bekle kenan abi 0.2 psi daha basıp deneyecem senlede :D
Printable View
bekle kenan abi 0.2 psi daha basıp deneyecem senlede :D
Kenan abi tebrikler :D
Mustafa görünmüyorsun uzun zamandır :)
kenan halen gece ıctıgı bıraların etkısınden kurtulamamıs galıba ::) bırazdan ayılınca way halımıze :)
Kenan'ın bünye direkt ethanol (efespilsenol) ile yürüyor, bide arabaya ethanol bassa neler olur :)
saat 1 de evdeydık kenan ve memetle yardırdık otobanda katları sokmustuk araba 3 boy gerıledı kenanla karatasta baya denedık bı ben gectım bı o dıyenın benzın bıtene kadar
Atmosferik gazlamak guzel nosu cok sakiz etmeye gerek yok. Kanadi, koltugu bile sokmeden dolu depo gittim gazlamak icin idda yoktu yani.
Ben noslu ne gittigini bildigim icin ordan pay yapiyorum. Baska arac ile denedim noslu nossuz.
50 lik directport ile 7-8 boy
100 luk ile 14-15 boy oynuyor 60-270 arasi
İzmitte 23 unde pist gunune gidince istanbulda bi dyno yapicam benim nos sistemi direk tekere 100 whp veriyor. Motorda 500 hp ye yakin cikmasi lazim.
ilkerin kavuçuklu gres işe yaramadı anlaşılan:)
kenan nerdesin.............
:icon_tup::icon_tup:slm herkeze akşam güzel ve eylenceliydi ama denizim senin yanlısın var bana gore 2 boydan fazlaydı ama np No$ ŞUz da denedik bir veya yarım boy atmosferik denedik sen de ordaydın ilker soktu tupu :Dvede anhtarıda aldı?atmao oyle olunca nosla nolur deniz?:soru::heyoo:
basar doğru soyluyo 2 kere atmos kalkdık ikisindede ben gectim biri 0 dan diyeri ise rol yaptık ikisindede ben gectim ama atmo dediği gibi daha keyifli hmm noosa gelince en kısa zamanda sende doldur tüpünü ikimizde nooslıyalım başarcım bide öyle deneyelim ama aracın cok canlı yürüyo denedim en hızlı m3 sende brovo:icon_tup::icon_tup::icon_tup: