hahahahBirisi dalga geçmek için açmış galiba
![]()
![]()
hahahahBirisi dalga geçmek için açmış galiba
![]()
![]()
...
Tofaş / Şahin / 1.6 / 93 model 1,6 şahin beyaz sahibinden.com'da - 71795660
düşük erozyon varmış![]()
Arkadaşlar arabam tüm arazi koşullarına uygundur.1 ton çay yüklü rampalarda takılmaz canavar gibidir.Parçaları tamamen orjinaldir.Motor cidden çok sağlamdır köyde drift yapıyorum
NOT:Video bölümünden arabanın yapılma aşamasındaki videosunuda izleye bilirsiniz...
bu araba cidden şaka olmalı![]()
İnsanların cidden canı sıkılıyor, bu nedir yahu, mühendislik harikası
Bmw e36 ilanında da açıklamaya " idaalbir arac" yazmış elemanın teki, yani arabayı almayı düşünen kişi olsam aramaya tenezzül etmem.![]()
Paran Vasa BMW Paran yosa BinMeWe.....
Süper şivesine uydurup ilan vemiş Yurdumun İnsanı![]()
yeni bmw bir serisi 1.16 hatta 6.000 km de 99.900 fiyat çekmiş abim sıfır ayarında diye de not düşmüş işin trajikomik yanı sıfır 1.18 en donanımlı paket 85.500![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Belli otolari takip ediyorum sahibindende pendikte bi galeri var seyyah oto. Hangi ilani denk gelse araba tek el kullanilmistir sadece otobanda kullabilmistir falan.olurda bi arabasina denk gelirseniz arabaya dikkatlice baktirin derim
Fiat 126 Bis 650 1991 Model 4.009 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 72980600
ARABAM CABRİO OLUP AZ YAKMASIYLA ÜNLÜDÜR. 100 BİN NİRA YAKIYOR ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN PİŞMAN OLURSA BENİ.. NEYSE OKADAR DİORUM HAYRLI PAZARLAR.. PAZARLIK PAYI SIKSEN YAPILMAZ !. O 9 LİRADA SİGARA PARAMDIR :! ATARA ATAR GİDERE GİDER ÇARŞAMBA ADAMIYIZ ŞEKLİMİZ YETER !!
resmen OHA!
araç gırtlak beyler
Sahibinden satılık modifiyeli Tofaş Şahin S 60000 km' de Beyaz renk 12.500 TL sahibinden.com'da - 72868068
edit: 4lü MANIFORT![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)