oda güzelmiş :) örnek: makyajlı pert kasa değişensiz keyfe keder boyalı yer uçağı HONDA CİVİC :)
Printable View
Fransalı Üretti Ordulu düzeltti gibi acıklamalarlada karsılasabılıyoruz :D
BMW M Serisi M5 2003 Model 69.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 70581723
cizik boyalı dıyorda m5 in var o renk farkı ney oyle ya
''kız arkadaşı olmayanlara'' görmüştüm. Aracı alınca kız arkadaş tam olarak kimin olacak ? :D
ben bazen ozellıkle bakıyorum adam ılan vermiş bırde racon kesmiş şu aramasın bu aramasın kötu bozarım gibi laflar edenlerı zevkile arıyorum :)
BMW 3 Serisi 3.25i 1993 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 71320677
ilanın açıklama kısmı ;
"ANKARA BMW 3.25İ (OTOYLA ILGILI BURAYA YAZMAYI UNUTTUGUM BILGILERI 0535 679 58 66YI ARAYARAK SORABILIRSINIZ) "
adam hiç bişey yazmamış, km kısmında 999999 yazıyor, kmde belli değil :D
abi ne yazmışında unuttukların için arayacaz :D
ölüm makinası yazanlara katil diye bağırasım var!!!
diyosunda insan onları yazmak mecburiyetinde kalıo bazen.... 20.000 lıralık araca 13-14 teklif eden ınsanlarmı ararsın... bu araba bu kadar etmez su kadar vereyım dıyenlermı ararsın... ılan vermek de kolay iş degil bence... bi kere yasadım bunu 20.000 lıralık araca adam bu kadar etmez 14 vereyım yazmıs.. bende hee gel al tamam dedm.... bıde utanmadan arıo sonra ... gel al yazmıssın aracta kaza bela varmı dıo... ya bi s. git dedm artık :)
off çok iyi yaaa
http://img513.imageshack.us/img513/5873/catsje.jpg
Peugeot 306 GTI 2001 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 66006462
Bana takas teklifi yollamış,ilanındaki aşağıdaki açıklamalara bakar mısınız :D
:hehe:
"YAKLASIK BİR KAÇ ONCE SIFIR MOTOR YAPILMISTIR. KENDIM PEUGEOT YEDEK PARÇACISI OLDUGUM ICIN KESINLIKLE HIÇBİR PARÇADAN KAÇILMAMIS MOTORU OZENLE TOPLANMISTIR.EKSTRALARI OLAN BIR ARAÇTIR. "
motoru toplarken hiçbir parçadan kaçmamış,
oysaki biz motor toplarken maliyet düşsün diye kol ve pistonları takmıyoruz :cool:
"
- Phone Number Collecting Set ( Telefon Numarası Toplama Özelliği )
- Anti Boredom Assistant ( Sıkıntı Giderme Asistanı )
- Get Into All Clubs Function ( Tüm Kulüplere Giriş Fonksiyonu )
- Talk of The Town Guarantee ( Şehirde Konuşulma Garantisi )
- Long Distance Shortener ( Uzun Mesafe Kısaltıcı )
- Territory Protector ( Bölge/Arazi Koruma Özelliği )"
Kanka bu kesin şaka yani, böyle bi ilan olamaz, olmamalı :D
MAZOTU ŞEL' DEN KOMBO' YU KELDEN ALACAKSIN
Kele gel :D
http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif
Opel Combo 1.3 CDTi Model 17.500 TL - 72438027