User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
64 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bu vodafone da cıvıtmaya başladı

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aralıktan beri vodafone geçmiştim turkcelin kamu tarifesindeyken 60 mı 70 mi neydi 190 gelmişti fatura

10 11 aydır sonucta vodafone dayım son 2 aydır delirmek üzereyim normal se4yrinde 110-120 tl arası gelen faturam 9300,bis 48tl +55tl tarife + 9 tl msj gecen ay 190 bu ay 237 tl faturam var ve buay fazladan 140 tl internetim varmıs vodefan live tarayıcısından girmişim tarayıcı harici nete girmişim güya tarayıcıdan baska giricek yerim zaten yok vodafone live diye telefonda bir simge uygulama yok facebook twitter vs. gibi uygulamarı tarayıcıdan girin dio 0,facebook gibi ee ben niye bb aldım ozmn 8 aydır normal faturam geliyo simdi niye böle diyorum başa sarıyoruz bida tarayıcı live hikayesi delirtti beni

kısacası uzun yazdım ama napmak lazım :@
    1881 - 193

Çağlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telefonla ve internetle uğraşan bütün şirketleri alkışlıyorum ço güzel paralar kazanıyorlar.Ama bende türkcell in yeri ayrıdır.bir ara ikiz hat diye bişey çıkarmışlar.babamda almış 3 ay kadar kullndım kapattırdım ben.babam devam etti kullanmaya 2 ay kadar daha kullandı galiba.faturayı ödeyip kullanmadı sürekli kapalı kaldı.6 7 ay sonra 150 lira fatura geldi kullanılmadığı halde ben ne olduğunu sormadım babam da hallettim dedi.1 sene sonra 300 lira geldi.başta hatlar 2 kişi adına çıktı.

aklıma gelmişken:ikiz hat kredi kartı ve ek kart gibiydi ama faturaları ayrı geliyordu.

asıl kart bendeydi.300 lira gelen fatura benim hatla konuşulmuş ama babamın üstüne geldineyse onu da ödedik.bu defa avukatla muhatap olduk baya bi uğraştırdılar.

şuan da aveanın şu:Avea'da her alışkanlığa uygun bir tarife var. Benim seçimim Yeni Yıl Tarifesi paketini kullanıyorum.geçen ay maaşı bi güzel borçlara dağıttıktan 2 gün sonra fatura aklıma geldi ama paketim sağolsun güldürdü yüzümü bu ay 5 lira yatır yeter dediler

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cep Avantaj Her Yöne kullanıyorum sabit hat+vodafone sınırsız +diğer opt. 750 dk 10.000 vodafonlulara sms, 2.000 diğer opt. sms+8 TL internet 57 lira felan ödüyorum şirket'in üzerine kayıtlı old. için ucuz oluyor ama ses kalitesi ve interneti illallah ettirdi artık

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin içine internet girdiği zaman sıkıntı başlıyor...yoksa tarifelerde konuşma sürelerini aşmadığınız sürece bi problem yok...

internet sıkıntı aga...2 sene önce aveayı bırakma sebebim...sınırsız bis olmasına ragmen 550 lira sonraki ay 250 lira sonra 150 lira...6 aylık bi süre zarfında hiç birini ödemeden iptal ettirdim ve bıraktım aveayı...canımdan bezdirdiler...
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    operatorlerde ucuz tarife alındımı herturlu geçiriyorlar

nezaman en pahalı tarifeye geçiyorsunuz ozaman sabit kuruş bile oynamıyor faturada

gerçi kardeşime aynı vodafone tarifesine geçirdim iphone4 kullanıyor ve telefonunu elinden duşurmuyor

39tl den yukarı fatura hiç gelmedi

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı erkin006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işin içine internet girdiği zaman sıkıntı başlıyor...yoksa tarifelerde konuşma sürelerini aşmadığınız sürece bi problem yok...

internet sıkıntı aga...2 sene önce aveayı bırakma sebebim...sınırsız bis olmasına ragmen 550 lira sonraki ay 250 lira sonra 150 lira...6 aylık bi süre zarfında hiç birini ödemeden iptal ettirdim ve bıraktım aveayı...canımdan bezdirdiler...
    şuan aynı yönde gidiyorm 190 - 237 gördüm vodafonda nası cemkirmek napmak lazım bilen yapan bir söylesin sinr bozuyo aklıma geldikçe
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aralıktan beri vodafone geçmiştim turkcelin kamu tarifesindeyken 60 mı 70 mi neydi 190 gelmişti fatura

