Rusyaya sürekli gidip gelenler . Vizem Pasaportum yok 1 haftalık uygun fiyatlı tatil olarak ne kadar bütçe lazım? 2 kişi gitmeyi düşünüyoruz
Rusyaya sürekli gidip gelenler . Vizem Pasaportum yok 1 haftalık uygun fiyatlı tatil olarak ne kadar bütçe lazım? 2 kişi gitmeyi düşünüyoruz
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
dostum sakın tur'la falan gideyim deme öperler..
önce ekobilet.com'dan uçak biletini alıyosun. sonra tatilsepeti.com'dan beğendiğin bir oteli tutuyorsun. ardından google'a girerek hangi şehrine gideceksen oraya ait tüm bilgileri gezilecek yerleri yalayıp yutuyorsun.
ben bu şekilde moskova ve petersburg'a gittim..
vize kaldırıldı
Zalimler için yaşasın cehennem..
valla petersburg'u şiddetle tavsiye ederim. moskovaya göre daha küçük bir şehirdir..
veya bekarlığa son partisi ise fazla uazağa gitmeyin, kiev'e gidin.. ben bayramda kiev'deyim![]()
maliyet hakkinda bilgiyi benimlede paylaşirsaniz.
Ayni durumdayiz pasaport vs benimde yok toplam maliyete göre tatile cıkmak istiyorum.
700-800 uçak bileti, 700 civarı da otel tutar.. tek kişi fiyatı... 500 de orda yerseniz..
2 milyara hallolur..
@XoR; Pasaport süresi yeni pasaportlarla 10 yıla çıkarıldı. Senin koyduğun tarife çok eski.
Yeni tarife şu şekilde;
Süre Harç Bedeli Pasaport Defter Bedeli
6 AY 70 TL 54 TL
1 YIL 102,30 TL 54 TL
2 YIL 166,90 TL 54 TL
3 YIL 236,90 TL 54 TL
4 - 10 YIL 333,80 TL 54 TL
Bu durumda en mantıklısı 10 yıllık pasaport.
Detaylar;
http://www.e-pasaport.gov.tr/
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
ama eğer meyvayı dalında yemek için gidiyorsanız pek tavsiye etmem. çünkü rusyanın en güzelleri zaten türkiyeye, kıbrısa diğer ülkelere gidiyor. bence kıbrısa gidin.. bu işlerin yapıldığı klüplere takılın![]()
![]()
Çek cumhuriyeti prag tarafınlarınıda düşünüyoruz bilgisi olan varmıdır?
soner abi ben vladivostoka gitcem bir ara senlen beraber gidek![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)