Birde takas yok yazdığında yazlıktan tekneye kadar geniş bir yelpazede takas teklif edenlere çok gülüyorum
araçlardan çok antin kuntin fotoğraf çekenlere ayar oluyorum, fotografa bakmak için amuda kalkmak gerekiyor, bakmıyorum zaten arabanın fotografnı yamuk çekince hataları kapanıyormu sanıyorlar nedir.?
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Konusu geçmişti evveliyatı gara arabası
SOLMAZ GARAJDAN PLAKALI 88 ŞAHİN EVELİYATI ORJİNAL GARAJ ARABASI - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 61206553
Favorisine ekleyen 123456789 kişiye TEŞEKKÜRLER...
Bide modifiye araçlar bölümünde sabitleşmiş bir slogan var
Modifiye suç değil yaşam tarzı...
bide firmalar var arada gelir mesajları
Merhaba İLKER bey ,Ben Oğuşlar skoda Satış danışmanıyım, aracınızın takas olabileceğinizi gördüm.Şirketimiz sahibinden müşterileri için bir çalışma başlattı.Aracınızı piyasa değerinde takasa alıp,istediğiniz bir Skoda modelini isterseniz tamamına krediyle,isterseniz 15,000 tl kredi için 12 ay "0" faizle size sunabiliyoruz.
stoklarımızda 2011 model araçlarımız indirimli fiyatlarıyla bu ay sonuna kadar sizi bekliyor..
ilgilenirseniz: 0216 533 74 74 Skoda, SsangYong Araba Bayii Oular Grup Trkiye Ümraniye Atakent Mah.AKDENİZ CAD.no:158
HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK BAYİMİZDE HİZMET VERİYORUZ;
![]()
low is low
arkadaşlar birde meslek grupları vardır, DOKTORDAN AVUKATTAN ECZACIDAN ÖĞRETMENDEN MAMURDAN diye bunların araçları dahamı güzel oluyor![]()
S'OZ FOCUS sold
'' Full orjinal bir tek sağ kapı saçı değişmiş ''
![]()
![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)