ön plakam takılı değil kaşınıyorum galiba takayım bugün fırsat bulursam bizim buralar biraz sıkıntılı bugünlerde..
Dün bu kervana bende katıldım arkadasımın YJ 0425 106 GTI ı ile 1500 devirde tın tın giderken desibelmetre gibi kulakları olan bir polis amca 100 metre öteden düdük öttürdü durdurdu geldi cezayı yazdı ve gitti....
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
her sene eylül-ekim-kasım-aralık aylarında forumda konuşuluyor cezalar bağlamalar sebebi bütçeye para aktarımı resmen
+1 Typer , bursada yaşayıp yakın yada uzak çevremden son iki ayda ceza yemedim diyen yok. Saolsunlar bursa emniyetinde kıl memur çok , istanbul gibide büyük mekanlarımız yok, belirli yerlerde takılabiliyoruz doğal olarakta memurların en kıllarını oralara görevlendiriyorlar sinek uçurtmuyor tabiri caizse :S şahsen bni konusturmadı bile 3 dk sürdü cezayı yazıp 1 hafta gecici izin belgesi doldurması.
bn hayatım boyunca yemedim ama bncede aletle gezmeleri gerekio etraftan duyduklarım bile canımı sıkıo
gecen haftalarda nette bişeyler yayınlandı....gürültülü,ses cıkartan butun egsozlara ceza gelecek diye..hatta devamında yuksek sesle muzık dınleyenlere diye devam edıyordum....
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
integrayla sadece eksoz başlığı var diye arabanın stock sesinden kıllandılar yazmaya kalktılar bizede
benim eksoz yok ama filtre eksozdan çok bağırıyo, her sabah köşkün önünde yardırıyom, yakında bizide öpücekler anlaşılan...
farkı yaratan ayrıntılardır...
Eksoz ucuna yazılan cezaların iptali mümkün mü? Gürültü çıkaran birşey olmadığından belki paçayı kurtarma durumları vardır.
1 ay önce egzosdan yedm
abilerim arkadaşlarım sizlere birşey danışmak istiyorum.
Bugün aracıma silencer eksoz taktım. Silencer sökükken fena ses geliyor. Ama silencer varkende pek fazla bir ses gelmemesine rağmen korkuyorum. Polisin bana ceza yazmaya hakkı var mı ? Aracım Saxo VTS 2 Ekzantrik-piston vs. herşey var . Eğer polis bana ceza yazmaya kalkarsa desibel aleti ile ölçüm yaptırmak istiyorum desem bi faydası olur mu ?
Sorma sebebim CBR250R'mda akrapovic eksozumun susturucusu takılı olmasına rağmen 2 kere eksozdan ceza yemiştm artık fobi oldu bende.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)