User Tag List

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
176 sonuçtan 172 ile 176 arası

Konu: Migren ? Yeter Artık !..

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Askerlik yıllarında bende çıkmıştı. Mr tomografi hepsine girdim . Sinüzit dediler ama psikolojik olabileceğini de soylediler. Şimdi bu ağrı sadece İstanbul da lodos olunca başlıyor 2 gün sürüyor.

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fussy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @dkaya87 ilginç gerçekten. Temel bir dayanak noktası var mıydı bunu yaparken ? Bilgi bişey yoksa spontane mi gelişti ve ağrılara şifa oldu ? Kız kardeşimde var auralı baya zorlanıyor atlatırken konuşmada bile güçlük çektiği yerler oluyor. Korkuyla da birleşince o an işkenceye dönüşüyor.
    onunki de koku ile tetikleniyor abi, parfüm vs. bir doktor tavsiyesi ile yaptırdı, hatta yaptıran 2-3 arkadaşı daha var hepsi gayet mutlu

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde migrenim var hayat kalitemi cok dusuruyordu, Bunun tedavisi yada akut haldeyken karanlik sessiz serin bir odada uyumadan gecmesinin imkani yok, renpax, topamax vs cifter cifter icin isterseniz..

Ben su sekilde cozdum;

1. Cok alkol almak, (beyaz sarap direk tutturuto hayatta icmem) + uykusuzluk + asiri stres + sacmasapan kokular bunlardan birisi bile turturabilir ama 2 si bir araya geldimi kesin tutar mesela bir gun uyumayip aksamda icki icersem gozlerim karariyo.
    2. Akut donemi var adeta tuttukca tutuyor bunuda Exedrine icerek cozuyorum sabah aksam agrimadan icerek.. artik icmiyorum ama gozum seyirmeye basladimi atarim hemen bir tane kotu tarafi turkiyede artik yok ilac amerikan pazari amerikaya giden tanidik vs lazim ama benim icin mucize vir ilac.
    3. Hacemat falan yalan dolan bence bir tek noral terapi belli bir sure ise yariyor ama sonradan hayat tarziniza bagli geri gelebilir..

Doktorum kahve tetikler diyo ben kahve icmeden duramiyorum icmesem tutucak gibi ama benim icin ozel bir durum olabilir.

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Botox kesin cozum deniyor ama ben yaptirmadim acikcasi..

Mert- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun-E30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Botox kesin cozum deniyor ama ben yaptirmadim acikcasi..
    Botox benim kardeşim yaptırdı 4-5 ay rahat etti fakat sonrasında yine başladı. Belki kişiden kişiye değişebilir bilemiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)