seninde bitti artık güsel kardeşim çok az kaldı ;)
sende Allah'a emanet ol dikkat et kendine:heyoo:
Printable View
82/4 211. Hudut Alayı Artvin
Acemi Birliği : 121.J.Er.Eğt.Alay K.Lığı Serinyol-HATAY
Usta Birliği : JandARMA Komando Tabur K.lığı Geyiksuyu- TUNCELİ 87/1
Balıkesir şimdi lice diyarbakır 8-3
vatan bayrak bekçisi
80/1 acemi birlik izmir gazi emir usta birlik ağrı ordanda gezici birlik olarak ( hakkarı şırnak bitlis tatvan muş malazgir van doğubeyazırt erzincan )bukadar il gezdim askerde teskereme son bir ay kala ağrıya geri döndüm ordan teskeremi aldım :)
Hala askerim erzincan il jandarma $: (80)osmaniye acemi birliği bilecik/sögüt..jeep çi bölümü:-D
aralıkta gıdıcem kısa donem cıkarsa nasl rahatmı bakalım neresı cıkıcak cok merak edıyorum:)
acemi birliği : İzmir Gaziemir Ulaştırma 3.Bl
usta birliği: Edirne 3.hudut taburu Kh.Ds. bölüğü
84/3
sevk kagıdını aldım bugun aralık 1-2.-3 unde sınava gıdıcem 7 sınde neresı bellı olcak. busene gıden gıttı seneye kısa donem kalkıyor :)
okuldan ayrılmak zor olcak şimdiden çocuklar aglamaya başladı:D
valla
bılmyorum burda okudum bıdakka ama nederece dogru bılınmez...
http://www.tumgazeteler.com/?a=2615262
kısa dönem hayatta kalkmaz... kalıplaşmış bi yapı zor degişir orduda kaldı ki herkesi yedek subay olarak istihdam etmesi oldukça zor...
88/4 ankara etimesgut aralık 10 gidiyoruz hayırlısı artık
sonunda sınavımıza girdk girmeden önce benı ayırdılar beden eğitimi öğretmenı oldugum için adımı başka biyere yazdılar ... anlamadım gtti hayırlısı olsun:)
Hayırlı olsun Gökan.Şimdiden hayırlı tezkereler.Seneye bu zamanlar bende gidicem bakalım :)
84\1 iskenderun
vay be :)
Ankara/Mamak :)
80/2 acemi birliği manisa/kırkağaç j.komanda er eğitim alayı
Usta birliği Siirt/baykan/çukurca jandarmo karakol komutanlığı
Pusu tim çavuşuydum 15 ay her gün geceleri pusu atarak geçti çok zordu ama çağırsalar yine seve seve giderim
ege ordusu muhabere taburu 2.tasmus bölüğü - dış görev şöförü :D
bende çarşamba giricem gökhan kardesim.nasıl sorular fln çok bekledinmi? biraz tiyo versene:D:D
84/4 kıbrısta yaptım askerliği çok güzeldide 15 ay çok uzun şafak saysanda kafayı yedirtiyo saymasanda yedirtiyo :)
84/4 acemi birliği burdur
usta birliği şırnak silopi görümlü
78-3 TCG Akdeniz Golcuk(gemideydim):D
Bizim ODTÜ Havacılık ve Uzay Mühendisliği mezunu arkdş. sınavda yanlış soru bulmuş.Yedek subayı çağırmış bu soru yanlış demiş...
aldığı cevap: TSK'da yanlış olmaz:cool::D
84/1 istanbul halkalı jandarma komando alayı. transit şöförü. taburcu iyi bilridi beni :D:D:D:D:D
sorudaki yanlışı görmek için mühendis olmaya gerek yok, 38. soruda geometri sorusuydu, dairenin içindeki taralı bölgenin alanını soruyordu, ama taralı alan yoktu daire içinde, sanırım basım hatası olmuş, olur böyle şeyler, bizde söyledik dün sınavda, subay devam edin boş geçin dedi.