İlanlara bakıyordum biraz önce şöyle yazıyor.
Garaj Arabası sıfırndan beri garajda
Kazasız.Hatasız.Değişensin.Noktasız.Sıfırından Farksız Sadece Komple Boyalııııı
mesaj gönderdim bende galiba üzerine bina çöktü garaj yıkıldı yazdım :D :D
Printable View
İlanlara bakıyordum biraz önce şöyle yazıyor.
Garaj Arabası sıfırndan beri garajda
Kazasız.Hatasız.Değişensin.Noktasız.Sıfırından Farksız Sadece Komple Boyalııııı
mesaj gönderdim bende galiba üzerine bina çöktü garaj yıkıldı yazdım :D :D
Citroën Saxo 1.6 VTS 1997 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 63138339
drag şanpionuymuş :D yalan urla tuning 3 kere üst üste geçemsnie rağmen hala 1.yim diyor
ihtiyactan satılık yoksa türkiyede tek
MOTOR KODU: D14Z2 ANLAYAN ARKADASLAR MEVCUTTUR SANIRIM BİLEN BİLİR. 120 BEYGİR. :D
Biri şu arkadaşa arabasının 90 beygir olduğunu söylesin...
Sahibinden satılık modifiyeli Peugeot 206 GTI 156000 km' de Kırmızı renk 18.000 TL sahibinden.com'da - 63065122
bu adam ne dediğini bilmiyor brader konuşmalarına dikkat et kimi nereye satıyosun :D
vites oranı neyse odur :D 0-100'üm şu işlemden sonra böyle oldu dese kafi :)
bagaj keyfe keder boyanmıştır :D
insanların canı sıkılıyor ve bagaj boyatıyorlar :D
öncelikle ölücüler alt+f4
düdüklü tencere kırık leblebi vs takas olmaz
bmw deki alpine whise renk kodunu gösterip bu arac bmw alpina diye 4 kapı e30 satan var alanda var işin kötusu :D
bu 206 gtı dan bende kullandım da bu araba 5 . viteste kaç kms ye çıkıyo yaa:D
206 gti fake ilan gibi geldi bana
Dayanamıcam bende yazacam;
Bu ilan sahibine aracının fab. çıkışlı 160hp olmayacağını izah ettim ısrarla ''Avrupa versiyonu olduğunu (tabi bu ne demekse zaten ithal araç) TR de zor bulunduğunu söyledi için rahatladı TR de tek de diyebilirdi :)
Volkswagen Passat 1.9 TDi Highline 2002 Model 31.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 62463110
'' Kadyr'' arkadaşım birde sen izah et bu aracın b5.5 130hp 6 ileri vitesli oluğunu 2.0 TDİ B 5.5 ların TR de az sayıda olduğunu ve onların 136hp olduğunu izah ettim ama basmadı adam hala gümrük çıkışlı orjial dedi bende tamam senin eşşeğin erkek olsun dedim :)