyor işte abi olacağını sanıp alanlar olmadığını anlıyorlar

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    söylemeyiz ios kadar telefonla bütünleşik ve uyumlu bir yazılım ben görmedim androd fason bir yazılım her tele her firma kullanıyor ama ios sadece iphone da kullanılıyor. yazılımı söker atarsanız çin malı iphone taklidi teller varya onlardan bir farkı kalmaz diyorum.. iphone u iphone yapan ios dur..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Washington'a babam gidicem 22eylülde acaba Apple Store larda mevcut olurmu ki?
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    söylemeyiz ios kadar telefonla bütünleşik ve uyumlu bir yazılım ben görmedim androd fason bir yazılım her tele her firma kullanıyor ama ios sadece iphone da kullanılıyor. yazılımı söker atarsanız çin malı iphone taklidi teller varya onlardan bir farkı kalmaz diyorum.. iphone u iphone yapan ios dur..
    E orası öyle tabi bende sizinle aynı fikirdeyim şu anda iphone kullanmamın sebebi de budur zaten.2 yıldır kullanıyorum bir kere donduğunu görmedim,he bunda benimde telefona bakışımın etkisi var kapsız,filmsiz 1 kere düştü sadece o da arkadaşımın elinden.Bazısı var elinde cebinde telefon tutamıyor telefon yerden kalkmıyor sonra bu neden donuyor neden camı kırılıyor
    iOs kesinlikle büyük veli nimet.

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son 45 dakikaaaaaaaaaaaaa heycan fenalar ötesi doruktaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bunu anlamıyorum abi, pahalı olduğu için hava atma aracı olarak kullanıyorlar, hiç uygulama yüklememiş internetle işi olmayan arkadaşlarım bile alıyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu zamana kadar iphone iyidir dedim durdum gerçektende 4s en iyisiydi fakat galaxy s3 ün ekranı ve hızı karşısında çaresiz kaldım umarım saat 8 de s3 den daha iyi bir iphone tanıtırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bunu anlamıyorum abi, pahalı olduğu için hava atma aracı olarak kullanıyorlar, hiç uygulama yüklememiş internetle işi olmayan arkadaşlarım bile alıyor...
    Hayatta ezilmiş,hayattan beklentisi olmayan insanlar onlar aynı şey blackberryde sadece bbmde kız kovalamak için alanlarda var

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hangi ayfonu koyduğuna bağlı olarak gelip birisi veriyo

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)