Askerlik yıllarında bende çıkmıştı. Mr tomografi hepsine girdim . Sinüzit dediler ama psikolojik olabileceğini de soylediler. Şimdi bu ağrı sadece İstanbul da lodos olunca başlıyor 2 gün sürüyor.
Askerlik yıllarında bende çıkmıştı. Mr tomografi hepsine girdim . Sinüzit dediler ama psikolojik olabileceğini de soylediler. Şimdi bu ağrı sadece İstanbul da lodos olunca başlıyor 2 gün sürüyor.
Benimde migrenim var hayat kalitemi cok dusuruyordu, Bunun tedavisi yada akut haldeyken karanlik sessiz serin bir odada uyumadan gecmesinin imkani yok, renpax, topamax vs cifter cifter icin isterseniz..
Ben su sekilde cozdum;
1. Cok alkol almak, (beyaz sarap direk tutturuto hayatta icmem) + uykusuzluk + asiri stres + sacmasapan kokular bunlardan birisi bile turturabilir ama 2 si bir araya geldimi kesin tutar mesela bir gun uyumayip aksamda icki icersem gozlerim karariyo.
2. Akut donemi var adeta tuttukca tutuyor bunuda Exedrine icerek cozuyorum sabah aksam agrimadan icerek.. artik icmiyorum ama gozum seyirmeye basladimi atarim hemen bir tane kotu tarafi turkiyede artik yok ilac amerikan pazari amerikaya giden tanidik vs lazim ama benim icin mucize vir ilac.
3. Hacemat falan yalan dolan bence bir tek noral terapi belli bir sure ise yariyor ama sonradan hayat tarziniza bagli geri gelebilir..
Doktorum kahve tetikler diyo ben kahve icmeden duramiyorum icmesem tutucak gibi ama benim icin ozel bir durum olabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)