User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
176 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Migren ? Yeter Artık !..

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arif son postundan sonra 3 ay kadar zaman geçmiş diş tedavinide tamamlamıs olmalısın suan ne durumda migren atakları ciddi manada işe yaradıgını söyleyebilirmisin birde bu tedavı ne kadar sürüyor toplam haftada kac seans kadar gidiyorsun ve toplam tedavı suresi nedir.
    birde özelden tedavi masrafı hakkında pm atabilirmisin
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

Ersin ÖREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doktorun verdiği ilaçlar bunlar zaten .. malesef epey ileri safhada .. geçici değilde ameliyatta olsa , riski de olsa kalıcı çözüm bakınıyorum .. yurt dışı vs ameliyat falan bakınıyorum ..

bunu gören bilen varmı .. nedir ne değildir ..

| Dr. Emel Gökmen
    Konuyu tam okuyamadık akşama detaylı yazarım ama Emel Hanımı ben tavsiye edicektim yazmışlar. 2 -3 sene kadar önce bende ağır hastalarından biriydim hemiplejik migren.. ama tarihi bile tam hatırlamıyorum unuttum gitti çünkü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 sene kadar once cok siddetli bir bas agrisi gecirdim. 3 gun boyunca surdu uyutmadi ve en sonunda sol gozum kararip koltuktan duserek bayildim. hastaneye kaldirildim, doktorlar beyin kanamasi gecirebilir diye belimden su almak zorunda kaldi. hayvan gibi bir igneyi belime soktuktan sonra sinirime geliyor ve titremeye basliyorum falan neyseki alinan sivi temiz cikti. 3 gun sonra taburcu oldum. o gunden sonra haftada 3 veya 4 keZ bas agrisi cekiyorum. alistim artik agriyla yasamaya tek ilac var yurtdisindan getirtiyorum espidifen diye toz seklinde anca onla rahatlayabiliorum.
    Remapped by ?

yasindamar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    migren ve daha birçok hastalığın tedavisi için kırmızı reishi mantarı diye bir ürün öneriyorlar. Araştırın. Çok faydasını gören varmış. Şeker tansiyon sinir stres migren ve özellikle kanserler ile ilgili. internetten bi bakın araştırın belki faydası olur.

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun, cok kotu durummus mesaj aticam orayada bi basvur istersen. Baya bi ovenleri var!
    bbm pin :2B244451

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    migren belası bendede var yeni oldu bi baş agrısı tutuyoo soluğu hastahanede alıyorum habire serum yiyorum
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada doktor başağrısı tutanların polikinliğe yada eczaneye gidip oksijen solumasının iyi geldiğini söyledi

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    avmigran aynı dimi değişmedi hiç? etkisini göremiyordum artık onu veriyorlardı hep acaba değiştimi
    ben relpax denedim iyi geldi,
    bunu yaptiran var mi aramizda?

Hacamat Nasıl Yapılır? « www.hacamat.info
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malesef arkadaşlar doğru dürüst hiç bi ilacın etksini göremedim bende avmigran fln hikaye

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim abimdede aynı sıkıntı var. bir doktor buldu ıgne yapıyor sureklı 6 seans gıttı. bıraz rahatladı. ılerkı zamanlarda faydasını gorruse sızede numarasını buradan yazarım.
    Scorpion TypeR

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

okudumda yemedi açıkçası
    körler sağırlar

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilkokuldan beri stresli bir okul hayatı, o sınavdan bu sınava yarışatı formatı, üzerine üniversite düzensi hayat derken bende de 18-19 yaşımdan beri vardır bu meret... trafikte kriz gelip canım pahasına yola devam edip eve zor attığımı bilirim kaç kere...

doktorlar mı? doktorlar için olay basit, sakin ol sinir yok stres yok kendini yorma dingin ol, şu ilaçları da al.. eee geçer mi peki? hayır geçmez ama başka da yapacak bir şey yok...

kıpa çektirmeyi hiç denemedim hayatımda hatta ilk kez duyuyorum şimdi ayda bir krize alışmış durumdayım buna da şükür diyorum, sana da çok geçmiş olsun arkadaşım, keşke şunu yaparsan geçer diyebilseydim...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arif son postundan sonra 3 ay kadar zaman geçmiş diş tedavinide tamamlamıs olmalısın suan ne durumda migren atakları ciddi manada işe yaradıgını söyleyebilirmisin birde bu tedavı ne kadar sürüyor toplam haftada kac seans kadar gidiyorsun ve toplam tedavı suresi nedir.
    birde özelden tedavi masrafı hakkında pm atabilirmisin
    diş tedavisini tamamladık ... istanbul dışındaydım bi süredir ... emel hanıma tekrar gitmem gerekiyor sanırım ... çok şükür tedaviye başladığımızdan beri 1 tek sefer atak geçirmedim.. zaman zaman baş ağrılarım oluyor ama migren değil .. klasik baş ağrısı işte .. herhangibir ağrı kesici alıyorum geçiyor hemen ...
    tedavi süresi değişkenlik gösteriyor .. emel hanımın anlatmasına göre normal şartlarda 3-4 seans ancak benim için biraz daha uzun olması gerektiğini söyledi .. şuana kadar sanırım 5-6 seans gitmişimdir .. diş tedavisinden sonra gitmedim henüz en kısa sürede gidicem..
    fiyat olarak da , hafızam çok iyi değil gerçekten ... sanırım en son 250 ödüyordum seans başına allah hatırlatmasın inşallah

Alıntı AHTscirocco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    migren belası bendede var yeni oldu bi baş agrısı tutuyoo soluğu hastahanede alıyorum habire serum yiyorum
    bende ilk zamanlarda sadece serumla kendime gelebiliyordum ... 2 iğne 1 de serum hep.. emel hanıma uğramalısınız bence ..

Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

relpax bende kullandım daha önce ... ancak tek başına bi etki etmiyordu .. yanında lustral ve ibu600 ile 3lü combo yapıyordum .. bi nebze iyi geliyordu...

hacamat ben yaptırmayı düşündüm zamanında ama yaptırmadım... ancak yanımda abilerim yaptırdı ... resimlerini çekmiştim de nerdeler acaba ... gel gelelim hacamat yaptırmaktansa emel hanıma görünmeyi düşünün...

Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilkokuldan beri stresli bir okul hayatı, o sınavdan bu sınava yarışatı formatı, üzerine üniversite düzensi hayat derken bende de 18-19 yaşımdan beri vardır bu meret... trafikte kriz gelip canım pahasına yola devam edip eve zor attığımı bilirim kaç kere...

doktorlar mı? doktorlar için olay basit, sakin ol sinir yok stres yok kendini yorma dingin ol, şu ilaçları da al.. eee geçer mi peki? hayır geçmez ama başka da yapacak bir şey yok...

kıpa çektirmeyi hiç denemedim hayatımda hatta ilk kez duyuyorum şimdi ayda bir krize alışmış durumdayım buna da şükür diyorum, sana da çok geçmiş olsun arkadaşım, keşke şunu yaparsan geçer diyebilseydim...
    bende sizin gibi trafikte birçok kez denk geldim.. tek başımaysam yapıcak bişey yok kullanmaya devam ediyordum .. hem kendi hayatımı hem diğer insanları tehlikeye atıyordum bile bile ...
    çok yoğun ve sıklıkla ağrılar çekiyordum .. günde 4-5 ilaç kullanmama rağmen ancak emel hanım tedaviye başladığından beri hiç çekmedim... bence geç kalmış sayılmazsınız uğramanızda yarar görüyorum ...

Emel Gökmen'i artık gönül rahatlığıyla önerebilirim sanırım herkese ... soran oluyordu öneriyormusunuz diye .. çeşit çeşit doktrora gittim .. milyon tane ilaç kullandım ancak etkisini görmedim ... lustral ile sanırım 8 inci yıl dönümümüzü kutlicaz ... antidepresan kolik oldum

Dr. Emel Gökmen adresinden ulaşabilirsiniz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun herkese.Bende migren yok sinüzit var başım durmadan ağrıyo bugün sabah gene baş ağrısıyla uyandım.2-3 gün önce başım çok feci ağrıdı terledim gözümden yaş geldi ,dışardaydım eve dönesiye kadar miğdem bulandı evde kustum, kusma+başağrısı 2lisini en son geçirdiğimde beyin kanaması geçirmiştim(beynimde tümör çıktı).Artık gideceksek gidelim modundaydım.

Anlamadığım nokta şu millet başım ağrıyo diyo hayatına devam ediyo benim başım ağrıyınca yazı bile okuyamıyorum araba kullandığım zaman hatırlamıyorum nasıl sürdüğümü.Burun eğriliğinden dolayı ameliyat oldum ama gene gelişme yok.Nasıl düzeltcez bu işi?

Şimdi tribe giriyon sen demeyin valla ağrıyo

sovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende migren hastasıyım ama ileri boyutta. iki sene once tedavi oldum. İbrahim tatlises in de doktoru olan Maslak Acıbadem hastanesindeki Prof. Dr. İlhan Elmacı yı tavsiye ederim. Cok naif cok iyi adamdır. ayrıca annemin dayısının iki kez beyin ameliyatını gercekleştirdi. Basarılı bir doktordur. Kendisi sayesinde Allaha sukur ki artık migren agrılarım cok azaldı. Ona gitmenizi tavsiye ederim.

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende mıgren hastası ıdım kı genelde tedavısı yoktur. gıttıgım norolojı uzmanı tedbır olsun dıye once beyın mr ımı cektırdı sonra sıbelıum dıe bır ılacı 3 ay kullandım.. yaklasık 10 senedır 1 kere bıle mıgren krızım tutmadı.. norolojı uzmanına gıtmenı tavsıye ederım. sıbelıum ısımlı ılacıda sormanı tavsıye ederım.. gecmıs olsun

sovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende mıgren hastası ıdım kı genelde tedavısı yoktur. gıttıgım norolojı uzmanı tedbır olsun dıye once beyın mr ımı cektırdı sonra sıbelıum dıe bır ılacı 3 ay kullandım.. yaklasık 10 senedır 1 kere bıle mıgren krızım tutmadı.. norolojı uzmanına gıtmenı tavsıye ederım. sıbelıum ısımlı ılacıda sormanı tavsıye ederım.. gecmıs olsun
    bende sibelium denilen ilacı kullanrak kurtuldum. aynen 3 ay

dincer07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun bende senin gibiyim nerde olsa hemen hastane serum iğne anca kendime geliyorum buyuk gecmi olsun Allah acil şifalar versin...

alikarakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun migren kötüdür internette satılan kolyeler var hiç denedinmi
    A.Karakuş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)