Stepnesi bile çıkartılmamıştır...
Çıktıysa ne olacak ? Yolda lastik patladı, çiviye denk geldiyse bunun arabanın temizliğine ne gibi bi etkisi olabilir ? Tabi stepnesi bile açılmamış dedikleri araba 4 parça boyalı çıkar.
Bir de şey var, lokal boya. Lokal boya demek 2 cm boyalı demektir. Adamı bi arıyorsun, 6 parça boyalı abi, ama lokal. Hadi lan ordan.
ARAÇ RESİMLERDE GÖRÜLDÜGÜ GİBİ NADİR TEMİZ KALMIŞ S2000 LERDEN BİRTANESİ PERTİ HASAR KAYDI OLMAYAN BELKİDE TEK S2000.. SAG KAPISI VE SAG ÇAMURLUGUNDA ONARIM VARDIR KOMPLE TEMİZLİK BOYASI VARDIR ÇALIŞMAYAN HİÇBİRŞEYİ YOKTUR HİÇBİR MASRAFI SIKINTISI YOKTUR BÜTÜN BAKIMLARIDA YENİ
YAPILMIŞTIR......!
---------------------
1dk 1 dk 1dk.... ben şimdi birşey sormak istiyorum...
bu araba çok temiz hasarsızdı falan değilmi ?
ee nooldu bi kaç kelime sonra adamın ağzı cır cır oldu
araç türkiyede tekmiş sag camurlukda ufak bir işlem yapmıslar cok sırıttı diyip komple boyamıslar pardooonnnn ... komple temizlik boyası
aferin bu adamlar iyi ticaret yapıyor milletin üzerinden
Araç 1.4 is honda civic 98 model güvenlik paketli gerçi bi kaç parçanın fiyatını koymayı unutmus ama olsun
---
Yapılan extra uygulamalar;
* Çelik jant + lastik + Kilitli Bijon (15" - Lastik durumları iyi) (1000 TL)
* FK 3,5 cm spor yay (Yol tutuşunu inanılmaz güzelleştirir) (250 TL)
* Simota Big Tube Hava filitre kiti (mükemmel ses + gaz tepkisinde ciddi farklılık sağlar) (150 TL)
* APP Plaka (Çift Mühürlü) (130 TL)
* Arka tampon EK
* Short Shifter (Vites aralıklarını kısaltır, keyifli kullanım sağlar) (100 TL)
* USB li Mp3 Teyp + Arka hoporlörler 4-5 aylıktır, sıfır alınmıştır. (150 TL)
* Stebael FA Korna (Düğmeli istenirse orjinal kullanılabilir) (70 TL)
* Rüzgarlık (HB modeller için zor bulunan bir parçadır) (100 TL)
* Arka bagaj kırmızı orj amblem uygulaması (50 TL)
* Direksiyon deri kaplama (150 TL)
Yukarıda yanlarına yapılan işlemlerin tutarlarını yazdığım extralar toplamı 2000 TL nin üzerindedir.
1 sene sonra fabrika çıkışı olur o honda.
süper yakalamışsın dostum
bu da benden google de bile bulamassın
Şaka Değil 24v E36 Böylesini Google Da Bile Bulamazssın..
doğru söylemiş, google'da bile bulunamaz o araç.![]()
BEN SEY GORDUM BMW M3 TURKIYEDE YOK HATTA DUNYA UZERINDE YOK TURUNUN TEK ORNEGI
FULL MODIFIYELI YAZMIS MERAK ETTIM ILANA TIKLADIM :d
ARAC TAMAMEN STANDART M3 ADAM SADECE JANT TAKMIS BAS TAKMIS BUNLARI MODIFIYE SANARAK ILAN ACMIS BIDE BENDE DEDIM SENIN ARACTAN TURKIYEDEDE DUNYADADA COK VAR HEMEN BASLADI SOVMEYE
Bugün bende bir kaç tanesine rastladım araç 60.000 de ama amcam aracın sifir olduğu hususunda ısrar ediyor. Bı tanesinde 200.000 km devirmiş olan jettanin sadece şoför koltuğunun kullanıldığı konusunda ısrar ediyor.![]()
317 km yapan cooper s
sahibinden linki vardı kaldırdım cooper s ılanlarında bakabılırsınız kırmızı
birde aracım 317km sürat yapmaktadır istenilirse deniyebilinir buda önemlidir sanırım hız tutkunlarına yazmıs arkadas
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)