anıl gözünü korkutcak kadar çok yakmıyor.Sakin kullanımda 5.5-6 lt kadar düşürebilirsin 100km/h sabit mesela.Bastıktan sonra yakmayan araba zaten yok:)
Printable View
anıl gözünü korkutcak kadar çok yakmıyor.Sakin kullanımda 5.5-6 lt kadar düşürebilirsin 100km/h sabit mesela.Bastıktan sonra yakmayan araba zaten yok:)
Abi zaten arabalarımı üzmeden kullanan birisiyim. 1.6 Midline modellerine baktım sırf lpg uygulanıyor diye,ama ne ben ne de ailem tam olarak LPG'ye olumlu bakıyoruz .
1.4 TSI bu açıdan bizim için bir adım önde ,fiyatları da donanım ve markasına göre bana uygun geliyor .
1.4 TSI comfortline da olursa tadından yenmez.
1.6 midline dan çok daha az yakacağı kesin.Üzmeden kullanırsan inan yakıt olarak hiç üzülmezsin
anıl boş ver 140 lık TSi'ı.. :D
gel polo GTi alalım.. :D
anıl benim yorumum 1.4 122 lik araç için geçerli belirtiyim:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0788584/detay/
anıl bak bu araba 6 aydır satılık.. 32 ye alınır bu araba.. 170 hp Golf GT..
122lik CAXA kodlu TSI'lara Vialle lPdi sistem mevcut ve yaptıranlar var. Yani LPG kiti takılıyor bilginize...
golf 5 140 tsi ciddi yakıyor , bilginize...Teyzemin oğlu 8-9 ay kadar kullandı , yakıtı yüzünden sattı...Şehir içi 10 litrelerde geziyordu...
düşünen olursa bi arkadaşımda 140 lık 2007 düz vites gri var boyası değişeni yok km 122 binde olması lazım.İlgilenen olursa pm ile iletişime geçebilir aracın ilanı şuan ***** sitede yok