Bİlecik Jandarma Eğitim Tuğay Komutanlığı / Tuğgeneral Ümit Yılmaz'ın makam şöförü Jandarma çavuş :)
Printable View
Bİlecik Jandarma Eğitim Tuğay Komutanlığı / Tuğgeneral Ümit Yılmaz'ın makam şöförü Jandarma çavuş :)
1-2-3 aralıktaki sınav sonucu takribi 10-11 aralık gibi açıklanır, sonuçlarıda buraya yazarsanız iyi olur arkadaşlar yedek subay eski foça jandarma komando çıkan arkadaşlar muhakkak beni bulsunlar burdan tüyo vereyim :D
Denizli 11.Piyade Tugayı
Muhabere Bölüğü
319. KD :)
tam bir sene olmus vay anasini
10 aralıkta açıkalanacakmış, 13-14 aralık saat 17.00'ye kadar teslim olcaz,
325 olduk iyi mi ahahaha.
acemi birliği kastamonu gölköy 1.jan. tab.
30. gün meslek şeçimiyle turizm jan. olarak 75 gün hatay 121.jan. alay.
daha sonra dağıtımla Bursa bölge jan. k.lığı ordan ona bağlı balıkesir il j.k.lığı
orda marmara ilçe jan. k.lığı ordanda avşa adası jandarma krk.lığı :) fena gezdim ama rahat askerlik yaptım terörist olmasada ülkemize gelen yabancı turistlere karşı göğüs göğüse kapıştım :P
acemi birliği alemdag taburu özel cavuş
usta birliği 57. topcu tugayı tugsavul kışlası izmir bornava
füze bataryası egitim cavuşu ve tim komutanı
dogudan daha fazla egitim yaptım şimdide cagarsalar dogu olmak şartıyla yine giderim allah dogudaki kardeşlerimizin yardımcısı olsun.amin.
313. KD Ardahan/25.mknz p.tug :rolleyes:
70.Mekanize p.tugayı 1. tank tb.komutanlığı cizre şırnak 80/1
315 K.d.Hasdal/İstanbul (Acemilik)
Kilyos Kale Gazinosu İstanbul (Usta) ;)
301 k.d. İstanbul Hasdal
77/3 kütahya c.evi eğitimi / eskişehir kapalı cezaevi
78/1 Kütahya er eğitim tugayı. Usta birliği İzmir Çiğli :) Kütahyanın soğundan sonra izmirin çıtırları güneş gibi geldi ohhhhh :)
325. dönem su anda belli oldu DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI
EĞİRDİR ISPARTA Yedeksubay
319. K.D. İskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanlığı
Usta birliği: Mersin/ Mezitli Eğitim Plajı Deniz Barmen Er :)
Sınavda çok güzel motif yapmıştım. A,B,C,D,E sonra aşağı doğru E,D,C,B,A simetrik desen yapmıştım :)
Gidecek tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı tezkereler :) Sağ salim bitirip evlerinize dönmek nasip olur inşallah...
kuzenım sırnaka cok yakın bı arkadasım ardahana gıdıyor...gule gule gıder gelırler ınsallah...
325. Kısa Dönem Ankara Etimesgut Zırhlı Birlik Okulu ve Tümen Komutanlığı
Tankçı Er :)
2008 de yedek subayları komando almıcaklardı fln haberler cıktı ama gördüğünüz gibi bitmemiş demekki:D
325. DONEM Kısa Jandarma BİNGÖL İL J. K.LIĞI
hayırlı olsun gökan kısa çıkmış
sınır karakoluna komutan olursun ordan merak etme, komando taburuna,birliğine gitmezsin.
hayırlı uğurlu olsun çok şanslısın.
tabura birliğie gitsende karargaha çekerler. 13 hafta çok zevkli yoğun bir dönem seni bekliyor :D ıspartadan sonra nereye gitsen kolay ve rahat gelicek:)
Denize hasret bahriyeli :)
87/2 ankara deniz kuvvetleri kom.
75/2 9.jandarma er eğitim alayı bilecik (tugay olmuş )):))
acemilik ustalık hep bilecik
Herkese hayırlı teskereler simdiden ;)
inş. gidip görücez bakalım.spor yapmıs oluruz biraz:p:soru:
325 ıspartalı olursun işte fena mı :) ayaklarına çok dikkat et, soğuk su ile yıka sabun kullanma havlu (ter çeken) çorap al yanına bolca, çok soğuk olucak. allah kolaylık versin:)
5km tam teçhizat koşarken forumumuzu hatırla:)
Herkese hayırlı teskereler
yanlız ıspartada bir birlik daha var galiba komando farklı olması lazım seninde komandomu bu arada benimde anıl aykukutluğ
kastamonu nasıl acab sogukmus
bitireli 9 yıl oldu be..şimdi siz boyle yazdıkça ne zor geliyor
ben araştırdım kasamonu çok sogukmus ama luxmus komutan bulduk tanıdık sımdı orda bakalım ama acemı yerymıs benı gondermezler sanırım baska yere meslekcılerı gonderyolarmıs