acemi birliği : zırhlı birlikler eğt.ve tümen komt. / ANKARA
usta birliği : 2.zırhlı tugay / kartal-İSTANBUL ( terhisimden sonra adı değişmiş sanırım )
Printable View
usta birliği : 2.zırhlı tugay / kartal-İSTANBUL ( terhisimden sonra adı değişmiş sanırım )
Van Asayis Kolordu Komutanligi'ndaki KTM'den bahsediyorsun herhalde degil mi Yavuz?
Van Il Jandarma Komutanligi - Jandarma Komando Taburu, Izmir Il Jandarma Komutanligi.....
Bu da videosu bir baska asker hazirlamis.... http://www.youtube.com/watch?v=P0lSXxD5WOk
75/4 Acemi Birliği,Bilecik 9.J.K.T - Usta Birliği Giresun İl.J.Al.K Heey Gidi Günler Heey.
81/1 Acemi birliği Manisa batı kışla 9.bölük - Usta birliği Ankara cum.bşk.mhfz.alayı alb.sebahattin erman spor tesisleri.
86/4 Acemi Izmir Narlidere
Suan Halen Diyarbakir 7 Kolordu Komutanligindayim....
Insallah Bbu Savaş Biterr..!!!
287 kisa donem
usta birligi:etiler astsubay orduevi / ANKARA
acemiğim bnmde 59da yaptım topcu taburu 3.ncü batarya :) heyy gidi erzincan munzur dagı manzaralı arkada ATATÜRK tepe :) sogugu olmasa şirin bi yer :)
54'üncü Mknz.P.Tug.K.Yrdc.lığı celalettin alkoc kıslası :) 54ten birileri oldugunu bilmek ne güzel piyade tankcı topcu neyci yaptın ben hala ordayım :)
1986/4 edirne karaagac 2'nci topcu batarya yazıcısı
54'üncü Mknz.P.Tug.K.Yrdc.lığı celalettin alkoc kıslası :) 54ten birileri oldugunu bilmek ne güzel piyade tankcı topcu neyci yaptın ben hala ordayım :)
1986/4 edirne karaagac 2'nci topcu batarya yazıcısı[/QUOTE]
Milan çvş. 2 tb. Muh.Des.Bl. yazıcısıydım bende :) hayırlı tezkereler seninde bitmş :)
muhahahhah bilmem mi :D geçip gidiyo yaw hatırlamıyo bile insan bi süre sonra
Kuleli Askeri Lisesi inş... çok istiyorum gitmeyi:)
acemi birliği=izmir yeni foça
usta birliği=elazığ gezici j.komando taburu
komando timi 11 numara bixi makinalı tufek nişancısı
83/4
yeniden inşallah çağırırlarda biximizi alıp 15 ay yaptığımız gibi bol bol kelle alsak
78/2 ısparta - kıbrıs akıncılar
82/1 kayseri 1komando tugayı
80/4 Bursa Işıklar Askeri Lisesi
acemilik bilecik 5 Jnd. Eğt. Tbr. K'lığı
usta birliğim ANKARA Güvercinlik Eğitim ve Spor Tesisleri Komutanlığı Şafak 275 (şaşmaz Sanayi yanı) :)
83/1
Acemilik İzmir Gaziemir Çvş. Talimgahı
Kadro birliği : Osmaniye - Panel Köprü Bölüğü