Chrysler 300 M 3.5 2003 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 105808901
287 HP'miş, ulan bol buldukça sallıyolar. Yer yüzünde fabrika üretim 254 hpden yüksek güçlü 300M yok.
Printable View
Chrysler 300 M 3.5 2003 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 105808901
287 HP'miş, ulan bol buldukça sallıyolar. Yer yüzünde fabrika üretim 254 hpden yüksek güçlü 300M yok.
[QUOTE=FatihR.;6368865]kanıt ? nerden bilinecek doğru olduğu ... yalan yanlış bilgiler var demiyorum ama kanıt sunması lazım.
bununla da kimse uğraşmaz.
zaten alan kişi en iyi şekilde , iyi ustalara veya ekspertize baktırması lazım ...
bu alan kişinin mal alırken yükümlülüğüdür...
benim çalışanım yok :)
söylemem için belli bir kapasiteli şirketin yönetiminde olmam lazım.
2. olarak ; senin ilanın var ise kontrol edelim ... ver ilan no'nuda ..
ilan verme kuralları,üyelik sözleşmesini okumadan ilan verip,üye olan varda ; sormak isterim ... okudun mu diye ?
Veremem, çünkü fi tarihinde önce yaşadım bu olayları :) İlan numarası hatırlama şansım yok o yüzden maalesef.
Evet, okudum :)
adam polo gsi olduğuna inanmış ve soruyor kaç tane var bu araçtan sitede ben cevaplaım dünyada tek :D
Volkswagen Polo 1.8 GTI 1998 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 100474694
SİTEDE KAÇ TANE POLO GSİ VAR HİÇ BAKTINIZMI?POLO KULLANANLAR BİLİR BÖYLE Bİ MOTOR ÇEKİŞ YOK AGA.DEĞİŞENSİZ KOMPLE BOYALI(DARBEDEN DEĞİL RESİMLERİNE BAKIN)KOLTUKLAR TAVAN KAPI YANLARI DERİ DÖŞEMELİ ŞU ANDA ÜSTÜNDE KILIF VAR,SIRALI LPG İŞLİ ,KM SAATİ DEĞİŞTİĞİ İÇİN 133 BİNDE GÖRÜNÜYOR ORJİNALİ 185 BİNDİR BİLGİNİZE.ÇELİK JANTLI 4 LASTİK SIFIR 1AYLIK MASRAFSIZ Bİ AİLE ARACI YAKITTA ÇOOOK CİMRİDİR 800 KM 110 TL İLE GELDİM,İSTİYACI OLANA MASRAFSIZ ARAÇ İSTEYENE BUYRUNN
düzeltildi.
SİTEDE KAÇ TANE POLO VAR HİÇ BAKTINIZMI
böylede bi garip oldu be :D