"Keyfe keder satılık"
Banane birader........ :D
Printable View
"Keyfe keder satılık"
Banane birader........ :D
ya bide en uyuz oldugum takıldıgım ilan türü arabasn satmayacak adamın ilan acması ederi 10 ise 30 yazıp ilan açanlara ayar oluyorm sonra bilmeyenler onu baz alıp onun ilan fiyatını geçmeye çalısıyorlar:D
"manita avcısı 3.20 ci" diye ilan vardı... Allah hepsinin yardımcısı olsun ne diyelim ki :) özgüvende gelinen en dip nokta sanırım, adam bütün ümidini arabasına bağlamış :D
Ben genelde aracında kullandığı modifiye parçasını veya aracın kendi parçalarını doğru düzgün yazamayanlara gülüyorum..
sitop
encıl
sanruf
kolever
istepne
gibi gibi..
birde her markanın iyisine itafe yapılan öldürüyor beni..
m3 yavrusu...
vtec yavrusu
gti bak buna bakma
vtec ten neyi eksik
mustang yavrusu(genel fordunu satamayanlar yazar :) )
az yakar çok kaçar ..
bide en iftlit olduğum açarsın telefon neyi var neyi yok diye sormak için benden önce
ne olduysa bilmiyorum ben pek anlamam... ama mesajda ahkam kesiyordurn :D yok boyasız
yok darbesiz geçenlerde de biri bana tel açtı :Dben abarttım benim 1.4 e 18 istiyourm :D adam sordu neyi var...
komple boyalı tavan dahil
en son 1 ay önce takla attım daha yeni çıktı :D
motor 3 kez yatak sardı şimdi topladım daha iyi gibi
bide ön takım istiyor ... dedim
en son kaç olur dedi dedim rakam budur :D aşağıya olmaz
hala diyor abi biz ciddiyiz.. diye
Bende bunu çok kullanırım :D Gıcık bişey ama hoşuma gidiyo :D
Pazarlıklı : 150 tl
Pazarlıksız : 130 tl :D :D
Aracımız içinde sıfır kokusu duruyor :D :D :D ben ne yapıcam sıfır kokusunu allah allah
Birde Şu Oluyor Arıyorsun Aracı Alıcaz Gelicez Diyorsun Kaç Parça Boya Var Abi 2Parça Diyorlar Gidiyorsun Kendin Gösteriyosun 6Parça Boya Çıkıyor Abi Aldığımız Adam Göstermiş Bizde Göstermeden Aldık O Öyle Dedi :D :D
"yazdıklarımdan birisi eksik veya fazla cıkarsa servisin ekspertiz parasını ben ödeyeceim "
adama sanki silah dayamışsın :D
Geçen 2010 Bir Focusa Denk Geldik 2010 Model Orijinal,Emsalsiz,Sıfır Kokusu Duruyor,Garaj Arabası,Komple Boyalı Yazıyordu :D :D Bende Galiba Garaj veya Bina Yıkıldı Yazdım :D :D
aga doğru cidden :) tek kapı araba baskı konusu
bkz .. evlilere kayın peder kayın valide konuşur hep binem,iyoz inemiyoz bu ne daha saymakla bitmez karşına çıkar hep :D tek kapı araba evli insalara zor.. edit: evli ama geliri yükseklere serbest :D yani herkesin ayrı arbası olursa sıkıntı yok..
1 haftalığına fiyatı düşürdüm :s:s
yani? bi haftalığına 15.000 istiyosunda bir haftada satılmazsa 17 mi olcak ..bu ne demek
Aciliyeti kalmadı :D
İlgiden Sıkılmayanlara...!!!
Küçüğü.Genci.Evlisi.Bekarı.Nişanlısı.Sözlüsü Bakıyor...!!!
Manita Avcısı...!!
:D :D :D Bu Abazalarda Var