Büyük ihtimal galerici olduğundan. Kopyala yapıştır yapıyor. Hava yastıklarını elle yazıyordur.
Printable View
türkiyedeki sayılı vteclerden
ne amcadan
ne bayandan
ne deden
ne hemşirden
sahibinden vtec takas teklifleri değerlendirilir iddalı vtec allamaya pullamya gerek yok gel gör bak al git..........................
soru sormak için aramayın
vaktim kısıtlı
---
Tamam çok güzel arabanı satarsın saygı duyarım fakat soru sormak için aramayın demekle neyi kastediyorsun satmayacaksın o zaman, hem arabayı tanıtmıyorsun hemde soru sorma diyorsun helal olsun...
82815154
adam max 40 bin araca 50 yazmış dedimki kafanmı güzel o ne fiyat öyle yeni kasa alırsın dedim. sanane lan hayırmı diyo :D hey allahım dedim nah satarsın :D böyleleri yüzünden piyasa yükseliyor
doğru bu insanlar yüzünden piyasa artıyor ama istediklerini yazma imkanları var yorum yapamayız :D
Forumda ceza aliniyor yorum yapmiyoruz ama buna kayitsi kalamam:D
2009 Model VolksWagen Passat 1.4 TSI 122 Hp Confortline.... Araç Faturalıdır... KDV'sinden Faydalanabilirsiniz... Araç ilk sahibinden tek elden hususi aile aracı olarak SADECE uzun yolda (otobanda) kullanılmıştır... Aracın kazası darbesi değişeni kesinlikle yoktur... Araç full yetkili servis bakımlıdır...
daha öncede yazmıştım kurköy seyyah oto her ilanda bunlar yazıyor sanki sadece otobanda kullanılan arabaları topluyomuşlar gibi :D bu galeriye giden dikkat etsin:=)
Ben bir sahibinden başlığı eklemek istiyorum;
"DOKTOR DEYİLİM AMA HASTAM COK..T2"
Sahibinden Linki
Renault Megane 1.6 Coupe 2010 Model 41.000 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 83572538
Louis Vuitton Edition :D
Yan aynalar, direksiyon kol birleşim yerleri, ön ızgarada bazı yerleri vs. Louis Vuitton çanta deseniyle kaplamış.
Sahibinden linki koymak yasak
ufacık bişey yazmıs, belırtmemıs ondan dolayı dedim :)
ilan garip değilde fotograflar garip.. Güneşe vermiş önünü fotograf cekerken hepsi yarım yamalak :))
Peugeot 206 2.0 GTI 2001 Model 10.350 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 82677140
+1 sanki bütün Türkiyeyi didik didik aramışlar gibi
Bu ilanın da direk kendisi tuhaf ama alınabilir :D
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...78844598/detay
"cami kapısıyla takas olmaz" vardı bir yerlerde bulamadım . efsane ilanlardandı , epeycede uzundu takas listesi.