Kenan'ın bünye direkt ethanol (efespilsenol) ile yürüyor, bide arabaya ethanol bassa neler olur :)
Printable View
Kenan'ın bünye direkt ethanol (efespilsenol) ile yürüyor, bide arabaya ethanol bassa neler olur :)
saat 1 de evdeydık kenan ve memetle yardırdık otobanda katları sokmustuk araba 3 boy gerıledı kenanla karatasta baya denedık bı ben gectım bı o dıyenın benzın bıtene kadar
Atmosferik gazlamak guzel nosu cok sakiz etmeye gerek yok. Kanadi, koltugu bile sokmeden dolu depo gittim gazlamak icin idda yoktu yani.
Ben noslu ne gittigini bildigim icin ordan pay yapiyorum. Baska arac ile denedim noslu nossuz.
50 lik directport ile 7-8 boy
100 luk ile 14-15 boy oynuyor 60-270 arasi
İzmitte 23 unde pist gunune gidince istanbulda bi dyno yapicam benim nos sistemi direk tekere 100 whp veriyor. Motorda 500 hp ye yakin cikmasi lazim.
ilkerin kavuçuklu gres işe yaramadı anlaşılan:)
kenan nerdesin.............
:icon_tup::icon_tup:slm herkeze akşam güzel ve eylenceliydi ama denizim senin yanlısın var bana gore 2 boydan fazlaydı ama np No$ ŞUz da denedik bir veya yarım boy atmosferik denedik sen de ordaydın ilker soktu tupu :Dvede anhtarıda aldı?atmao oyle olunca nosla nolur deniz?:soru::heyoo:
basar doğru soyluyo 2 kere atmos kalkdık ikisindede ben gectim biri 0 dan diyeri ise rol yaptık ikisindede ben gectim ama atmo dediği gibi daha keyifli hmm noosa gelince en kısa zamanda sende doldur tüpünü ikimizde nooslıyalım başarcım bide öyle deneyelim ama aracın cok canlı yürüyo denedim en hızlı m3 sende brovo:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
[QUOTE=Alican;2652064]Kenan abi tebrikler :D
eywa alican :heyoo:
alemin babası gene sen oldun
kenan ilker kenan.......
ilker rahat durmaz ama gene alabilir elinden atmosferik babalığını
sen zorluyo bız zorlamıyoz dımı sonucu soylesene gectımmı kendın dedın camur
m50 makina da neler var? 3.0 mı yapılmış? kasa büyük ihtimal e30dur.
lan kolpa sana ilk enkaya girerken koydumu koymadımı sen bi soyle?sen soylemiyosan turan söylesin
he aksama gelince benim arabada bi halt oldu sende gordun bunu bi gidiyodu bi gidmiyodu benzin aldın cıktın kepekliden sağıya niye yanıma gelemedin soylesene?rulman gıres yağı?:icon_tup::icon_tup:
ortan memede sor 180 frene basan benmıyım yanlız delıkanlı gıbı soyle f1 kalınca nasıl kalktım ama
hahhayt buraya dikatttt arkadaslar benim arabam m50 325 senin araban m3 ne konuşuyon bos bos ben senin arkanda kalsamda sen utan 343 hb biyerine s......k daha ne uzatıyon bizim oralarda derlerki yenilen PEHLİVAN gürese doymazmıs sen once icindeki katlarımı cıkartcan katmı takcan :soru::icon_tup::icon_tup:
lan kolpa sana ilk enkaya girerken koydumu koymadımı sen bi soyle?sen soylemiyosan turan söylesin
ben yatıyon klavye delikanlısı otobanda görslim böyle olmuyo arabanıda f1 kaldırıyon defre deyistiriyon yap arabanı 0. 400 göre senlemi urasacam ara baba basıp bıraksın
Aksam aynı ekip rolling yapalım mı? Geri vites 3 araçtada bulunmadığına göre yaparız herhalde :):):)