NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
sorularımı beğenmeyeceksin.
- stock motor 1163 whp / bhp ile bizim otobanda 2 saat dayanır mı? sence kaç saat dayanır? 300 kmh görmeye başlasın ne olucağını görürsün. 300 ü bırak, 250 ye dayanamaz.
Stock 1163 makine & Ülkemin otobanı = YOK öyle bir dünya.
- suprayı sen kendin test ettin mi yoksa sadece netten okuduklarınla mı yorum yapıyorsun? direksiyona geçip a dan z ye test ettin mi?
Liftte altına çalıştın mı?
Supra tune ettin mi?
Sadece forum okuyarak bir araç hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olunmaz.
Yok öyle bir dünya.
Kullanıp, üzerinde çalışıp tecrübe edinirsen verdiğin bilgiler kıymet taşır.
Yabancı forumlarda balonlar var, MİG (Cenk) de aynısını söyledi.
- istanbul'daki supraların bugüne dek sağlıklı yürümemelerini nasıl açıklıyorsun, titan boostlogic gibi en iyi firmaların parçalarını kullanmalarına rağmen, neden yapılı motorlar dayanmadı? Bu konu hakkında muhakkak bilgin vardır. İlla ki mantıklı açıklaması vardır.
Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah
YOK ÖYLE BİR DÜNYA
sorularımı beğenmeyeceksin.
- stock motor 1163 whp / bhp ile bizim otobanda 2 saat dayanır mı? sence kaç saat dayanır? 300 kmh görmeye başlasın ne olacağını görürsün. 300 ü bırak, 250 ye dayanamaz.
Stock 1163 makine & Ülkemin otobanı = YOK öyle bir dünya.
Alırsın bir supra, stock motor 1163 whp yaparsın, Türkiye'min otobanında test edersin, ondan sonra verdiğin bilgi çok ama çok kıymetli olur.
Var mı böyle bir testin senna kardeş?
- suprayı sen kendin test ettin mi yoksa sadece netten okuduklarınla mı yorum yapıyorsun? direksiyona geçip a dan z ye test ettin mi?
Liftte altında çalıştın mı?
Supra tune ettin mi?
Sadece forum okuyarak bir araç hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olunmaz.
Yok öyle bir dünya.
Kullanıp, üzerinde çalışıp tecrübe edinirsen verdiğin bilgiler kıymet taşır.
Yabancı forumlarda balonlar var, MİG (Cenk) de aynısını söyledi.
- istanbul'daki supraların bugüne dek sağlıklı yürümemelerini nasıl açıklıyorsun, titan boostlogic gibi en iyi firmaların parçalarını kullanmalarına rağmen, neden yapılı motorlar dayanmadı? Bu konu hakkında muhakkak bilgin vardır. İlla ki mantıklı açıklaması vardır.
Evet dediğin gibi bir dünya yok, olsaydı istanbul'un baba supraları yollarda gürlerdi.
Anlattıklarım "tatsız" ama "gerçek", başlık YOK ÖYLE BİR DÜNYA.
sorularımı beğenmeyeceksin uuuuu
neyse haklısın sen balon herkes bende balonum
o supralar yürür herkes illaki teknik arıza yaşayabilir sen yaşamadınmı?
yaz ne istiyorsan ya saldım ciddi başlıkların falan çok güzel bende çok güzel başlıklar bulurum ama işte boşver
araban hızlandıkça sendeki değişimi dehşetle izliyorum bak neler aklıma geldi
körler sağırlar
Sen biraz daha araştır. yaz çiz.
Ancak hangi faydalı projeleder varım, ne hayrım dokunuyor, bunlar açıklanmaz. Yukarıda senin bulduğun bana ait konuların halen arkasındayım.
Sorduğum üç soruya asla cevap yazamayacaksın, çünkü hayal aleminde yaşıyorsun.
senna, sen çok bildim ayaklarına yatıyorsun ve mühendissin.
Ben de diyorum ki, madem çok biliyorsun benim 3 soruma cevap yazsana.
Nette okuyup okuyup, profesor gibi yazıp çiziyorsun.
Arıza yaşayamazlar gibi abuk subuk bir soru ile karşılık verdin, yahu stok motor 1100 whp alıyor diyip de ardından
dünyadaki en iyi 2 supra firmasının yolladığı parçalar arıza yaşayamaz mı demek? çelişki içindesin.
Çünkü sen eline bir supra alıp da yapmadan profesör oldun. Olduğunu sandın.
Yok böyle bir dünya.
