aga baktın daraldın kalk yerindne ben korsanım uçak kaçırıldıkaldırırsanız keserim çocuğumu
hesabı korkunu alırlar
![]()
low is low
Ucak kazası 14 milyonda 1 olur kurtulma ihtimali %7 olarak degerlendirebilir Düz uçuşta pek kaza olmamıstır fakat iniş kalkışta kazalar yüksek ihtimali vardır korkulcak bi şey yok 1 sene boyunca egitmen olabilmek icin bi ucak firmasında host olarak calıstım her hafta ucakla şehirler arası gidiyorum bazen yurtdışı ucaklara güveniyorum fakat 14milyonda 1 ihtimal yok sayılamaz ama her iniş kalkışta ucaklar kontrol ediliyor ve şu var karayolunda kactane kaza oluyor kac otobüs adam akıllı kontorl ediliyor ve ucaklar ne olursa olsun en güvenli ve hızlı seyahat hizmeti
Hayatimda hic binmedim. Binmemde oyle korku var. Ama binmek cok isterdim misal bodruma hersene 2 kere giderim arabayla 13 saat ucakla 1 saat tam hamallik ama naparsin yusufffff. Eger kesin cozum oralarda varsa ankaraya gelirim![]()
tünay yaklaşık 5000 saat uçuşum var.. meslegim bu. eger klostrofobi gibi bir rahatsızlıgın var ise bunu dindirecek medikal destek alabilirsin. Eger yok sadece işin mantıgından tırsıyorum diyorsan gayet rahat ol.. İnan bana ben tem'de trafik yaparken daha çok korkuyorum. Uçakta bulunan her sistemin mutlaka bir yedegi hatta ikinci bir yedegi var..
Bi arkadaşımız asker kaptan kalmadı demiş, cehalet göstergesidir bana göre. Çünkü bu iş askerlikle sivillikle degil; egitimle olur. En ufak bir noksanı olan adamı da o koltuga oturtmazlar.
Bir digeride hostesleri düşün demiş, benimde kendisi hakkında düşündügüm şeyler var an itibari ile
Yapacagın seferden önce kabin ekibine durumu bildirirsen emin ol sana çok yardımcı olurlar.. ben çok biliyorum yanımda inip kalkan insanları.. Onun için oradayız zaten..
Kafana takılan bişe olursa p.m ile seve seve cevaplarım.
Şimdiden hayırlı uçuşların olsun![]()
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)