Kastamonu (Her Hakkı Saklıdır) :heyoo::hahaha::D
Printable View
bolu dedınız boluda yapan kımsede yok he benden baska heralde :D
acemi:ist. alemdağ kışlası özel cavuş
usta:izmir bornova 59 topcu tugayı tugsavul kışlası kısa dönem eğitim cavuşu
sivas temeltepe van
şuan karargaha geldım artık buranın askerıyım ama necı olcam bellı deıl rahatım cafedeyım ınternete gıryorum herkese sevgıler şafak 126:)
bu gün en yakın arkadaşımın yemin töreni vardı İstanbul Küçükçekmecede, Selimiyeye çıktı usta birliği...Vatan Borcunu ödeyen bütün aslanlara hayırlı teskereler insallah...kazasız belasız...
Forumdan Sheyzade Onur Ankara Genelkurmaya, Meethot Mithat da Tekirdag Saraya cıkmıs :)
Mithatı bol bol ziyaret ederim artık :)
yavuz abı sana ınat bu gece nöbete cıkcam bakıcam dereceye:):):):D:D:D:D valla bulundugum yer rahat hergun nete gırıyorum ortam ıyı bakalım cok lakayıt tıpler var uzun donem kıdemlıler komutan dıbınde kufur edıyor dıger koguslardakı askerler sankı playboy gıbı jöleler farklı ayakkabıalr esofmanlar nebılım nasıl bı askerlık dıye soruyorum kendıme sureklı ....dıger arkdaşlarla bız iştıma da put gıbı dururken onalr laylaylom komutan sen nobet tutucaksın dıyor bı elemana cocuk hallederız komutanım dıyor:):):hahahaha:) o ona kufur edıyor tekme atıyor hehe cok ılgınc:)
acemi birlik: ankara mamak muhabere okulu
usta birlik: Kıbrıs paşaköy
askere yeni gelen arkadaşlarıma hayırlı tezkereler..şafak 32 ve çaldıran şu an - 37 derece
86/3 Kütahya Jandarma Eğitim taburu / Balıkesir-Burhaniye Mobil Asayiş Karakolu Ulaştırma.
şafak : 21 :)
Celicasını satan bilge özledik hayırlısı ile bitir artık bu arada senin celicanın motorunu indirdiler toplıyıcaklardı ne zamandır gitmedim son durumu bilmiyorum.
az kaldı abi bitiriyorum bu askerliği :)
bende en son o halde bırakmıştım sorasında noldu haberim yok yani..
amaaaan boşversene be abi celica dan bol ne var :)
Ş:13 ...erzincan jandarma