3 soruma cevap yazsana, supra profesörü
Rica ediyorum, 3 soruma cevap yazıver.
sen benim ne zaman bi konu hakkında çok bilirim çok ederim dediğimi gördün ne yazdım o 1163 konusunda stock motordan aldılar dedim sonra kendi fikrimide yazdım ne olacağaına dair neyse artık boş şeyler
benim ne bildiğimi ne ettiğimi bana sorma varsa sormak istediğin ne bildiğime dair İsmail abiyi ara sor hayal alemindemi yaşıyormuşum başka işlermi yapıyormuşum 2jz konusunda onunla bilgi alışverişimiz oldu halende olur çok merak ediyorsan ona sorabilirsin Gökhan abiye sorabilirsin, benim sana söyleyebileceğim birşey yok, lift mift komik olma![]()
ben netten okuyup yazarım aynen madem öyle yazıp çiziyorumda supraforumsdan pm atıp soru soran biri vardı hatırlıyormusun nicki turbom3tü sanırım ?
senin benim hakkımda ne düşündüğün gram umrumda değil ben kendimi biliyorum neler yaptığımı neler bildiğimi neler yapabilecğmi biliyorum çok çok rahatım bu konudaben supra profesörü falan değilim kendi çapımda birşeyler biliyorum az çok he bana yetiyormu yetiyor gerisi umrumdamı mesela sen değil
şuraya o 3 sorun hakkında çok şey yazarım ama hakikaten gereği yok sen değişik bir insansın eski mesajını oku şimdiki mesajlarını oku aman neyse işte
Allah herkesi ıslah etsin![]()
körler sağırlar
editlemişsin ben yazarken,
hala ne yazıyorsun ya çok bilirim çok ederim ben nerde çok bilirim demişim bi gösteriversene sen![]()
yooook öyle bir dünya supra alıp yapmadan pro oldum hee oldumahuauh komiksin ya nerde supracıyım dedim ben bi göster ben supracı değilim dedikçe sen supracı dedin bana hee mekanik diyorsan üst mesajda yazdım oku işte oralardan
bu firmaların motorlarını insan topladığına göre sorun yaşayabilir dimi bu motor? sorun yaşamama olasılığı sıfırmı titan yada bl topladığında bi cevap versene?
sen demişsin ya hangi projelerin arkasında varım vs sen nasıl eminsen kendinden bende eminim kendimden istediğini yaz şuraya fcevap yazıver falan sen cevapları bak buluver yazdıklarımdan
körler sağırlar
titan ya da xyz firmasının topladığı motor arıza yaşar, tabii ki yaşar, ancak stok makineden çok daha güçlü olacak şekilde toplanıyorlar. senin çelişkin burada.
tekrar ediyorum, bir araç hakkında tecrübe edinmek o araç sahipleri ile fikir alışverişi yaparak olmaz. bir adet aracın üzerinde yıllarca çalışarak ciddi tecrübe sahibi olabilirsin. aksi takdirde netten olamaz. Çünkü nette yazanların bir kısmı yanlış. En iyiler, en önemli sırlar, teknikler nette yoklar.
supra hakkında nokta işareti yazsam ilk sen konuya müdahil oldun. olmadın mı?
doğru bildiklerinden vazgeçmeye niyetin yok, yazdıklarımı sana değil başkasınaymış gibi okursan
belki haklı bulacaksın.
Benim 3 sorum askıda kaldı. Eeeh zor yerden sordum.
Allah seni de beni de hepimizi ıslah etsin, amin.
dur oldu, düzeldi dsl
stok makineden illaki güçlü olacak bu konuda hem fikiriz, her motorun potansiyeli olduğunu olacağınıda biliyoruz, o dediğimiz stock makinenin boşluk vs verilerini bilmiyoruz, neyse bu konuda anlaşamayız, farklı nedenlerden dolayı sen haklısın diyorum sadece
tecrübe ve sır konusunda ben birşey demem yazmam işte sır diyorsun ya çok bilmek istiyorsan arayıp sorabilirsin her bilginin teorisi olacağı gibi pratiğide olacaktır bu konuda da hem fikiriz, nette daha neler yok evet çok çok haklısın![]()
1163ü ben yazdım sen konuya yazarsan ben üstüme alınırım bana laf ediyorsun
yazdıklarımı başkası gibi okuma kısmını seninde yapmanı öneririm kendi mesajların için
sorularının cevabı yukarıdazor değil merak etme
Amin
körler sağırlar
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil-aliyyil-azîm
Güç ve kuvvet ancak şânı yüce Allah'tandır.
وَلَا تُصَعِّرْ خَدَّكَ لِلنَّاسِ وَلَا تَمْشِ فِي الْأَرْضِ مَرَحًا ۖ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ كُلَّ مُخْتَالٍ فَخُورٍ
Küçümseyerek insanlardan yüz çevirme ve yeryüzünde böbürlenerek yürüme. Zira Allah, kendini beğenmiş övünüp duran kimseleri asla sevmez.
LOKMAN SURESİ 18. AYET
Hadii techturkey kur-an kursuna hoşgeldiniz.
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
dün akşam olay neticelendi 0-400 kenan(06SK008) rolling ilker(06RUF66) olay bitmiştir. taraflar anlaştı
dün denedik 0-400 kenan gecıyo rolingde ben gecıyorum sonun da kenan kabullendı yenı denemelerımız ıcın honda arıyoruz duyrulur ctr lere 100 250 km
ruf50 m3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)