10 11 aydır sonucta vodafone dayım son 2 aydır delirmek üzereyim normal se4yrinde 110-120 tl arası gelen faturam 9300,bis 48tl +55tl tarife + 9 tl msj gecen ay 190 bu ay 237 tl faturam var ve buay fazladan 140 tl internetim varmıs vodefan live tarayıcısından girmişim tarayıcı harici nete girmişim güya tarayıcıdan baska giricek yerim zaten yok vodafone live diye telefonda bir simge uygulama yok facebook twitter vs. gibi uygulamarı tarayıcıdan girin dio 0,facebook gibi ee ben niye bb aldım ozmn 8 aydır normal faturam geliyo simdi niye böle diyorum başa sarıyoruz bida tarayıcı live hikayesi delirtti beni

kısacası uzun yazdım ama napmak lazım :@
    bende storm almıstım vodafone a gecerken. 75 tl storm + sınırsız internet 50 tl konusma paketi 750 dk verdiler. 400 dk hiç gecmedim taahhüt bitene kadar. ama 160 altında hiç fatura gelmedi en az 6-7 kez aradım müşteri hizmetlerini. sürekli aynı seyi söylüyor eleman. kardesim tarifemi nasıl gecmisim diyorum anlat diyorum anlatamıyor... son 4-5 faturayı da 200 üzerinde ödemişyim

dediğim gibi ben hattımla baska numaraya geciyorum. galiba numara kacınca borsada zararları oluyormuş operatörlerin. bende öyle yapıyorum, keşke daha cok zarar verebilsem.............

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vodafonun başka bir i.neliği faturam 8 eylülde kesilmiş 23 ünde bana ulaşıyor mesajla, ayın 27si son ödeme tarihi. aylık 8 tl olan internet paketinden almıştım onu yaptm diye telefonu evde modem niyetine kullandım 20 gün kadar faturam 107 lira geldi başımdan aşşa kaynar sular döküldü arıyorum neden böyle diye p.ç bana diyoki siz ayın 9 unda paketi almışsınız faturanız 7 sinde kesilmiş dedim sizin hizmetinizin ben.. fena düdükleniyoruz öyle böyle değil.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuan aynı yönde gidiyorm 190 - 237 gördüm vodafonda nası cemkirmek napmak lazım bilen yapan bir söylesin sinr bozuyo aklıma geldikçe
    190-237 kaç saniye sürüyo : D: D:

dediğim gibi başka operatöre geç. tcell i tavsiye etmem kendi adıma ondan da yedim kazıgı çünki. bakalım avea ne yapacak bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vodafonun başka bir i.neliği faturam 8 eylülde kesilmiş 23 ünde bana ulaşıyor mesajla, ayın 27si son ödeme tarihi. aylık 8 tl olan internet paketinden almıştım onu yaptm diye telefonu evde modem niyetine kullandım 20 gün kadar faturam 107 lira geldi başımdan aşşa kaynar sular döküldü arıyorum neden böyle diye p.ç bana diyoki siz ayın 9 unda paketi almışsınız faturanız 7 sinde kesilmiş dedim sizin hizmetinizin ben.. fena düdükleniyoruz öyle böyle değil.
    takdir edelim ama çocukları. ne söylersek söyleyelim %100 kıvırıyorlar. a.q. oğulları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani ben olsam o kadar lafı hiç hazmedemem.. telefonu kapatırken dedim helal olsun, neden diyor senin gibi genişini görmedim dedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı sakhee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    190-237 kaç saniye sürüyo : D: D:

dediğim gibi başka operatöre geç. tcell i tavsiye etmem kendi adıma ondan da yedim kazıgı çünki. bakalım avea ne yapacak bekliyorum

valla 1 ay sürdü kağnı spec

ya taahüt var yoksa durmam da yapcak pek bişi yok sanki
    1881 - 193

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavuz 8tl net ile modem niyetine kullanırsan faturayı geçirirler

paket ismi ceptenet cep dışında kullanıldımı ayrı yazıyor bilgin olsun

ayrıca berkan her ay 200tl faturamı olur turkcell iphone paketim var en geçirmelisinden 160tl den bir kuruş fazlası gelmedi

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biri bizi düdüklüyo dedeler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavuz 8tl net ile modem niyetine kullanırsan faturayı geçirirler

paket ismi ceptenet cep dışında kullanıldımı ayrı yazıyor bilgin olsun

ayrıca berkan her ay 200tl faturamı olur turkcell iphone paketim var en geçirmelisinden 160tl den bir kuruş fazlası gelmedi
    nediyon sen ya onurum bi yanlışlık yok dimi bize geçti gerçide bundan sonra dikkatli olayım bari

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende tam ona bakıyordum ama 5000 mesaj falan yok onda ? mesaj ücretli

her yöne extra diye birşey var o 59 tl onda msg var
    belki ona geçerim ben ne yapsam ?

Cep Avantaj Tarife Seçenekleri

msjlar ücretli evt ama totalde ödediğim rakam 65-70 tl arası

aknnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 seneden fazla vadofone kullanıyorum sadece bi kere yanlış fatura geldi ondada inceleyip hatayı buldum aradım ve paramı iade ettiler kota dolması durumunda zaten mesaj gönderiyorlar takip edin öyle bir mesaj gelmmesine rağmen fazla kesiyorlarsa faturayı arayıp sorun geçmişe dönük olur mu bilmem ama en azından geleceğe dönük olarak zarar etmekten kurtulursunuz

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    25 tl +8 tl internet paketim var ,sınırlarıda aşmadım hiç 40.90 tl fatura geldi ,aklım ermiyor bu işlere benim
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hazır konu açılmışken sorayımda bu Freezone kampanyası nedir ve nasıl freezone abonesi olabilirim?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)