çoğu fiat'a binme fırsatım oldu zamanında. doblo,albea,punto,linea,uno sonuncusuda fiorino. bunların arasında en iyi linea gelmişti 90lık olduğundan olabilir bayada hoşuma gitmişti. gp'ye gelecek olursak sürüşü zevkli bir arabadır kokpit kalitesi fazla iyi olmasada görünüş itibariyle hoş görüntüye sahiptir.bindiğim gp 75likti bu arada,city modu parklarda çok keyiflidir. hızlı kalkarsanız patinaja düşüp arabanın ön tarafının çokça sekmesi doğaldırmüzik sistemi ses kalitesi olarak idealdir. görüntüsü hoştur zaten. 1.3 multijet olduğundan yakıtta cimridir. aklıma gelenler bunlar.
![]()
trim de bende sıkıntı yaşamıyorum ama ön takımdan illaki ses geliyor. radyonun sesini 1 kademe artır huzura erersin.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
abimde 05 model albea 1.3 mjet var (gp ile aynı motor), sıfırdan beri tek el kullanıyor 290 bin km.de sıkıntı yokyakıt konusunda gerçekten az yakıyor. iç mekan çok kaliteli değil
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
punto bakıyordum bende dış görünüş itibariyle çok hoş arabalar alt takımı hassas basmayla alakalı değil bozuk yollarda düzgün kullanıcaksın. active modeli hiç önermem. alıcaksan fun yada emotion alıcaksın. fun modeli aldın mı dış gorunusu goğuslugu felan çok daha güzeldir.
emotion full modeli oluyo onlara bakmana tavsiye ederim ve 90 lık olmasına. ama yakıtta cokta cimri değil normal yani. yakıtta cimri istiyosan symbol az yakar çok kaçar
dip not: emotionlar'da çok pahalı o paraları vermem kendi düşüncem. Birde ne yap ne et beyaz al![]()
punto evo'lar daha iyi değil mi? çok yakışıklı arabalar ya..
valla bana da Evo'lar çok güzel geliyor.. Fiat bayiinde Bravo bakmaya gitmiştim, bravoyu beğenmedim, Evolar daha güzel göründü gözüme![]()
galiba alıcam araç bakmaya başladım bile.) herkese yardımları ve verdikleri bilgiler için teşekkür ediyorum.
bende gp ler daha güzel diyenlerdenim. evoların sanki önünde yama var gibi.çok saçma bir tampon olmuş.
Multijet sorunsuz bir motor o kesin ayrıca segmentindeki en geniş araç buna emin olabilirsin kanıtlanmıştır zaten. Kronik midir bilmem ama city modunda arıza olabiliyor ve artık onu ücretsiz yaptırabiliyorsun. Serilik bakımından emin ol gayet güzel ve aynı ayardaki araçlara ayarı verebiliyorsun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)