NOT:aracım garac arabasıdır ayda bıkere ya bınerım ya bınmemem
:D
elektırklı egsoz cako yapımı farlar sısler zenon 3 boyutlu devır saatı motor agzına kadar dolu dur a z kadar kırang egsentır bıyel kolu kapak karbörötör
yuh be kardeşim neettin yaa :D
Printable View
Bi Şahin İlanın Da Görmüştüm ; Hatasız And Modifiyeli :))
bugun basıma gelen bı olayı yazıyım, bursadan bırı ıle 1.4 is ıcın msj attım takas dusunurmusunuz dıye gelen cwp :) uste 7000 lıra ısterım dedım aracınızda klıma yok aırbag yok neye ıstınaden ıstıyosunuz bu parayı dedım ılanımada bakmadınız....
markadan dolayı dedı :)))
marka fanatızmı bu olsa gerek
kuş serisinin ilanlarında görüyorum "1 yan 2 isyan" :)
Honda CRX 1.6i-16V 1992 Model 9.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 73238945
wery vıdıy cıvy gel gor al gıt bukadar basıt
recaro koltuklu kartal .koltukları çözemedim ne iş ya .bu arada yenı bagaj kapagı almış kapaga bakın :)
Tofaş Kartal 1.6 1987 Model 1.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 68366715
Bakmadan Geçmeee ...
Plakası Kapalı olanlar !!!!
benim için konunun son noktası bu olucak sanırım:
Seat Cordoba 1.4 TDI Stylance 2008 Model 20.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 72498819
2008 MODEL SEAT CORDOBA 1.4 TDİ STYLANCE. ARACIMIZDA DİJİTAL KLİMA - A.B.S - SÜRÜCÜ VE YOLCU HAVA YASTIĞI - ÇELİK JANT - SİS FARI - ELEKTRİKLİ ISITMALI VE KATLANIR YAN AYNALAR - FONKSİYONEL DİREKSİYON - CD ÇALAR - DÖRT CAM OTOMATİĞİ - HİDROLİK DİREKSİYON - UZAKTAN KUMANDA MERKEZİ KİLİT - İMMOBİLİZER MEVCUTTUR. ARACIMIZ KESİNLİKLE orjinal 49.000 km de aracın 3 parça yüzeysel işlem gören yeri vardır sol ön çamurluk sol ön kapı ve sağ arka çamurluk aracımın kesinlikle önden arkadan darbesi kazası yoktur.değişeni yoktur kapı içleri şasede en küçük darbe boya yoktur..araç zevki komple boyanmıştır. aracın pert hasar kaydı vardır ama büyük bir kazası yok. fiyatı acil olduğundandır son derece temizdir görmeye değer bir araç. hayırlı olur inşallah..ocak bandrolü alınmiştır.yağ ve filitre bakımları 4bin km önce yapılmıştır.motor ve yürüyeni on numaradır tornavida dahi değmemiştir.tek krş masrafı yok..lütfen 150 bini geçmiş motor ömrünü yarılamış araçlarla kıyaslamayın araç km 49.000 de orjinaldir bakımlıdır. alacak olan istediği ustaya gösterebilir.
not: .(büyük bir araç almak için satılıktır.)
aracın 3 parça yüzeysel işlem gören yeri vardır sol ön çamurluk sol ön kapı ve sağ arka çamurluk aracımın kesinlikle önden arkadan darbesi kazası yoktur.değişeni yoktur kapı içleri şasede en küçük darbe boya yoktur..araç zevki komple boyanmıştır. aracın pert hasar kaydı vardır ama büyük bir kazası yok
Ohaaaa :eek: :D :D
BMW 3 Serisi 3.16Ci 1994 Model 17.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 73015255
Koporta Sağlam
Muhane Yeni ;)
[QUOTE=Garaj38_EMRE;3057793]aracın 3 parça yüzeysel işlem gören yeri vardır sol ön çamurluk sol ön kapı ve sağ arka çamurluk aracımın kesinlikle önden arkadan darbesi kazası yoktur.değişeni yoktur kapı içleri şasede en küçük darbe boya yoktur..araç zevki komple boyanmıştır. aracın pert hasar kaydı vardır ama büyük bir kazası yok
harbiden iyiyimiş...
3 parçada yüzeysel boyası var.
pert kaydı var...
bişeyi yok diyor ama , büyük kazası da yokmuş beyler :D
töbe haşaaaa...
dün pazara gittik arkadaşımla ... sattığı arabanın neresinde ne olduğunu bilmiyor...
soruyoruz ne var ne yok değişen filan bariz belli bakalım diyecek mi diye ;
verdiği cevap şu : - " var bişeyler ufak tefek , lokal boyaları var" diyor ...
buyur burdan yak ...
BMW 3 Serisi 3.20i 1986 Model 9.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 61836298
etme çocuk çolukla muhabbet yanla ver eline gofret...
diye ilana başlık atmış ve açıklamaya
arkadaşlar arcın tavan döşemesi yapılcak iki enjektör bozuk onlar değişcek tüpte tekliyo yavaşken çünkü saygılar...
yazmış arayıp: bu araçla çocuklar senin eline verir diyecektimde neyse:)