kenan bu gun arabaya nosu balıyorum senın ıcın senı bekcı düdüğü gibi ötdürmessem gel yanıma nosada bas tüpünü doldur olum yoksa gel tüp vercem sana nosa nasıl basılırmıs bı gör benı bılıyon en az 150 basarım bastımmı patlarsa patlasın
kenan bu gun arabaya nosu balıyorum senın ıcın senı bekcı düdüğü gibi ötdürmessem gel yanıma nosada bas tüpünü doldur olum yoksa gel tüp vercem sana nosa nasıl basılırmıs bı gör benı bılıyon en az 150 basarım bastımmı patlarsa patlasın
ruf50 m3
Aynen oyle kardeşim benim kaldırdığım m3 lerle 2 vites o da bende aynl anda bastık seni onlardan ayrı tutuyom sen baya bu işlerde prosun beni gafil avladın ama aksam beli olcak herşey ilkerim 0 hem 400? hemde baenim arac bitene kadar boş durma akasama kadar vaktin var doldur aracını kanka..
![]()
noluyo lan burda)))
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
camuuuuur aksam kaybolma bıyere yanımıza 1 kısı alcaz sen memedı ver bana o cekecek senı nasıl gectımı
arkadaslar hd kamerası olan ve zom yapan bı kamera lazım anca seyrederız bu camuru gectımı bak nosa nasıl basılıyo bı gor beni 75 80 hp kurtarmaz kanka arkada nokta olman lazım 150 200 basabılırsen sende bas ama sen gene camur yaparsın sen cok nosa bastın dıye 06 ruf 66 unutma plakayı gelıce saga cekıl![]()
ruf50 m3
kan çıkar akşama![]()
0-400 = 10.4sn.
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
karabükteyim ortağım hbrim yoktu.
0-400 = 10.4sn.
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
kenan 3 gunluk seyislin var kırk yılık at boku karıstırıyon 93 senesın den berı nosa basarım ben yatta uyu aksam uykum vardı vıtes atamdım fılan deme
ruf50 m3
olmadı motor sanzuman gel bende aksama kadar yemek yemıcem 250 gram zayıflarım belan olacam senın
ruf50 m3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)