Güggüggügüg güq güq güq - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 100281392
bu ilanıda gördüm ya asddkfjdsfhdasfdjsafjgdshafsdg adam bildiğin klavyeye oturmuş ilan başlıgı yazarken fdlskjşdjsşjfsdjgşlfdkjglkfdjgklfds :D :D :D
Printable View
Güggüggügüg güq güq güq - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 100281392
bu ilanıda gördüm ya asddkfjdsfhdasfdjsafjgdshafsdg adam bildiğin klavyeye oturmuş ilan başlıgı yazarken fdlskjşdjsşjfsdjgşlfdkjglkfdjgklfds :D :D :D
ilanlar düzeltildi.
de gügügügüügügügggüüüüggügg başlık yazan neyin kafasını yaşamış bende anlamadım.
rehabilite şart , ahali :)
NOT araç satıldımı ilan silinecektir çok acik satılık tiwingo
başlığa bu şekilde not düşenide ilk defa görüyorum :)
Renault Twingo 1.2 Air Pack 1997 Model 7.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 94222890
Honda Civic 1.6 Premium 2011 Model 46.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 105333842
Orjinal modifiyeli nasıl oluyor hala çözemedim :D
en uyuz olduğum bu otomobil arıyacam lpg beynı cıkıyor kiralık araç çıkıyor bunlar için özel secenek yokmıkı bunlar otomobıl bölumune ilan koyuyorlar onu gectım nasıl onaylanıyor bu ilanlar :Deli::Deli::Deli::Deli::Deli:
2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
Chrysler 300 M 3.5 2006 Model 32.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 106798954
İlanın her yerine 300M yazmışın, koyduğun fotoda bile 300C yazıyor, hiç mi bakmadın birader ?
Ha bi de hasarlı aracın ilanını bu bölümde onaylayan adama da sonsuz sevgiler.
Pek hızlı oldu be :D
Teşekkür ettik o zaman. Affetmedi valla :D
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 35.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 106820243
alaaam R26R ın ne olduğunu bilmeyen adamın bu araba üzerinde ne işi var.
şöyle bir baktımda forumlara , standarttan +18 fazlaymış.
1- Anyone know the difference between the 3.5L and 3.5L High Output?
2- "the intake is freer flowing on the HO- Good for another 18HP or so but only a measly extra 6 or 7 ftlb of torque since these cars are FWD. Basically, the 3.5L HO will get your kids to soccer practice just barely a little quicker.
"
1- Can anyone tell me exactly what makes the 3.5L HO different from the regular 3.5L?
2- The 3.5 HO has a different manifold that has a 2 more electronic controls.These controls are SRV and MPV. These allow the computer to control how air enters the engine and allows for more low end torque and more high end HP
Volvo S40 1.6 D Premium 2008 Model 35.950 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 106860139
Son fotoğraf beni benden aldı. Umarım araba sadece boyalıdır, ortadan başka arabayı kaynaklamamışlardır :D Arabanın ön yarısı başka, arka yarısı başka renk :D