User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: e46 3.28ci-3.30ci piyasası

EdgeVII
    Misafir
    Tiptronik bakıyorum zaten, ama SMG şanzımanlı buldum Bursa'da o yüzden SMG yi araştırıyorum şimdi bursada olduğu için rahatlıkla baktırabilirim araca şehir dışı biraz uğraştırıyor ve satıcının dürüst olmaması sonucu 2 gününü şehirdışında geçirip sonra arızalı cıkması durumunda sinir katsayısının yükselmesi sonucu olası hoş olmayan şeyler cabası )

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu linklerdeki araçların hiçbiri iyi değil maalesef bursadaki smg de şöle bi gariplik var arabada sadece m club sport larda olan ortası kumaş döşeme var ,,ama arka kanat yok fakat krom paket var,,,,kısacası türkiye için bu donanımda bi araç yok ,,gümrükten gelme ihtimali dışında bilmeyen birisi tarafından toplanmış ihtimali geliyor bide ,,,,,

alper senin labarnadaki arabada her gece başka bi yerde gördüğüm bi araba günlük biniyo galeriden birileri sankim bi o alt tamplardaki çıtaları felan gri ye felan boyamışlar ne canlı gördün mü bilmem ama çok kötü duran bi araç ,,,elden geçmesi lazım recora da olmaması bi dez avantaj yine ......

haaa şunuda ekleyim her gördüğüm e46 yı inceleyen bakan birisi olarak,,,bmw alıcaksan sadece gözüne hoş geliyosa alıp ne masrafı varsa halledip biniceksin ,,,öle kıl tüy dedim mi bmw sahibi olamıyosun tecrübe ile sabittir ......

EdgeVII
    Misafir
    Ya bu eskişehirdeki için ne diyorsunuz ilk olarak aklımda o araç var,plaka kapalı sorgulama yapamıyorum..
    Görüşen-baktıran-aracı tanıyan birileri varsa çok memnun kalıcam, o araç pert çıkarsa zaten vergisi yüksek 3.30ların bahanesi olur 3.20ye dönerim

EdgeVII
    Misafir
    Birde 3.20ci olarak 2000 model ama 151-175HP arası yazıyor. Herhalde yeni motordan?
    BMW 3 Serisi 3.20Ci 2000 Model 39.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 60540733
    Bu aracı tanıyan falan varsa bunada yorum alabilirsem

Love u tech <3

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EdgeVII Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde 3.20ci olarak 2000 model ama 151-175HP arası yazıyor. Herhalde yeni motordan?
    BMW 3 Serisi 3.20Ci 2000 Model 39.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 60540733
    Bu aracı tanıyan falan varsa bunada yorum alabilirsem

Love u tech <3
    2000modelde yeni motor yok.. yalan yani.. 2001in 2. yarısı çıkanlar yeni motor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

alper senin labarnadaki arabada her gece başka bi yerde gördüğüm bi araba günlük biniyo galeriden birileri sankim bi o alt tamplardaki çıtaları felan gri ye felan boyamışlar ne canlı gördün mü bilmem ama çok kötü duran bi araç ,,,elden geçmesi lazım recora da olmaması bi dez avantaj yine ......
    doğrudur sahibi istanbula gitmiş başka arbası da varmış galeriye bırakmış dediler bana.. ama zaten almam yani o paralara çıktıktan sonra clk alırım.. e60 arıyorum yana yana ama param yetmiyo ona da hayırlısı

EdgeVII
    Misafir
    Şu aracları inceliyen oldumu peki ?
    BMW 3 Serisi 3.20Ci 2001 Model 38.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 61783324

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8501415/detay/

Birde plakadan sorgulatabilcek arkadaşlar bu ve önceki ilandaki griyi sorgulatabilirse dua ederim
    (=

BaD61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plaka sorgulatmak için msj atmanız yeterlı aracın plakasını yazıp 5664 yollarsanız aracın hasar kaydı bilgileri gelir(3 TL Civarında ücreti vardır tüm operatörler de msj ı yollayabilirsiniz)

Smg konusunda genelde smg ler sorunlu denılıyor fakat smg2 lerın daha sorunsuz oldugunu okumustum tabiki karar sizin
    Bir kadın sizi milyoner yapabilir ! Tabi trilyonerseniz ...

EdgeVII
    Misafir
    Çok teşekkürler bu bilgi süper oldu 3-5 aracı sorgulatıcam, SMG den vazgeçtim sorunlu olduklarını okudum söylediğiniz gibi.

Edit : Birde cevap gelse trammerden
    Edit 2 : Bursa'daki füme 3.20 de hasar kaydı yok
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1783324/detay/
    Şu araçta ise :
    Hasar1 01 07 2010 Çarpma
    Hasar2 28 6 2008 Diğer Çalınma 9293ytl - bu çalınma nedir anlamadım -
    Hasar3 15 02 2005 Çarpma

1 ve 3 nolu hasarın değeri neden çıkmadı ki acaba.

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğrudur sahibi istanbula gitmiş başka arbası da varmış galeriye bırakmış dediler bana.. ama zaten almam yani o paralara çıktıktan sonra clk alırım.. e60 arıyorum yana yana ama param yetmiyo ona da hayırlısı
    labarna evime 1 sokak ötede,bakmaya gittim ben ona araç konsinye galeride değil,sonra getirdiler baktık,iç açıcı bi araba değil ben tavsiye etmem bana sorarsanız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lucky Jackal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    labarna evime 1 sokak ötede,bakmaya gittim ben ona araç konsinye galeride değil,sonra getirdiler baktık,iç açıcı bi araba değil ben tavsiye etmem bana sorarsanız
    senaryo yazmışlar o zaman

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senaryo yazmışlar o zaman
    yani senin dediğin gibide olabilir,kesin senaryo diyemem.ama araba sonradan geldi bi şekilde orda deildi.Ordaki Galericilerin çoğu ya arkadaş ya bi şekil tanıdık zaten,oralarda baktığınız e46lar varsa çoğunu biliyorum,bildiğim kadarınıda söylerim link atan olursa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)