User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: 3.20d sorgusu

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

3.20d sorgusu

arkadaşlar bitane 320d alıcam ama karar veremedim makyajlı olsun istiyorum. ***** euronun durumuda belli 0 araç almak çok pahalıya geliyor tl bazında. 320d hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim paketleri nelerdir ? , yakıtı nasıldır ? konfor açısından nasıldır ? performans önemli değil çünkü benm için çok yakmaması önemli

buldugum 2 araç var tanıyan yada yorum yapabilen olursa sevinirim

BMW 3 Serisi 3.20d 2011 Model 93.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 60788151

BMW 3 Serisi 3.20d 2010 Model 89.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 61078698

GkcN
    Misafir
    Araç yakıt konusunda bana göre segmentinin en az yakan araçlarından biri ve performans benim için önemli değil demişsin ama bu segmentte 2.0 dizel olarak en iyi giden araç hem gidip hemde yakıt anlamında üzmeyen bir araç. Konfor pek ön planda değil daha çok yol tutuş ve dinamizim ön planda ama konforsuzda değil elbette. Sana tek bi önerim olur bu araçla ilgili sunfoorsuz,bi-xeon suz ve deri olmayananını tercih etme satarken BMW de ilk bakılan özellikler. Paket konusunda pek fazla bişe söliyemiyecem çünkü BMW genelde opsiyon listesiyle donanımı artan bir araç.

FET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakin kullanımda çok hesaplı yakar, yalnız kick down sonrası aynı şeyi söyleyemicem
    konfor olarak denilecek söz yok HR spor yaylarla bile çok keyifli ve konforlu kullanılıyor.

BMW 3 Serisi 3.20d 2011 Model 43.500 EUR Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 47966884

ilanda ki araç bize ait düşünürseniz yardımcı olurum.

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GkcN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç yakıt konusunda bana göre segmentinin en az yakan araçlarından biri ve performans benim için önemli değil demişsin ama bu segmentte 2.0 dizel olarak en iyi giden araç hem gidip hemde yakıt anlamında üzmeyen bir araç. Konfor pek ön planda değil daha çok yol tutuş ve dinamizim ön planda ama konforsuzda değil elbette. Sana tek bi önerim olur bu araçla ilgili sunfoorsuz,bi-xeon suz ve deri olmayananını tercih etme satarken BMW de ilk bakılan özellikler. Paket konusunda pek fazla bişe söliyemiyecem çünkü BMW genelde opsiyon listesiyle donanımı artan bir araç.
    kesinlikle hepsine katılıyorum bos bir arac almayın.Ayrıca sehir icinde gazladıgınızda 10 lt ve üzerini rahat goruyor ama fabrika verilerinide sakin kullanımda yakalıyorsunuz.Perfromansına gore oldukca az bir yakıtı var

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul şehiriçi trafikte ortalama 8 litre yakıyor. Uzun yolda basmazsanız 6 litre civarı. Ben de box var ve 700 km yapıyorum şehirçi.

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GkcN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok teşekkürler bilgilerin için dediğin gibi yapıcam borusanda kampanya var hem bizim tanıdıklarda var orda indirebildiğimiz kadar indiricez 0 da karar kıldık hem fiyatı çok aşşağı indirebilme şansımız var hemde 0 ların hepsi şu an türkçe navigasyonlu ekranlı gelmiş her paketinde var bu opsiyon

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kampanyali fiyatlar cok cok dusuk.
    Sahibindendeki ilanlarin hepsi 0 indan pahali
    Hic gerek yok 0 alin vede pazarligi sonuna kadar yapin stoklari eritmeye calisiyorlar zaten..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)