bu motorun aynısı (yanlış bilmiyorsam) golf 6 nın 160 lık highline ında, scirocco da falan var...
Printable View
aslında amacım 140 lık dizel versiyonunu almaktı (jettanın) ama piyasada çok az var..
Jettayı geç dayı..Golf 140 ps al bin...Yay'dı chiptuning'di cillop
bende test etmiştim ilk çıktığında 1.4 140hp tsi, gidişi güzel gayet, stock halde 5500 devir sonrası pek yok yani o 3000-4000 devir civarındaki doluluğu olmuyor, yazılımla oluyor :D plaza test aracının ortalama tüketimi de 7.1 lt idi ki benim d4d 5.6 ydı aynı yerde, bence gayet makul bi tüketime sahip donanımsal olarakta üzmeyecek bir araç abi.
Niye illa ki dizel diyorsunuz Jetta için? 2.0TDI'da km'ler yüksek genelde 1.9TDI'da öyle hayırlısı olsun inşallah..:)
devir kesici kaç bin rpm'de bu 140 lık TSi larda?
6500 veya 7000 diye hatırlıyorum :confused:
Bende bunun 170 lik GT si var devir kesici 7000 de. Bunlardada aynısıdır. Ortalama kullanımda şehir içi 7.5-8 gibi yakar. Yazılım ile güzel yürür. Max gücü 5500 devirde verir 140 lık tsi.
al abi al güzel tercih belki hatırlarsın 0 araba alıcaz diye konu açmıştım aldık arabayı yine renodan şaşmadık benzinli düşünseydik mutlaka golf alırdık 60 tl limitim vardı biri gezispec biri vurkırbaçspec :D golflere baktım bazen acabamı diyesim geliyor.
İkinci elde DSG alma diyorum sadece. Ne olur ne olmaz. Düzünü al. Güzel seri vede verimli bir motor. Kaç sene arka arkaya yılın benzinli motoru seçildi.
yeni konu açmak istemedim golf 1.4tsi comfortline 140 hp alıcaz kullananların yorumlarını merak ediyorum ..
düşündüğümüz araç bu gören var mı daha önceden ..
Volkswagen Golf 1.4 TSI Comfortline 2007 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 94005539
Tekrardan konu açmak istemedim;
Golf 1.4 TSI 122 Hp,yakıt ve performans konusunda nasıldır ?
LPG takılmıyor benim bildiğim.
polo alcam diodun noldu la :)