he söyle 180 goren 230 görür tosunm arkamdan p
lakamı iyce ezberledin stop lanbamı gördüğüne göre hahah
:icon_tup::icon_tup:
Printable View
ben yatıyon klavye delikanlısı otobanda görslim böyle olmuyo arabanıda f1 kaldırıyon defre deyistiriyon yap arabanı 0. 400 göre senlemi urasacam ara baba basıp bıraksın
Aksam aynı ekip rolling yapalım mı? Geri vites 3 araçtada bulunmadığına göre yaparız herhalde :):):)
Saplamak amaç olsa kaput altımda yeterli malzeme var dostum bi tane switch e bakar. Atmosferik bi yukarı bi aşşagı gazlıyalım bu aksam....
Aracımı bilmeyenler için
http://www.benzboost.com/images/impo...10/12/1733.jpg
Kenan hani Nos basmamıştın ilk denemede ??? Hayatınız yalan dolan ... Nasıl ağzından kaçırdın telefonda konuşurken :) nosunu sok gel deneyelim birdaha !!! Gecede Ilker abi saplamis sana biz gittikten sonra :) tabi nosun basıncı düştü yada tüp bitti:)
ben BMW ye ucunda Olum olsa bile başka makina koymam :) beni tanısan zaten bunu soylemezdin:) 2jz yi gecen tartışma oldu birisi stock 1163 hp oluyor dedi bende alıp deneyim dedim :) hatta semihe de (senna) stock makinaya ne istiyorsan yapicam dedim :) bakalım ne güç alicaz :) başarlada m50 projemiz war ama önce elimdekileri bitirmem lazım :)
Ilker abide Oyle demiyor :) gece sapladim diyor:) neyse banane kendi arabam bitsin n/a iken deneriz :) 0-100,
0-200
0-300
0-400
Hahahaha nasıl istersen deneriz :)
75 lik nosunda yetmez :) en az 150 lik lazım sana yoksa saplarım sana hahahah bu arada ven kendi adıma konuşayım senin arabanı çok seviyorum m50 325 harika gidiyor kimse sana araban yürümüyor demiyor :)
1163 bayılıyorum bu güce, 1162 değil, 1164 değil. Tam ortası.
Bu zihniyet farklı bir zihniyet.
Supraforums.com
Stock engine failures, how many???
Supraforums.com
Yurt dışında bu linkleri okursan stock makine ile süpper gidiyorlar.
Ülkemize bakarsan full yapılı 2JZ ler şu ana dek "sağlıklı" yürümedi.